![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 4
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Bu Maddeye Göre Yorumlarınızı Alabilirmiyim,Eşofmansız Beden Eğitimi Dersi Mi İşlenir??? |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Administrator
Teşekkürleriniz: 603
190 Mesajına 344 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() |
![]()
Öğrenciler tabii ki beden eğitimi dersinin özelliğine uygun kıyafet giymek zorundalar. Şahsen ben şu an eşofmansız geleni derse almıyorum ve ders ve etkinliklere katılım notlarını verirken bu durumu dikkate alıyorum. Burada bahsedilen konu, tüm öğrencilerin aynı renk, aynı tip eşofman veya spor ayakkabıları vb. giymeleri konusunda zorlanmamaları gerektiği. Zaten şu ana kadar böyle bir şeyi dayatan bir öğretmene de rastlamadım. Yeni yönetmeliğin beden eğitimi dersi açısından bir yenilik ya da değişiklik getirdiğini düşünmüyorum.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 13
9 Mesajına 11 teşekkür edildi.
![]()
tek tip kıyafet zaten istemek ilginç olur ama 'eşofman giymeye zorlanamaz' derken istediği şeyi giyme hakkı tanıyorsa böyle bir şey doğru olmaz bence yani ögrenciler şimdi bile uygun olmayan kıyafetler giyiyor bu maddeyi duysa hiç çekinmeden giyer ve bu olmamalı
|
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 39
4 Mesajına 14 teşekkür edildi.
![]()
[QUOTE=sesinim;55552]#Öğrenciler, beden eğitimi ve spor derslerinde eşofman, diğer spor etkinliklerinde ise etkinliğin özelliğine uygun kıyafet giyer. Ancak öğrenciler tek tip eşofman veya spor kıyafeti giymeye zorlanamaz.
Bu Maddeye Göre Yorumlarınızı Alabilirmiyim,Eşofmansız Beden Eğitimi Dersi Mi İşlenir???[/QUOTE] [B]Değerli Zümrelerim ve zümre adaylarım ; [/B][COLOR=darkred][U][I]Konu şu [/I][/U][/COLOR]Bazı okullar çok yüksek fiatlara okul arması olan Eşofmanlar satıyorlardı..:bangin: Artık tek tip eşofman yok..!! İstediği marka ve model eiofmanla derse girebilir.. Kolay gelsin ve sabrınız bol olsun..
#5 |
Üye
Teşekkürleriniz: 0
![]()
Yeni yönetmelikde diğer alan öğretmenleri beden eğitimi dersinden çıkan terlemiş kokmuş kirlenmiş öğrencilerle ders işleyecek onların yerinde olmak istemezdim.
ben yine kıyafetlerini değiştirtiyorum ama malesef yönetim eşofmanlada derse girebilirsiniz diyor.çocuğunda işine geliyor... |
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 4
![]()
Arkadaşlar Eşofmansız Gelen Öğrenciyi Derse Almama Yok Yazma gibi Bir Durumumuz Yok Diye Biliyorum Ancak Yeni Yönetmelikle Kimse Derse Eşofmanla Gelmez Bu Madde Beni Çok Korkutuyor Ve Düşündürüyor Doğrusu...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
![]()
[QUOTE=sesinim;55628]Arkadaşlar Eşofmansız Gelen Öğrenciyi Derse Almama Yok Yazma gibi Bir Durumumuz Yok Diye Biliyorum Ancak Yeni Yönetmelikle Kimse Derse Eşofmanla Gelmez Bu Madde Beni Çok Korkutuyor Ve Düşündürüyor Doğrusu...[/QUOTE]
Hocam ben yok yazmıyorum ama derse de almıyorum. Kenardan diğer öğrencileri izlemesini ve dersi dinlemesini sağlıyorum. |
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 13
9 Mesajına 11 teşekkür edildi.
![]()
[QUOTE=sesinim;55628]Arkadaşlar Eşofmansız Gelen Öğrenciyi Derse Almama Yok Yazma gibi Bir Durumumuz Yok Diye Biliyorum Ancak Yeni Yönetmelikle Kimse Derse Eşofmanla Gelmez Bu Madde Beni Çok Korkutuyor Ve Düşündürüyor Doğrusu...[/QUOTE]
ben eşofmansız gelene eksi veriyorum, sözlü notu olarak yansıyacak diyorum ve işe yarıyor şimdilik |
![]() |
hiçbirşey adlı üyenin yazısını beğenenler: | u.taylan (16-09-2013) |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
![]()
hocam kızlarda eşofman giymenin idarece yasak olduğu okullarda müfettiş sıkıntı yaşatırmı
Konu çiğdemd. tarafından (20-03-2013 Saat 16:22 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
![]()
[QUOTE=çiğdemd.;56187]hocam kızlarda eşofman giymenin idarece yasak olduğu okullarda müfettiş sıkıntı yaşatırmı[/QUOTE]
Hocam idareden, idarenin kızların eşofman giymesinin yasakladığını gösterir bir yazı isteyin. Denetmenlere o yazıyı gösterirsiniz. |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
beden, dersine, düzenlemede, eğitimi, etkisi, eşofman, kılık, kılık kıyafet, kıyafet, yeni, yönetmeliğindeki |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kılık Kıyafet Listesi 2. dönem | salman40 | Spor Kulübü | 0 | 24-05-2011 01:04 |
Kılık Kıyafet Listesi 1. dönem | salman40 | Spor Kulübü | 0 | 24-05-2011 01:02 |
Beden Eğitimi Dersine Yeni Düzenleme Geliyor | Adem Tırpancı | Spor Haberleri ve Güncel Olaylar | 2 | 03-09-2010 10:04 |
kılık kıyafet | efgun | İstek Bölümü | 2 | 08-05-2008 08:24 |
kılık kıyafet | selçuk | Eğitim Haberleri | 0 | 13-09-2007 16:07 |
Reklam Alanı |