![]() |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Reklam Alanı
|
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
arkadaşlar hiç yorum yapılmadı ben bişeyi merak ediyorum okul müdürü kimin egzersin yapacağına karar verebilir mi?okulda 2 tane satrançtanve tiyatro v.segzersiz yapmak isteyen öğretmen arkadaşlar var.Müdür hepiniz 4 saat yapın diyebilir mi ya dadiğerlerine onay veripbeden eğitimi öğretmeninin yapmamasına karar verebilir mi?
|
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
sporla ilgili egzersizlerde öncelik beden eğitimi öğretmenrlirinidiir.egzersiz yönetmeliğene bakın
|
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 1
![]() eğer ders sayısıisteyen öğrertmenlerin egzersiz yapmasına yetmiyorsa, yönetmelik şöyle der: Öncelikle beden eğitimi öğretmeni haftada 6 saat egzersiz yapar daha sonra ne kadar saat kaldıysa diğer öğretmenler arasında eşit şekilde paylaştırılarak program yapılır. Burada müdürün sen yapcaksın sen yapmayacaksın diyemez. |
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
![]()
yönetmeliğe göre öncelik bizim hakkımız yani 6 saat ders verebılırsın dıger branşlar dusunsun bunu..ben oyle bılıyorum
|
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
![]() arkadaşlar bende öyle diye biliyorumolması gereken de bence oama araştırmama reğmen yönetmeliktebulamadım.Elimizde somut bişey var mı önce beden eğitimi 6 saat alır diye |
![]() |
![]() |
#7 |
Üye
![]()
yönetmelik ne diyorsa o hocam herkesin söylediği değil yönetmelikte maddeler doğrudur...
|
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
![]()
Arkadaşlar o yönetmelik maddesi hangisi? Yardımcı olursanız sevinirim.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
![]()
ben böyle bir yönetmelik görmedim oldugunu söyleyen arkadaşlarım sayısı tarihi ile verirlerse sevinirim.BENİM OKULUMDA SENE BAŞINDA ÖĞRETMENLER KURULU KARARI ALINIYOR DERS DIŞI ÇALIŞMALAR İLE İLGİLİ.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
![]()
Ders dışı eğitim çalışmalarında öncelik diye birşey söz konusu değildir. En son değişiklikleri ile hangi etkinliklerde hangi ders dışı eğitim çalışması yapılacak ise okul müdürlüğünce belirlenir. Buradaki "okul müdürlüğünce" ifadesinden biraz zorlamayla birazda ilgili genelgenin ruhuna bakarak öğretmenler kurul toplantısı kararlarında hangi etkinliklerde hangi ders dışı eğitim çalışması yapılacağı kararı alınmalıdır. Ancak kesinlikle ders dışı eğitim çalışmaları haftada 6 saatten fazla ya da eksik yapılamaz. Yani okul müdürü hepinizin gönlünü edeyim de hepiniz şu kadar saat çalışma yapın diyemez. Duygusal davranmadan incelendiğinde herşey ders dışı eğitim çalışmaları genelgesinde açık bie şekilde yazmaktadır.
|
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
egzersiz, sorunnn |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
Reklam Alanı |