![]() |
![]() |
#1 |
Üye
Teşekkürleriniz: 0
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
kulüp yönetmeliği ile ilgili bende biraz sorular oluştu.bunları sizlerle paylaşmak istedim. 1.anladığım kadarıyla bizler saadece danışman öğretmeniz.başkan ,yardımcısı vs.öğrencilerden oluşuyor. 2.peki kulüp temsilcisi tam olarak kimdir nasıl seçiliyor acaba ? 3.klüp ilk toplantısı genel kurul toplantısımı oluyor.eğer böyleyse neden ilk toplantımızı çoğu arkdaşlar yönetim kurulu toplantısı olarak yapmışlar.yönetimin oluşturulduğu toplantı -ki daha belirlenmemiş bir yönetim var- yönetim kurulu toplantısı olurmu. 4.yönetim kurulu kararları görüşmeleri mutlaka karar defterine yazılmak zorundamı 5.ilk toplantı (genel kurul toplantısımı yoksa yönetim kurulu toplantısımı ) tam olarak kimlerden ve nasıl oluşuyor 6.gönüllü velinin somut olarak toplantı süreçlerinde yeri nedir. sorularım biliyorum dağınık oldu umarım anltabilmişimdir. bu konuya hakim bir arkdaş bize derli toplu sırasıyla bir bilgilendirme yapabilirmi. şimdiden teşekkürler. |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
bazı, ile, ilgili, kulubü, sorular, spor |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Futbolla ilgili sorular | webmaster | Futbol | 9 | 16-04-2012 15:13 |
R.A.S.T sprint testi ile ilgili sorular | Egemen_ukis | İstek Bölümü | 2 | 26-03-2011 01:09 |
Yüksek Lisans için kafama takılan bazı sorular var. Yardımcı olur musunuz.. | AlemCash | Yüksek Lisans ve Doktora Yapanlar | 1 | 19-02-2011 22:36 |
KPSS ile ilgili çıkmış sorular ve konu anlatımı | webmaster | Test ve Sorular | 3 | 11-04-2010 14:36 |
Golf ile ilgili sorular | hat64 | Antrenör ve Hakem Kursları, Seminerler | 1 | 06-06-2008 01:21 |
Reklam Alanı |