Orijinalini görmek için tıklayınız : CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ BESYO MEZUNLARI BURAYA...
azyuksek
01-12-2008, 12:27
herkesin kurban bayramı mübarek olsun
azyuksek
06-01-2009, 00:57
vefaaaa arıyoruz doost arıyoruuz nerdesiniz ey cü kardeşliği
doruk_58
09-01-2009, 20:54
arkadaşlar derstte galiba siteye girmeye vakitleri yok sanırım.. http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley32.gif http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley21.gif
s.a arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. uzun zamandır giremiyordum malum vatani görevimi icra ediyordum. ALLAHa şükürler olsunki bitti. şimdi durmak yok yola devam inş. herkese ALLAH kolaylıklar versin ve muvaffak etsin inş. görüşmek üzre.
NERDESİNİZ ARKADAŞLAR. KİMSE YOKMU.
burdayız ilhan hocam. hoşgeldiniz...
hoş bulduk şule hocam saolun. nasılsınız iyi,siniz inş.
iyiyim teşekkür ederim ilhan hocam. siz nasılsınız? nerde görev yapıyorsunuz, sivasta mı hala?
doruk_58
04-03-2009, 18:46
merhaba arkadaşlarrrrrrrrr.
selam arkadaşlar.özlem,şule,cankız,israfil.tabi tanımasamda diğer cü mezunları.ben tülay.nasılsınız.uzun zamandır yazamadım.bi oğlum oldu onunla ilgilenmekten bir şey yapamaz oldum.dünyanın en büyük mutluluğu allah herkese nasip etsin.görüşmek üzere.
canım benim. Allah analı babalı büyütsün. çok sevindim. eminim çok güzel bi duygudur. benim yerime kocaman öp annesi. senide kocamöan öptüm. görüşmek üzere...
merhaba Tülay ALLAH analı babalı büyütsün......Benimde bir oğlum oldu, 2 aylık adını da TUĞRAHAN KAYRA koyduk. Görüşmek üzere .....
teşekkürler şulecim.darısı sana inşallah.sevgisi hiçbir şeye değişilmez.bizde seni öpüyoruz teyzesi
merhaba israfil gözün aydın.benim oğlumda 2,5 aylık.adı DORUK.
çok teşekkür ederim Tülay. Seninde gözün aydın. Anlaşılan çoçuklarımız aynı günlerde doğdu. Bizimki mart ın 1 inde doğdu.
israfilcim Allah analı babalı büyütsün. gözün aydın. bir ömür bebeğinizle mutluluklar. darısı başıma mı desem artık :))
teşekkürler Şule. Darısı senin başına. ufukta söz, nişan evlilik filan yokmu.....görüşmek üzere.....
amin israfilciğim. bu arada ben geçen yaz evlendim 10 ay oldu evleneli. söylemiştim sana ama heralde unuttun. görüşmek üzere...
iyiyim teşekkür ederim ilhan hocam. siz nasılsınız? nerde görev yapıyorsunuz, sivasta mı hala?
şule kusura bakmayın uzun zaman oldu girmeyeli ben hala sivas zara da görev yapıyorum.
uzun zamanda burada görev yapacağa benziyorum. sizler nasılsınız herşey olundadır umarım.
şule hocam kusura bakmayın uzun zaman oldu girmeyeli ben hala sivas zara da görev yapıyorum.
uzun zamanda burada görev yapacağa benziyorum. sizler nasılsınız herşey olundadır umarım.
Atilla Selam
23-02-2011, 12:10
ilhanım görüşemiyoruz zarada hayat nasıl
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.