![]() |
![]() |
#1 |
Üye
Teşekkürleriniz: 0
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
sorunum şu ; benim okulum köy okulu ve okulumda 4 saat 1. kademeye - 12 saat 2. kademeye olmak üzere toplamda 16 saat beden eğitimi dersim vardı...fakat müdürler toplantısında beni ilçede merkez okula 18 saat vererek kendi öz okulumda 12 saate gireceğimi söylediler.yani kendi okulumda 1. kademeye girmeyeceğim.18 saat diğer okulun 1. ve 2. kademesi; kendi öz okulumun 12 saat 2. kademesi olmakla beraber böylelikle fulllemiş olduğum için spor kulübünü başka bir öğretmene verdiler.ben veremezler diye biliyorum,çünkü okul sporları 11.maddesine göre o okulun b.eğt. öğretmeni varsa ona yoksa başka birine verilir ... neyse başka bir öğretmene verdiler ve asıl sorum benim bu durumda spor kulübünü devir-teslim yapmam gerekmiyor mu ??? Acele cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler...Yeni eğitim öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar....
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
acele, edermisiniz, kulübü, spor, yardım |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
spor kulübü yardım | ser_ay | Spor Kulübü | 2 | 12-09-2012 15:21 |
Spor Kulübü yönetmeliği, spor kulübü dosyaları | webmaster | Spor Kulübü | 32 | 10-10-2011 21:47 |
Yardım edermisiniz ? | gamush | İstek Bölümü | 2 | 29-04-2011 23:04 |
lütfen yardım edin - nedir bu spor kulübü??? | sevecenmustak | Spor Kulübü | 2 | 07-02-2010 01:30 |
spor kulübü ile ilgili yardım | yalnizkalp33 | İstek Bölümü | 4 | 04-09-2007 21:44 |
Reklam Alanı |