![]() |
![]() |
#1 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 2
7 Mesajına 14 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
![]() Reklam Alanı
SPOR KONDİSYONERLİĞİ EĞİTİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1)Bu Yönergenin amacı sporcuların performans ve biyomotor yetilerinin geliştirilmesi ve takip edilmesi konusunda görev alacak kondisyonerlerin eğitimleri ile ilgili esas ve usulleri belirlemektir. Kapsam MADDE 2- (1)Bu Yönerge; milli takımları, spor kulüplerini ve ferdi sporcuları çalıştıracak kondisyonerlerin eğitimleri ile bu eğitimlerin esas ve usullerini kapsar. Dayanak MADDE 3- (1)Bu Yönerge, 3289 sayılı Spor Genel Müdürlüğünün Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanunun 2 ve 10 uncu maddesine dayanılarak hazırlanmıştır. Tanımlar
MADDE 4- (1)Bu Yönergede geçen; a-Daire Başkanlığı : Spor Eğitimi Dairesi Başkanlığını, b-Daire Başkanı : Spor Eğitim Dairesi Başkanını, c-Eğitim Programı : Spor kondisyoneri yetiştirme kursları ve seminerleri ile bu programdaki dersleri, ç-Genel Müdürlük : Spor Genel Müdürlüğünü, d-Genel Müdür : Spor Genel Müdürünü, e-Spor Eğitim ve Bilim Kurulu : Spor Genel MüdürlüğüSpor Eğitimve Bilim Kurulunu, f-Spor Kondisyoneri : Spor Kondisyonerliği programını başarı ile tamamlayarak Genel Müdürlükten belge alan, sporcuları veya spor takımlarını ulusal ve uluslararası müsabakalara hazırlamak amacı ile performans ve biyomotor yetilerini geliştirip takip etmek görev ve yetkisine haiz olan kişiyi, ifade eder.
Reklam Alanı |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
eğitim, kondisyonerliği, spor, yönergesi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Proje Yönergesi / Ruşen | webkerem | Değerlendirme Forumları | 2 | 03-11-2011 11:07 |
Bayrak Törenleri Yönergesi | webkerem | Resmi Törenler | 0 | 25-10-2011 22:16 |
spor yarışmaları yönergesi 2010 | sahip | Spor Kulübü | 0 | 14-03-2010 16:02 |
!!Milli Eğitim Bakanlığı Personel İzin Yönergesi!! | hat64 | Kanun ve Mevzuatlar | 0 | 28-05-2008 11:25 |
Bayrak Yönergesi | webmaster | Resmi Törenler | 1 | 11-12-2007 16:53 |
Reklam Alanı |