PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : egzersiz ve sorunnn

18-09-2009, 19:01
okulda okutulan toplam derssaatinin %5inden fazla ders isteyen öğretmen var.buradaherkese 3 yada 4 saat verelim diye bikarar alınabilir mi.bedeb eğitimi öğretmeni olarak 6 saat ders vermek istiyorum.bana yönetmelik açık gelmedi beden eğitimi öğretmeninin hakkı değil mietkinlik yardımcı olursanız sevinirim.

24-09-2009, 00:40
arkadaşlar hiç yorum yapılmadı ben bişeyi merak ediyorum okul müdürü kimin egzersin yapacağına karar verebilir mi?okulda 2 tane satrançtanve tiyatro v.segzersiz yapmak isteyen öğretmen arkadaşlar var.Müdür hepiniz 4 saat yapın diyebilir mi ya dadiğerlerine onay veripbeden eğitimi öğretmeninin yapmamasına karar verebilir mi?

fahri23
03-10-2009, 22:46
sporla ilgili egzersizlerde öncelik beden eğitimi öğretmenrlirinidiir.egzersiz yönetmeliğene bakın

yavuzlar
04-10-2009, 12:05
eğer ders sayısıisteyen öğrertmenlerin egzersiz yapmasına yetmiyorsa, yönetmelik şöyle der: Öncelikle beden eğitimi öğretmeni haftada 6 saat egzersiz yapar daha sonra ne kadar saat kaldıysa diğer öğretmenler arasında eşit şekilde paylaştırılarak program yapılır. Burada müdürün sen yapcaksın sen yapmayacaksın diyemez.

ceren1
05-10-2009, 17:42
yönetmeliğe göre öncelik bizim hakkımız yani 6 saat ders verebılırsın dıger branşlar dusunsun bunu..ben oyle bılıyorum

yeast6
06-10-2009, 22:33
arkadaşlar bende öyle diye biliyorumolması gereken de bence oama araştırmama reğmen yönetmeliktebulamadım.Elimizde somut bişey var mı önce beden eğitimi 6 saat alır diye

yasin45
07-10-2009, 00:26
yönetmelik ne diyorsa o hocam herkesin söylediği değil yönetmelikte maddeler doğrudur...

vecih
08-10-2009, 11:35
Arkadaşlar o yönetmelik maddesi hangisi? Yardımcı olursanız sevinirim.

fatihömer
23-06-2010, 16:08
ben böyle bir yönetmelik görmedim oldugunu söyleyen arkadaşlarım sayısı tarihi ile verirlerse sevinirim.BENİM OKULUMDA SENE BAŞINDA ÖĞRETMENLER KURULU KARARI ALINIYOR DERS DIŞI ÇALIŞMALAR İLE İLGİLİ.

pardus46
16-01-2011, 23:54
Ders dışı eğitim çalışmalarında öncelik diye birşey söz konusu değildir. En son değişiklikleri ile hangi etkinliklerde hangi ders dışı eğitim çalışması yapılacak ise okul müdürlüğünce belirlenir. Buradaki "okul müdürlüğünce" ifadesinden biraz zorlamayla birazda ilgili genelgenin ruhuna bakarak öğretmenler kurul toplantısı kararlarında hangi etkinliklerde hangi ders dışı eğitim çalışması yapılacağı kararı alınmalıdır. Ancak kesinlikle ders dışı eğitim çalışmaları haftada 6 saatten fazla ya da eksik yapılamaz. Yani okul müdürü hepinizin gönlünü edeyim de hepiniz şu kadar saat çalışma yapın diyemez. Duygusal davranmadan incelendiğinde herşey ders dışı eğitim çalışmaları genelgesinde açık bie şekilde yazmaktadır.