30-10-2012, 20:29 | #11 |
Üye
Teşekkürleriniz: 1
6 Mesajına 9 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
|
Reklam Alanı |
31-10-2012, 15:18 | #12 | |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Alıntı:
35TL paso parası veriyoruz öğrenci olduğumuzu kanıtlamak için. Burada kaç para vermemiz gerekiyor ? Bugun bu konuyu bir öğretmenime açtım oda bana hak verdi. Ben aidat vermek zorundayım. Vermek istemiyorum. Devlet okula bakamıyacak kadar acizse bende veremiyecek kadar acizim düşüncesini savunuyorum. |
|
31-10-2012, 17:55 | #13 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Sayın "ceroks" yazılarınızı bir talebe düşüncesi ve bilgisi doğrultusunda değil; bir Beden Eğitimi Öğretmeni bilgi ve birikimi anlayışı ile yazdığınız ortadadır.Yazılarınızı saygı kuralları içinde yazmanızı ve Sayın Beden Eğitimi Öğretmenleri ve diğer arkadaşlarımıza cevap verilirken saygı ve site etik kuralları içinde bulunulması.Konu ile ilgili dilekçenizi ise bulunduğunuz İl MEB Müdürlüğüne verip gerekli müracaatınızı yapabilir ve verilen cevap üzerinden harekete geçebilirsiniz..Saygılarımızla....KONU kapanmıştır.
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. Konu binali tarafından (31-10-2012 Saat 18:05 ) değiştirilmiştir. |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
aidatları, spor, yasal, İşlem |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|