Orijinalini görmek için tıklayınız : Kılık Kıyafet Yönetmeliğindeki Yeni Düzenlemede Beden Eğitimi Dersine Etkisi?
#Öğrenciler, beden eğitimi ve spor derslerinde eşofman, diğer spor etkinliklerinde ise etkinliğin özelliğine uygun kıyafet giyer. Ancak öğrenciler tek tip eşofman veya spor kıyafeti giymeye zorlanamaz.
Bu Maddeye Göre Yorumlarınızı Alabilirmiyim,Eşofmansız Beden Eğitimi Dersi Mi İşlenir???
Adem Tırpancı
16-12-2012, 00:04
Öğrenciler tabii ki beden eğitimi dersinin özelliğine uygun kıyafet giymek zorundalar. Şahsen ben şu an eşofmansız geleni derse almıyorum ve ders ve etkinliklere katılım notlarını verirken bu durumu dikkate alıyorum. Burada bahsedilen konu, tüm öğrencilerin aynı renk, aynı tip eşofman veya spor ayakkabıları vb. giymeleri konusunda zorlanmamaları gerektiği. Zaten şu ana kadar böyle bir şeyi dayatan bir öğretmene de rastlamadım. Yeni yönetmeliğin beden eğitimi dersi açısından bir yenilik ya da değişiklik getirdiğini düşünmüyorum.
hiçbirşey
16-12-2012, 00:14
tek tip kıyafet zaten istemek ilginç olur ama 'eşofman giymeye zorlanamaz' derken istediği şeyi giyme hakkı tanıyorsa böyle bir şey doğru olmaz bence yani ögrenciler şimdi bile uygun olmayan kıyafetler giyiyor bu maddeyi duysa hiç çekinmeden giyer ve bu olmamalı
metinogretmen
18-12-2012, 18:36
#Öğrenciler, beden eğitimi ve spor derslerinde eşofman, diğer spor etkinliklerinde ise etkinliğin özelliğine uygun kıyafet giyer. Ancak öğrenciler tek tip eşofman veya spor kıyafeti giymeye zorlanamaz.
Bu Maddeye Göre Yorumlarınızı Alabilirmiyim,Eşofmansız Beden Eğitimi Dersi Mi İşlenir???
Değerli Zümrelerim ve zümre adaylarım ;
Konu şu
Bazı okullar çok yüksek fiatlara okul arması olan Eşofmanlar satıyorlardı..:bangin:
Artık tek tip eşofman yok..!!
İstediği marka ve model eiofmanla derse girebilir..
Kolay gelsin ve sabrınız bol olsun..
Yeni yönetmelikde diğer alan öğretmenleri beden eğitimi dersinden çıkan terlemiş kokmuş kirlenmiş öğrencilerle ders işleyecek onların yerinde olmak istemezdim.
ben yine kıyafetlerini değiştirtiyorum ama malesef yönetim eşofmanlada derse girebilirsiniz diyor.çocuğunda işine geliyor...
Arkadaşlar Eşofmansız Gelen Öğrenciyi Derse Almama Yok Yazma gibi Bir Durumumuz Yok Diye Biliyorum Ancak Yeni Yönetmelikle Kimse Derse Eşofmanla Gelmez Bu Madde Beni Çok Korkutuyor Ve Düşündürüyor Doğrusu...
Adem Tırpancı
24-12-2012, 21:55
Arkadaşlar Eşofmansız Gelen Öğrenciyi Derse Almama Yok Yazma gibi Bir Durumumuz Yok Diye Biliyorum Ancak Yeni Yönetmelikle Kimse Derse Eşofmanla Gelmez Bu Madde Beni Çok Korkutuyor Ve Düşündürüyor Doğrusu...
Hocam ben yok yazmıyorum ama derse de almıyorum. Kenardan diğer öğrencileri izlemesini ve dersi dinlemesini sağlıyorum.
hiçbirşey
25-12-2012, 20:16
ben eşofmansız gelene eksi veriyorum, sözlü notu olarak yansıyacak diyorum ve işe yarıyor şimdilik
çiğdemd.
20-03-2013, 16:15
hocam kızlarda eşofman giymenin idarece yasak olduğu okullarda müfettiş sıkıntı yaşatırmı
Adem Tırpancı
20-03-2013, 16:59
hocam kızlarda eşofman giymenin idarece yasak olduğu okullarda müfettiş sıkıntı yaşatırmı
Hocam idareden, idarenin kızların eşofman giymesinin yasakladığını gösterir bir yazı isteyin. Denetmenlere o yazıyı gösterirsiniz.
NECATBJK
22-03-2013, 14:37
Eşofmansız ve spor ayakkabısız beden eğitimi dersi nasıl yapılır? Her öğretmen kendine göre bir usulde eşofman ve spor ayakkabıyı zorunlu giydirmek mecburiyetinde. Yeni kılık kıyafet yönetmeliğinde Beden Eğitimi dersinde kılık kıyafet ile ilgli değişiklik yoktur. Ancak bazı öğretmen arkadaşların bir yanlışı var dersten öğrenci atmak veya gelen öğrenciyi derse almamak gibi biryetkimiz ve lüksümüz yok. Çözümü ders içinde bulmak zorundayız
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.