31-10-2009, 15:38 | #1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Reklam Alanı
Şayet bu zaman yolculuğunu yapıyorsanız, Spor Hukuku Enstitüsü’nün internet sitesindesiniz demektir. Sitede olmanız Spor Hukuku’na ilgi duyduğunuzu ve bu genç hukuk disiplini hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istediğinizi gösterir. Bu bilgilenme sırasında bugüne nasıl geldiğimiz ve Spor Hukuku Ensitüsü’nü neden ve niçin kurduğumuz hakkında sizi aydınlatmalıyız. Bana göre, bunu yapmanın en iyi yolu bu süreçte yaşadıklarımızı size anlatmaktan geçer. Yani bir nevi hatırat mı ? Hayır. Olayların içerisinde, günün etki ve tepkileri ile yapılan sunumları, size aktarmak en dürüst davranış olur. Bunun için de zaman içerisinde Spor Hukuku’nu değil, ama spor hukuku için yaşadığımız olayları sizinle paylaşmak istiyorum. Aşağıda okuyacaklarınızı kronolojik olarak buraya aktarırken, bir tereddüt yaşadım. Acaba her biri kendi tarihinde yazılmış olanları gözden geçirip, sonrasında yaşananlara göre düzeltmeler yaparak ve bir bütün halinde mi sizlere sunmalıyım. Yoksa, her yazıyı, biri birinden kopuk kalsa ve bazı çelişkiler ve tekrarlar içerse de olduğu gibi mi korumalımıyım. İkinci yolun daha dürüst ve faydalı olacağı sonucuna vardım. Her bir ifadeyi, yazıldığı tarihteki duygu ve düşüncelerle aktarmak, bu düşüncelerin zaman içerisinde ne derecede tutarlı olduklarını ve ülkemizde spor hukukunu anlatmak, benimsetmek ve geliştirmek için girişimlerimizin doğruluk ve faydalılıklarını değerlendirmeye yarayacağı kanaatine vardım. Buradaki zaman yolculuğu on yıllık bir zaman kesitini (1998 – 2008) sizlerle paylaşacaktır. Sonuçta iyi mi yaptık, kötü mü. Başarılı mıyız, başarısız mı. Amaca hizmet edebildik mi, edemedik mi. Bu yargıya, yolculuğumuzu bizile paylaştıktan sonra, siz varacaksınız. Eğer sonuna kadar okumak sabır ve direncini gösterirseniz, Yargınızı bir mesajla bizimle paylaşırsanız, size sunduğumuz bu geçmişe zaman yolculuğu, birlikte geleceğe bir yolculuk haline dönüşebilir. Şimdiden teşekkürlerimizle ...Not: Spor Hukuku İçin Bir Zaman Yolculuğu Yazısının Tamamı İçin Tıklayınız...
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
bir, hukuk'u, için, spor, yolculuğu, zaman |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|