24-01-2008, 00:50 | #51 |
Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
Arkadaşlar işin özü önce yönetmeliğe sonra bulunduğunuz ortama bağlı.Eğer okulunuzun ihtiyacı varsa mecburen toplamak zorundasınız.Ama benim malzemeye ihtiyacım yok diyor,lig heyetide sıkıştırmıyorsa o zaman siz bilirsiniz.Eğer bulunduğunuz ildeki lig heyeti bu paranın üstüne düşüyorsa (%15) dolayıısyla gelen müfettişlerde size neden toplamadınız diye sorabilir.Bazı yönetmelikler illere göre farklı yorumlanabildiği gibi para toplama işide ilden ile değişiyor.Bazıları zorunlu diyor bazıları toplamadım 10 yıldır diyor.Ama bence her Beden Eğitimi öğretmeninin bu parayı toplaması gerekir eğer bulunduğu yerde okullar arası müsabakalar oluyor ve katılıyorsa bunun malzeme,ulaşım v.s giderleri var yoksa nasıl işin içinden çıkacağız hele birde guruplara finallere gidiyorsa.3 yıl ilçe lig heyetinde görev yaptım gerçekten bu paraya lig heyetlerinin ihtiyacı oluyor arkadaşlar ve çark bununla dönüyor,lig heyetindeki arkadaşlarada kızmamak lazım diye düşünüyorum.HERKESE İYİ TATİLLER. |
Reklam Alanı |
24-01-2008, 01:15 | #52 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
levent hocam, çok güzel ve çok doğru özetlemişsiniz. teşekkürler.
24-01-2008, 21:28 | #53 |
Üye
Ben teşekkür ederim hatice hocam kolay gelsin
|
28-02-2008, 23:15 | #54 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 8
4 Mesajına 7 teşekkür edildi.
Bütün arkadaşların yorumları için teşekkürler, amacına ulaştı açtığım konu daha da yorumu olan arkadaşlar yazabilir. |
04-03-2008, 23:05 | #55 |
Yeni Üye
IYIKI VARSINIZ,OZELLİKLE YENI ATANANLAR ICIN MUKEMMEL OLANAK,
EMEĞİNİZE SAĞLIK |
10-03-2008, 22:58 | #56 |
Yeni Üye
toplamayan arkadaşlar spor kulübünde tutulması gereken defter ve evraklardan makbuzları,gelir gider defterini,yoğaltım defterini,ve demirbaş defterini ne yapıyorlar anlamadım.tüm o defterler toplanan paralar neticesinde işlerlik kazanıyor sanırım.bu defterleri tutmuyorsakta spor kulübünün işlerliğini sorgulamamız gerekir sanırım.
|
23-10-2008, 02:20 | #57 |
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar..Herkese iyi çalışmalar diliyorum..Bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum..Okul spor kulübünde toplanan aidatlar Merkez bankası eğer yoksa Ziraat bankasınına yatırılıyor..Spor kulübü başkanı veya ( bu kısım hakkında net bir açıklama yok sanırımsporkulübü başkan yardımcısı olmadığı durumlardaspor başkanı ve sayman çekebilir hükmü çıkıyor) başkan yardımcısı ike sayman çekebilir ibaresi yer almakta..Peki bu para bankaya yatarken ortak imzayla mı yatırılıyor? Çekerken başkan ve sayman imzaları gerekiyor "Peki bu paralar bankaya yatarken üst yazı yazılıyor mu bankaya" ? Banka mevzuatını bilen arkadaş var mı ? Bu konu hakkında mevzuat bilgilerinizi bekliyorum...Ayrıca aidat toplama konusunda bir çok arkadaşın yorumlarını sunmuşlar.Fakat mevzuat konusunda yorum ve tecrübe esas alınmaz.Bir yerde aidat toplanmıyor diye bu esas alınıpta para toplanmaz hükmü çıkmaz.Ayrıca "işini bilmek" deyiminden eğer kurnazlık yapıp yasalardaki boşluklardan yararlanmak ve bununla böbürlenmek iş ahlakıyla bağdaşmaz diye düşünüyorum..Yaz döneminde katıldığım kurs esnasında yapılan toplantıda Eğitim yöneticisi A.Tahsin Sayın"ın Spor kulüpleri yönetmeliğinin değişeceğine dair görüşlerini bizzat dinledik..Umarım bunun gibi sorunlarla karşılaşmayacağımız bir yönetmelik olur. Saygılarımla. |
26-10-2008, 14:23 | #58 |
Üye
aidatları topladıktan sonra tüm sınıf için makbuz kesiyoruz ya,,o makbuzu kime vericez?? sınıf öğretmenine mi? toplayan öğrenciye mi? ve o kişiler o makbuzu ne kadar süre saklayacak cevap verirseniz sevinirim |
26-10-2008, 14:28 | #59 |
Çalışkan Üye
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
kestiğimiz makbuzu para toplama listesinin fotokopisini çektirerek üstüne zımbalayınız ve parayı kim topluyorsa ona teslim edin. o da sınıfının panosuna assın ve tüm sınıfa göstersin. yıl sonuna kadar panoda dursun .. (duruyor zaten) kaybolur ve sizden tekrar istenirse dosyanızda liste de makbuz da mevcut zaten .
|
18-03-2009, 22:29 | #60 |
Yeni Üye
diyelim ki öğrenci " hocam benim durumum iyi değil ben veremiycim" dedi. Ne yapacağız?
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
aidatı, kulübü, spor, toplamak, zorundamıyız |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
|
|