Orijinalini görmek için tıklayınız : CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ BESYO MEZUNLARI BURAYA...
CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ mezunarkadaşlar hoş geldiniz. iLhaN
merhaba ilhan kardaşim.yokmu dedin geldik. arkadaşları buraya yönlendirip sohbet etmek ve döküman paylaşmak lazım kangal atatürk iöo ahmet kaya
merhaba;
bende cumhuriyet üniversitesi 2003 beden eğitimi öğretmenliği mezunuyum.evet aslındatanışmadığımız ya da görüşmediğimizbirçok arkadaşla bu site sayesinde görüşebiliriz.belki de tanıdık bile çıkarız.görüşmek üzere ilhan hocam.
ahmet hocam ve şule hocam teşekkür ederim saolun. ben 2005 mezunuyum ve zarada görev yapıyorum. ahmet kaya ismi yabancı gelmiyor aslında. ahmet hocam daha önce yozgatta deilmiydin sen. benim bildiğim bir o var. şule hocamında dediği gibi görüşmediğimiz arkdaşları buraya yönlendirirsek tekrar konuşma ve tanışma fırsatı buluruz. ilginiz için teşekkürler. uzun zaman geçmesine rağmen. birde bakın beden eğitimi bazında şimdiye kadar yapılmış en kapsamlı site burası. burada dökümalarımızı paylaşarak birbirimize yardımcı olabiliriz inş.
görüşmek üzere. iLhaN
canım ilhan gardaşım doğru bildin . şimdi kangalda çalışıyorum .ne yapıyosun nasıl gidiyor.birbirimize yardımcı olalım. yönetmeliklerde ve döküman paylaşımında. görüşmek üzere.
ilhan hocam aslında belki biz de tanışıyoruzdur ama sanırım isim olarak değil.çünkü ben son sınıftayken sende 2.sınıftaymışsın galiba.ben badminton oynuyordum hocam belki sınıfınızdan badminton oynayan birini söylersen birbirimizi hatırlayabiliriz.ahmet hocam siz hangi yıl mezun oldunuz?arkadaşlar bundan sonra her konuda görüşelim.
ahmet hocam iii nasıl olsun uğraşıyos. bende zaradayım biliyorsun. ahmet hocam senden ricam arkdaşları buraya yönlendirelim. dökümanlar hususunda bir sorun çıkmaz.
şule hocam sizi hatırladım ben tamam. bende badmintondaydım ama sizin kadar oynayamıyordum. bende cimnastik yapıyordum belki hatırlarsınız. sizin birde arkdaşınız vardı. devamlı birlikte gezerdiniz yanlış hatırlamıyorsam.
hocam nerde görev yapıyorsunuz.
merhaba ilhan hocam,
nasılsınız?hocam hatırladığınıza sevindim.bende sizi hatırlar gibi oldum ama tam olarak hatırlayamadım.badminton oynadıysanız kesin tanıyorumdur.sizin beni hatırladığınıza sevindim.valla hocam arkadaşımı bile hatırladınız tebrikler.hocam ben ben konyanın bir kasabasında görev yapıyorum.tekrar görüşmek üzere.
merhaba hocam teşekkürler saolun iyiyim. hocam bende badminton oynadım ama dedimya sizin kadar popülaritemiz yoktu bizim. zaten ünide sizden başka iyi oynayanda yoktu. aytekin hocaaya bile taş çıkarıyordunuz. hocam görev almış olmanıza sevindim. bende zaradayım sivasın duymuşunuzdur. bu ikinci senem. hocam ben buralardayım devamlı görüşürüz ve görüştüğünüz arkadaşlarda varsa buraya yönlendirebilirsek burada hem tanışmış hemde birbirimize döküman ve her hangi bir konuda yardımcı oluruz. görüşmek üzere.
YA ŞU OKULDA EN SEVMEDİĞİM DERS BADMİNTON İDİ. O DERSİ ALMAMAK İÇİN OKULU UZATMAYI BİLE GÖZE ALDIM. AMA GEL GÖRKİ SİZ DURMADAN BADMİNTONDAN BAHSEDİYONUZ.YA BIRAKIN ŞU MUHABBETİ.BAŞKA ŞEY YOKMU KONUŞACAKİLHAN GARDAŞIM BİZLER EVLENDİK BARKLANDIK SENDE YOKMU BİRŞEY.NE ALEMDESİN
hocam merhaba ahmet hocam
hocam msn eklermisin ilhansarii@hotmail.com
ahmet hocam ne oldun ya. kayboldun.
şule hocam benim ev arkdaşım var tanırsıınız belki 2002 mezunu yakup erdoğdu. onunla aynı yerdeyiz ve ev arkdaşım. diğer arkdaşınız zübeydeydi galiba. hocam nerde görev yapıyorsunuz. bu arada yakup hocanın sizlere selamı var. ahmet hocam yakup hocamı tanırsın sende en kısa zamanda onuda aramıza alacam. oda kangalllı.
Saygılar...
selam arkadaşlar ben geldim. bende 2002 mezunuyum. şuanda zara anadolu lisesinde görev yapıyorum . iLhaN kardeşimle aynı evi paylaşıyoruz. burada diğer arkdaşlarla görüşmekte isterim.
Saygılarımla... Yakup ERDOĞDU
merhaba hocam,
aşkolsun hocam valla kalbimi kırdınız.badminton sevilmezmi.neyse zevkler farklıdır tabiki.görüşmek üzere hocam
merhaba hocam,
güzel iltifatlarınız için çok teşekkür ederim,çok sağolun.böyle tanınmış olmak gerçekten çok güzel.yakup hocam sanırım ercan abilerin sınıfındaydı değilmi?ne kadar güzel bir anda uzun zamandır görüşmediğimiz insanlarla tekrar görüşüyoruz.ayrıca zübeydeyi bile hatırladınız tebrikler.hocam görüşmek üzere yakup hocama da çok selamlar.
a.s hocam selamlarınızı iletirim ve kendileride burda sizinle konuşur.
ilhan gardaşım yakup avunduk ismi yabancı gelmiyor kensini görsem tanırım ama ben kangallı değilim ki sadece burada görevliyim. ayrıca badminton dersini hocasından ve oynayanlardan dolayı sevmiyordum ( herkes için değil tabii).ya adamı gördükçe tüylerim diken diken oluyo
ahmet hocam sana hak vermiyor deilim aslında. hocasından ve oynayan bazı şahsiyetlerden ötürü bende bıraktım badmintonu. şule hocam sakın ola üzerinize alınmayın. siz başka bir kişiliğe sahiptiniz. valla iltifat olsun diye sölemiyorum sizn mütevaziliğinize edebinize ve şahsiyetinize hayranlığımı belirtmeden edemiyeceğim. inanın her zaman taktir ettiğim kişiler arasındasınız fazla bir muhabbetimiz olmamasına rağmen. dediğim gibi hem şahsiyet hemde yetenek açısından taktir edilecek bir kişisiniz.
Saygılarımla...
iyi akşamlar ilhan hocam,
hocam gerçekten benim için söylediğiniz bu güzel sözler ve düşünceleriniz için nasıl teşekkür etsem bilmiyorum.birbirimizi fazla tanımamamıza rağmen benim için bu kadar iyi düşüncelere sahip olmanız beni çok mutlu etti.keşke bırakmasaydınız badmintonu.o sıkıntıları emin olun bende yaşadım ama badmintonu çok seviyordum ve mutlaka başarmalıydım.buna kimsenin engel olmasına izin veremezdim.çok istedim ve Allah bana yardımcı oldu istediğimi başardım.sizin benim kişiliğimle ilgili söyledikleriniz beni ayrıca mutlu etti.gerçekten çok teşekkürler.Allah razı olsun.görüşmek üzere.
Allah muhabbbetinizi daim etsinne güzel konuşuyorsunuz öyle valla imrendim şimdi
rica ederim hocam ben gerçekleri söylüyorum. ALLAH başarılarınızın devamı nasip etsin inş. hocam şöyle bişey var dürüst insanlar her zaman kazanır ALLAHın izni ile. bende sizin her zaman kazanacağınıza inanıyorum. ben tekrar teşekkür etmek istiyorum burda beni yalnız bırakmadığınız için. ALLAH cümlemizden razı olsun inş.
görüşmek üzere.
sağol canımın içi sıra bana geldi dimi
merhaba ahmet hocam,
teşekkürler hocam buyrun sizinlede muhabbet edelim.
sule hocam iyi geceler . nasılsınız
merhaba sayın hocalarım ayran içtik ayrımı düştük. neden yazmıyorsunuz.
en kısa zamandagörüşmek ümidiyle
hocam merhaba
nasılsınız?sanırm bu aralar işlerimiz yoğun ondan görüşemiyoruz.bu arada size müfettişler geldimi hocam?görüşmek üzere. iyi geceler.
merhaba hocam teşekkürler saolun iyiyim hocam sizler nasılsınız. hocam valla işler yoğun ama ben her zaman girmeye çalışıyorum. şuan bu mesajı size k.maraştan yazıyorum. yarışmalar için geldim.
hocam bize müfettişler geldiler rehberlik için ama. branş müfettişi olmadığından dinledi gitti diyelim beni.
hocam görüşmek üzere kendinize iyi bakın çalışmalarınızda başarılar...
merhaba arkadaşlar bende besyo cumhuriyat 2006 menuzuyum . kırşsehirde ögretmenim hepinize slm lar .
hocam merhaba;
bende sürekli girmeye çalışıyorum.hayırdır maraşta ne yarışmaları var.başarılar dilerim.bizede müfettişler bir türlü gelemedi de merak ettim size geldiler mi diye.tekrar başarılar.görüşmek üzere.
merhaba hocam;
aramıza hoşgeldiniz.isminiz ne?belki tanışıyoruzdur.görüşmek üzere.
merhaba arkadaşlar ben de 2004 mezunlarından murat kaya nasılsınız görüsmek üzere ben de orduda görev yapıyorum.
"plan12" "chevo " merhaba arkadaşlar öncelikle aramıza hoş geldiniz. bizler cumhuriyet üniversitesi mezunları olarak birlik ve beraberliği sağlamak ve aynı zamanda dostluk bağlarını sağlamlaştırmak istiyoruz. bunun için burası nezih bir ortam. inş. burada devamlı konuşma fırsatını yakalarız. tanımayan arkadaşlar için söylüyorum ben 2005 mezunuyum şuan sivas/zara da görev yapıyorum.
şule hocam kahramanmaraşta okullar arası gurup birinciliği vardı güreşte. onun için gitmiştim. ALLAHa şükür takım halinde 3. olduk ve kupa ile döndük.
arkadaşlar hepinize ilginizden ötürü teşekkür ederim.
çalışmalarınızda başarılar...
ha bu arada arkadaşlar büyük ihtimalle ikinizide tanıyorum galiba. inş burada daha iyi tanırız birbirimizi... murat hocam bu arada 2 hafta sonra ordu da türkiye şampiyonası var. inş. orada görüşürüz...
görüşmek ümidiyle...
hocam merhaba;
nasılsınız?gerçekten çok sevindim başarılı olduğunuza tebrik ederim,başarılarınızın devamını dilerim.bundan sonraki yarışmalarınızda da inşallah kupalarla dönersiniz.iyi geceler..
teşekkür ederim şule hocam saolun. inşallah bu başarılrı hepimiz yaşarız. görüşmek üzere.
slm ilhan ben seni tanıyom sende beni görsen hemen tanırsın inş. görüşürüz orduda ok bu arada tebrikler sana basarılar........
inş. saolasın aralık 4-5inde orduda türkiye şampiyonası var. ama burdada voleybol turnuvalarımız var. bakalım inş. bir aksaklık olmassa bu tarihlerde ordudayım. görüşme inkanımız olur sanıyorum.
murat kaya hcm slmlar eger yanılmıyorsam suat kayanın abisi olmalısınız? saygılar
murat kaya bende ahmet kaya sen hala yaşıyonmu?
ahmet hocam siz yaşıyormusunuz ya hiç sesiniz solunuz çıkmıyor bu sıralar.
ne yapıyorsunuz iyisiniz inş.
valla ilhan cım kusura bakma bu aralar biraz sağlık sorunları vardı onunla meşguldum.yeni hallettik şükrolsun.sizde ne var ne yok site biraz genişlemiş .bu arada tebrikler şampiyonada derece yapmışsınız. TEBRİK EDEERİM
ahmet hocam geçmiş olsun. bende biraz rahatsızım bu sıralar. tşk ederim hocam. ALLAH sizlerede nasip etsin inş. ama yapılan başarıların göz ardı edilmesi bazı kişilerce insanı bezdiriyor. o adamlar başarıyı düşünmüyor senin derslerinin boş geçmesinden şikayet ediyor.
neyse inş. sizlerin idarecileri bu şekilde değillerdir.
şule hocam ahmet hocam nerelerdesiniz sesiniz çıkmaz oldu yine.
slm arkadaşlar ahmet yasıyom ya sen nasılsın evlendin mi haberim yok evet suat kayanın abisiyim sen sınıf arkadaşısın heralde...............
hocam merhabalar,
iyiyim teşekkürler.siz nasılsınız.bu arada iyi bayramlar.görüşmek üzere.
ROMANKİT
22-12-2007, 00:50
Yakupçuğum ne arıyosun burada ya.
kocum teknolojiye uzak kalmayalım dedım.bende seni görünce şaşırdım.gercekte fazla görüşemiyoruz.sanal da göüşelim
selam arkadaşlar nasılsınız. sesiniz soluğunuz çıkmıyor. arkadaşlar irtibatı koparmayalım. 1. dönemin sonuna yaklaşmış bulunuyoruz. herkese ALLAH kolaylıklar versin... görüşmek üzere ...
çalışmalarınızda başarılar
iLhaN
yakup hocam ne ediyorsun .... kendileri benim ev arkadaşım harika bir insndır . iltifat olarak algılanmasın. hadi eller havaya... http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley32.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley32.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley32.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley32.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley32.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley32.gif
slm arkadaslar simdiden iyi tatiller hepinize bu aralar yazan yok kayıpsınız hımmmmmmmm......................
doruk_58
22-01-2008, 23:20
iyi akşamlar arkadaşlar inanın yeni gördüm burayı.hepinizi tanıyorum.ahmeti olsun muratı ilhanı suleyi.gerçekten çok mutlu oldum.hepiniz yaşıyorsunuz..murat karadenizin neminden küflenmişindir arkadaş..bizim sınıftaki küflüye dönmüşündür..ne zaman geliyorsun sivasa..görüşmek dileğiyle iyi akaşamlar
hocam merhaba hoş geldiniz. sizi aramızda görmek güzel. biraz kendinizi tanıtırsanız bizde sizi tanırsak seviniriz inş.
arkadaşlar hepinize merhabalar,
birinci dönemi bitirdik.hepinize iyi tatiller.bu arada unuttuk birbirimizi.ayrıca doruk_58 sen bizi tanıyosun da hemde konyadasın sanırım, biz de seni tanıyalım.ilhan hocam, yakup hocam iyi tatiller.görüşmek üzere...
doruk_58
31-01-2008, 16:10
merhaba arkadaşlar nasılsınız...demeyi çok isterdim ama fazla ilgilenen yok bu bölümle..şule ben seydişehirdeyim.ama resmini tanıyamadım belki yanlış hatırlıyor olabilirim seni tanıma konusunda.kendinize iyi bakın iyi tatiller
merhaba doruk 58.ilgilenmez olurmuyuz ama şimdi tatilde olduğumuz için böyle.seydişehirde misin?kendini biraz bize tanıtman lazım.kaç yılı mezunusun?adın ne?ben 2003 mezunuyum.bende hadim ilçesinin bir kasabasında görev yapıyorum.kendine iyi bak görüşürüz...
meraba ben cankiz.galiba cogunuzu taniyorumsmileys/smiley36.gif..suan meslegimi yapamiyorum.avustralyadayim.ama sizlerin boyle meslegini icra ettigini gormek beni mutlu etti.bende burda birseyler yapmaya calisiyorum.mesajlarinizi bekliycem beni taniyan arkadaslarimla gorusmekten mutluluk duyarim..
slm arkadaslar bende cumhuriyet besyo mezunuyum ordu ünyede görev yapiyorum ilhan ben cemal nasilsin murat kaya sen ordunun neresinde görev yapiyorsun beni tanirsin heralde ben seni taniyorum bir üst siniftaydin diger arkadaslaride büyük ihtimalle tanirim
cankızcım meraba canım ben şule.napıyosun?ta avustralyalardan buldun bizi demek.ne var ne yok?avustralyada hayat nasıl?çalışıyo musun?kendine çok iyi bak sık sık görüşelim olur mu?öptüm.
şule ve cankız sizi burda görmek şaşırttı beni bi o kadar da sevindirdi. ben özlem bu arada, hani gülefer ile beraber gezen:) geçen dönemde zübeydeyle karşılaştımçok mutlu oldum. artık sık sık fırsat buldukça ziyaret ederim bu siteyi.. görüşmek dileğiyle ... diğer cübesyo lu arkadaşlarada selamlar
azyuksek
06-02-2008, 01:04
bende 2000 mezunu ayşegül biz eskiyiz kimseyi tanımıyorum bu yüzden ama tüm arkadaşlara slmlar
ben bulurum sekercim.burasi iyidir ben egitimime devam ediyorum.cok zamanimi aldi ama umarim sonu guzel olcak.senlede karsilasmak cok sevindirdi beni.tabiki hep goruselim.kimbilir kimler var burda.facebook diye bir site var.orda eski sinif arkadaslarimin cogunu buldum.sende uye ol.uzun bir sureden sonra konusmak gorusmek okadar guzelki.ve en onemlisi ben bukadar uzagim sizdensmileys/smiley19.gif
waw ozlem naailsinnn??cok guzel tesaduf neler yapiyosun?sende facebook a uye ol olurmu?
merhaba özlemcim nasılsın?ne güzel uzun zaman sonra böyle karşılaşmak.napıyosun?nerde görev yapıyosun?bak bi de güleferle gezen özlemim diye yazmış!sanki unuttuk mu canım ya aşkolsun.bundan sonra sık sık görüşelim olur mu?
selam ben adem kuzucu güründeyim bende hepinize selamlar
hatırlamayacağınızı hiç düşünmedim ama sizden başka arkadaşların hatırlamaları için yazmıştım. ben şimdi tekirdağ çorlu'dayım. evlendim buraya göç ettim daha öncede güründeydim şule ve cankız bilirler. ayrıca facebook a üyeyim, seni en kısa zamanda bulacağım emin ol cankız. şule tabiki de görüşelim bende çok isterim.
merhaba cankız ve özlem bende sizdenim tülay tanıdınızmı
tülay aşkolsun cankızla özlemi tanıdın beni tanımadın.ben şule.küstüm valla.neyse nerdesin?neler yapıyorsun?görüşmek üzere...
şuleciğim tanıdım ama emin olamadım.göreve başladım 3. yıla gireceğim.sen nerdesin.göreve başladın mı.bu sitede hep bizim mezunları aradım sonunda buldum.görüşmek üzere
mrb tülay naber nasılsın. sen şu çorumlu tülaysın değil mi. hani bi dönem dersaneye beraber gittiğimiz. nerdesin şimdi görev yerin neresi. görüşmek üzere...
Var arkadaşım mezuniyet yılı kaç acaba ?ben 95 mezunuyum özden
merhaba özlem.evet tahmin ettiğin kişiyim çorumlu tülay.kastamonudayım.evlendiğini yazmışşın.çocuk var mı.bende evlendim.görüşmek üzere
azyuksek
17-02-2008, 15:54
2000 MEZUNLARI NERDESİNİZ BU VEFASIZLIK NİYE HANİ BİZ HEP BİRBİRİMİZİ ARAYIP SORACAKTIK GÖZDEN UZAK OLAN GÖNÜLDENDE UZAK OLUYORMUŞŞ DEMEKKİ BEKLEYECEĞİM YİNEDE
tulayy cankiz ben..nerelerdesin?neler yapiyosun seker..cevabini bekliycem?
leventkoç
20-02-2008, 23:48
merhaba arkadaşlar; merhaba ahmetciğim,muratcığım ve diğer arkadaşlar nasılsnız umarım iyisinizdir.Bende 2004 mezunuyum ama maalesef sizinle aynı mesleği yapamadığımdan dolayı çok çok üzgünüm.Çünkü ben giresunda polis memuru olarak görev yapıyorum.Herkese başarılar diliyorum.
merhaba levent arkadaşım.hoş geldin aramıza.sanırım sende bizim sınıftaki ilkayın eşi leventsin.eğer öyleyse ilkaya çok selamlarımı söyle.ben şule.görüşmek üzere...
ohhh valla hepiniz evlenmişsiniz ne güzel.inşallah mutlusunuzdur.her şey gönlünüzce olur inşallah.tülaycım ve özlemcim bebek varmı?görüşmek üzere...
a bendende Ilkay a cok selam soylermisiniz?ben cankiz
sule valla çok güzel gidiyor evlilik.henüz bebek yok.sen nerelerdesin.evlendin mi
canım benim gerçekten çok sevindim.inşallah her zaman böyle mutlu olursun.ben konyanın bir kasabasındayım. henüz evlenmedim.görüşmek üzere canım...
leventkoç
27-02-2008, 15:38
meraba Şule hocam, Cankız hocam.evet yanılmıyorsunuz ben ilkay ın eşiyim biz evleneli 3 yıl oldu.Bir de kızımız oldu,ismi elif ceren ...Ve şuan giresun un keşap ilçesinde görev yapmaktayız.ilkay ın da sizlere çok çok selamı var.görüşmek üzere.kendinize iyi bakın....................
mrb levent seni tanımıyorum ama ilkaya çok selamlar... kızınızıda allah analı babalı büyütsün. tülaycım ben yeni evlendim sayılır, daha 1,5 yıl oldu çocuk yok yani. sen kimle ne zaman avlendin tanıyomuyuz enişteyi. şule sende evlen artık zamanı geldi:)
meraba levent hocam.ne kadar güzel Allah sizi bir ömür boyu mutlu etsin inşallah.Elif ceren'i de kocaman öpüyorum.Allah analı babalı büyütsün.ilkay'a çok selamlar. görüşmek üzere...
merhaba özlemcim.nasılsın?yeni mi evlendin 1,5 yıl olmuş hala çocuk yokmu :)şaka güzelim.hayırlısı olsun.napıyım özlem ya kimse almıyo beni,artık evde kaldım.öpüyorum.görüşmek üzere...
serkan10_
27-02-2008, 23:53
hangi sene mezunsun kardeş
serkan10_
28-02-2008, 00:06
merhaba arkadaşlar ben ishak tesadüf besyo yu gördüm.tabiki heyacanlandım.bende 96 mezunuyum.herkese selamlar.
özlem bende yeni evlendim.henüz 6 ay oldu.tanımazsın çorumlu.sen kiminle evlendin.levent hocam ilkaya selamlar.allah analı babalı büyütsün.
leventkoç
28-02-2008, 21:31
merhaba Şule, Cankız, Özlem ve Tülay ben ilkay. sizden haber almakbeni çok mutlu etti. hepinizin iyi olmasına sevindim. kısmete bak hepimizde memleketlerimiz den uzakta gurbetteyiz.kendinize iyi bakın by. levent'tende selamlar
merhaba ilkaycım.nasılsın?evet dün bende onu düşündüm.hayat ne garip!bir zamanlar sürekli birbirini gören insanlardık şimdi ise hepimiz farklı yerlerdeyiz.ama olsun herkesin böyle mutlu olduğunu duymak çok güzel.en azından birbirimizden haber alabiliyoruz.bu da çok güzel.kendine çok iyi bak tabi elif cerene de.kocaman öptüm.levente de çok selamlar.görüşürüz canım...
celal ağrılı
29-02-2008, 01:13
tanıdık tanımadık herkeze selamlar.
http://www.youtube.com/watch?v=dAfVlqF7WTE
tülay seninki daha çok yeniymiş. bana göre yani. benim eşimde tanıdık değil malatyalı. ilkay seni görmek ne güzel. kızını çok öpüyorum. görüşmek dileğiyle..
celal hocam çalışmanız çok güzel olmuş, tebrikler. çocuklarda gayet güzel yapıyorlar. bu yaş grubuna uyguladığınız çalışma planınızı bizimle paylaşmak istemez misiniz?http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley1.gif
leventkoç
01-03-2008, 01:14
bravo bravo bravo celal hocam...Tebrik ederim.Güzeel bir çalışmaydı Celalcığım...Kendine iyi bak celal kardeş.Görüşmek üzere...http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley32.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley32.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley32.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley32.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley32.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley32.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley31.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley31.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley31.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley31.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley31.gif
osman*osman
02-03-2008, 13:42
http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley17.gifmerhaba .ben ilk mezunlardan osman( hentbol kalecisi).şu anda bursa merkez hürriyet anadolu lisesinde görev yapıyorum.görüşelim
ne zamandır kimse yazmıyo, nerdesiniz arkadaşlar?
burdayız özlemcim nasılsın? napıyosun? evet uzun zamandır kimse yazmıyo, unuttuk birbirimizi.görüşmek üzere...
aslında unutmadık ama ben kimse yazmıyor diye yazmıyorum.hergün takip ediyorum birilrei varmı diye.görüşmek üzere
meraba tülaycım.bende sürekli burdayım.görüşelim olurmu.öptüm...
eee arkadaşlar neler yapıyosunuz? sesimiz soluğumuz kesildi vallaa. 23 Nisan'a hazırlanan yok mu neler yapacaksınız?
özlemcim hazırlanmaz olurmuyuz,işimiz bu.step takımı çıkartıyorum.sen neler yapıyorsun
bende step takımı hazırlıyorum. bu sene teknik komitede yokum çok şükür okuldaki kutlamalarda çıkarmak için küçük bi gösteri yapacam... müziğin belli mi senin? kaç parça yapacaksın?
arkadaşlar, pardon araya girdim..... step tahtalarını nasıl temin ediyorsunuz? en ekonomik fiyatlısı 50. ytl. falan . 20- 30 tane de ben okuluma istiyorum, ama ekonomik olmak zorunda.
benim tahtalar öyle profesyonel değil sıradan marangoza yaptırdığım tahtalar. sonuçta okul gösterisi için olacak aman aman bişey olmasada olur. benim tahtalarla idareciler ilgilenecek bu yüzden fiyatla ilgili bilgim yok.
anladımmm, sonuçta marangoza yaptırılan step tahtaları olacak.... henüz yaptırmadığınız için kullanışlılığı konusunda birşey söyleyemiyeceksiniz değilmi? marangoza yaptırılanların kullanışlılığı ile ilgili sorun çıkarmı acaba yine sizden yanıtı bekleyeceğiz... teşekkürler , iyi çalışmalar..
tabiki normal step tahtası gibi kullanışlı olmaz ama ağacın cinsine göre değişiyo (fiyatıda öyle). bikaç yıl idare eder sizi. bence....
meraba tekrar:)hic yeni kimseler yokmu..neler yapiyosunuz ogretmenlik disinda?:)ben cok ozledim sizleri.yazilarinizi okuyorum evlenmissiniz cocuklariniz var cok hos gercekten.darisi bize.bende yakinda galiba insalah.kendinize iyi bakin.arada sirada banada yazin
kimin çocuğu var ilkaydan başka, ben kaçırdım heralde... cankızcım inşllh darısı başına mutluluklar dilerim şimdiden:))
merhabalar bende cumhuriyet üniversitesi 2004 mezunuyum şuan rize güneysu başköy ilköğretim okulunda görev yapıyorum tüm sivaslılara sevgiler
http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley17.gif
sela özlemcim.nasılsın.23 nisana hazırlanıyorum bende.elimden geldiği kadar bişeyler yapmaya çalışıyorum.dans gösterisi yapıcam, kaşık gösterisi var, bişeyler daha yapıyorum taklit falan. sen başka neler yapıcaksın.görüşürüz...
merhaba yayla.aramıza hoşgeldin.eğer gerçek ismin yaylaysa sanırım seni tanıyorum.görüşmek üzere...
mrb şule, ben başka bişey düşünmüyorum ,zaten çok kalabalık bir okulda çalışıyorum 1. kademe öğretmenleride hazırlık yapıyolar(reklam desek yeri) programı fazla uzatmayalım dedim. birazda okul gününe saklamayı düşünüyorum. malzemeye tüketmeyelim diyecem ama şükür sitemiz var herşeyi bulabiliyoruz artık sıkıntı yaşamayız artık gösteri konusundahttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley1.gif
a bu arada yaylaya selam vermeyi unuttum. mrb yayla aramıza hoşgeldin, ben hatırlayamadım seni ama önemli değil sivas'tansınyao yeterhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley1.gif
valla bizim okulda henüz benden başka bişeyler yapan yok.benim okulum çok büyük değil zaten köy okulu olduğu için, taşımalı eğitim yapılıyo zaten. o yüzden biraz erken başladım.hareketleri falan çocuklar iyice oturtsunlar diye.bakalım inşallah güzel bişeyler çıkar.görüşürüz özlemcim...
:)meraba yayala.ben cankiz.tanirsin beni umarim.cok sevindim sende meslegini yapiyosun.sule koyde sisman cocuk birakmiycak:)ne cok aktivite yaptiriyosun ole ya.tatilde sivasa gitcekmisiniz.ya arkadaslar facebook diye bir site var oraya uye olun lutfen.tum okul arkadaslarinizi orda bulabilirsiniz.ben yillarca gormedigim bir cok okul arkadasimi buldum.tavsiye ediyorum.www.facebook.com
özlem cevabım geç oldu kusura bakma.yabancı müzik kullandım.biz okul olarak bayrama katılmıyoruz bayram şöleni olarak spor salonunda kutluyoruz.her arkadaş 1 çalışma hazırlıyor.19 mayısta teknik komitedeyim.tahtalarım marangoz yapması ama sağlam ve kullanışlı.
evet adım yayla levent ve celal ile aynı sınıftaydım.cankız,sule sizleride tanıyorum.tanıdık birilerini görmek çok güzel bir duygu hepinize kucak dolusu sevgiler.
Selam arkadaşlar bende Cumhuriyet 2000 mezunlarındanım.
arkadaşlar lütfen yardım!!!! müzik bulamıyorum halaa:( kullandığınız müziği banada verir misiniz lütfenhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley9.gifhoş hala tahtalarım gelmedi ama beklersem yetişmeyecek. bende olan müziklerde eski müzikler, benim artist kızlarım beğenmezler şimdi.heyecanla bekliycem iyi haberlerinizi...
slm 7780 hocam hoşgeldin aramıza...
selam 7780 hocam. hoşgeldiniz.yabi isminizi yazarsanız belki tanışıyoruzdur...
selam özlemcim.nasılsın.valla o müzik işi büyük sıkıntı özellikle de step gösterisinde.yabancı müzik kullanırsın sanırım.bende olsaydı sana yardımcı olurdum ama step gösterisi malesef ben yapamıyorum.görüşürüz...
merhaba arkaşlar hoş geldiniz hepiniz. ben yokken baya kişi ziyaret etmiş. çok sevindim gerçekten. pcmde küçük bir arıza vardı daha dorusu anakartım yandı. pcyi yeniledim bende :D nasılsınız arkadaşlar iyisiniz inş. işlerinizde iyidir inş. beni tanımayanlar olabilir. 2005 mezunlarından iLhaN. Bundan sonra burdayım inş. görüşmek üzere.
hoşgeldiniz ilhan hocam. bende ilhan hocam bizi davet etti kendisi kayboldu diye düşünmeye başlamıştım artık. görüşmek üzere...
hocam nasılsınız? neler yapıyorsunuz ?
Selam Benim adım Önder 2000 mezunuyum
merhaba önder hocam. tekrar hoşgeldiniz aramıza.sanırım karamanda öğretmenlik yapıyorsunuz. biz 1. sınıftayken siz 4. sınıftaymışsınız. aslında görsem mutlaka hatırlarım sizi.neyse önemli olan şu anda aramızda olmanız. görüşmek üzere...
şule hocam teşekkür ederim iyiyim siz nasılsınız iyisiniz inş. hocam valla söledimya anakart yandı pcyi yenilemek zorunda kaldım. yoksa girmezmiyim. hocam çalışıyoruz aynen devam inş. sizler ne yapıyorsunuz nasıl gidiyor umarım iyidir.bu arada baya cü besyo mezzunları gelmiş maşallah diyelim. artmasınız temenni ederiz. görüşmek üzere hocam. çalışmalarınızda başarılar.
teşekkür ederim ilhan hocam. iyiyim. 23 nisan hazırlıkları yapmaya çalışıyorum.evet cü mezunları baya çoğaldı.inşallah daha fazla olur. görüşmek üzere hocam...
inş. hocam. ALLAH kolaylık versin tüm beden eğitimi öğretmenlerine zorlu bir maraton başlamak üzere. inş. beğeni toplayacak bir çalışma sunarsın.
önder hocam hoş geldiniz.
eee hani nerdesiniz ya nereye kayboldunuz . http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley6.gif
ben hep burdayım arkadaşlar:)...
hocam merhaba nasılsınız . iyisiniz inş.
mrb hocam tşk ederim, siz de iyisiniz inşllh, ama ben sizi tanımıyorum sanırım okuldan, düşündüm ama çıkaramadım... neyse ne farkeder.. ortak nokta beden eğitimi.değil mi?http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley1.gif
tşk ederim hocam saolun iyiyim. bende szi tanımıyprum ama ortak noktalarımız beden eğitimi bölümünü sivas cü besyoda okumak ve meslektaş olmamız diye düşünüyorum . hangi dönem mezunusunuz hocam.
2003 mezunuyum. şule, tülay, cankız ve ilkayla aynı sınıftaydık...
siz bizlerden öncesiniz hocam. ama şule hocamı tanıyorum badmintondan da sizi çıkaramadım. bende 2005 mezunuyum sivaslımısınız hocam ve nerde görev yapıyorsunuz.
ilhan hocam merhaba. nasılsınız?nasıl gidiyor 23 nisan hazırlıkları? özlemle de tanışmışsınız. tabi tanıyor olmanız önemli değil önemli olan ortak bişeylerin olması öyle değilmi?özlemle aynı sınıftaydık biz. görüşmek üzere hocam.
hocam ben tekirdağ dayım ve sivaslıyım. eş durumundan burdayım....
özlemcim eş durumundan tayin istediğinde hemen oldumu? eşin orda mı görev yapiyodu yoksa birlikte mi oraya istediniz?görüşmek üzere...
yok canım birlikte gelmedik. o zaten burdaydı. eş durumundan istedim hemen çıktı, beklemedim yani...
mrb nasısınız arkadaşlar...
saolun hocam iyiyiz(iyiyim) herzaman ki gibi buralardayızhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley1.gif
anladım özlemcim. teşekkür ederim.peki bi sorum daha olabilirmi?sen doğu görevini tamamlamışmıydın? bi de ne zaman istedin tayini yaz döneminde mi?
yok cnm tamamlamadım henüz. yaz dönemi istemiştim hazirandı sanırım. hayırdır hazırlık mı var yoksa?
bilgim olsun dimi belki lazım olur. teşekkür ederim canım. inşallah yaza düşünüyorum.
rica ederim cnm gelirsen buralara beklerim:)))
yok gülüm ya.konyadayım malesef. keşke gelebilsem ne güzel olurdu birlikte çalışırdık. ama olsun kısmet belki birgün birliktede çalışırız.
azyuksek
10-04-2008, 00:09
http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley9.gif
bende 2000 mezunuyum ama seni hatırlayamadım ayşegül orduluyumcevap dönersen memnun olurum
kime yazdığını anlayamadım azyüksek hocam...
meraba naber arkadaslar..sule ozlem tatil ne zaman?facebook a uye olun arakadaslarim,unutmayin...ilhan selam vermemisin:)
merhaba cankızcım. iyiyim teşekkürler. sen nasılsın? nasıl geçiyor günlerin? kendine çok iyi bak. okullar 13 haziranda kapanıyor ama biz temmuzun 1inde tatiliz.gelirsin inşallah görüşürüz. çok özledim valla. kocaman öptüm.
mrb cankız naber nerelerdesin, görünmüyosun, kız ben facebook a üye oldum biliyosun ama ben bişey anlamıyorum bu facebooktan yaaa. dil bilmek gerekiyo o da bende yok. napalım sağlık olsun:)
azyuksek
10-04-2008, 22:05
2000 mezunu olan arkadaşıma yazdım siz özlem 58 kaç mezunusunuz?
azyuksek
10-04-2008, 22:26
2000 mezunu arkadaşım önder i çıkaramadım
azyuksek
10-04-2008, 22:27
şöyle tanınabilirim belki son sınıfta hamileydim beden eğt. okuyan biri olarak
hocam iyi akşamlar. bende hatırlayamadım sizi. aslında o sınıftan bir kaç kişiyi tanıyordum ama siz son sınıftayken biz birinci sınıftaydık o yüzden sanırım. handan, sidar, şirin, ilhan,serap, özlemsanırım sizin sınıfınızdaydılar. onları hatırlıyorum ama sizi hatırlayamadım.isminiz nedir hocam.görüşmek üzere...
aaa ben hatırlıyorum hamile bir öğrenci ama tanışmıyoruz tabiki.. hoşgeldiniz hocam...
azyuksek
12-04-2008, 18:40
evet sidar şirin handan bahar vs aynı sınıftaydık arabayla gidip geliyordum okula ama ben sizleri şahsen tanıyabilirim şule hocam ve özlem hocam olsun yinede yollar kesişiyor bi şekilde
arkadaşlar nerelerdesiniz? görüşmek üzere...
ben burdayım şulecim ama diğer arkadaşlardan ses seda yok..
merhabalar arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor umarım iyidir. cankz hocam sizede merhaba. kusura bakmayın bu sıralar yoğunuz. işlerden kafamızı kaşıyacak zaman bulamıyoruz. azyüksek hocam sizzde hoşgeldiniz. arkadaşlar görüşmek üzere kendinize iyi bakın. ALLAH kolaylıklar versin.
arkadaşlar nerelerdesiniz? yarın 23 nisan. hepinize başarılar dilerim...
herkerse merhaba. arkadaşlar nasılsınız? nerelerdesiniz? 23 nisan kutlamaları nasıl geçti? umarım her şey güzel olmuştur. görüşmek üzere...
mrb şulecim, yorucu ve stresliydi ama güzel geçti. seninkide güzeldir umarım....
hakan1970
27-04-2008, 01:17
merhaba arkadaşlar ben1996 mezunuyum baya eskimişiz biz mahmut hoca iyice sacları dokmüş
hasan hoca yaşlanmış
ali hoca neler yapıyordur allah bilir
selim hocam iyilerdir herhalde
mesut hocam rahmetli olmuş
okulda hiç bir şey yoktu bizim zamanımızda sadece salon vardı
merhaba özlemcim. evet bizimkide yorucuydu ama çok güzeldi. görüşmek üzere...
merhaba hakan hocam. aramıza hoşgeldiniz...
azyuksek
28-04-2008, 18:47
hakan hocam siz rüveyda larla aynı sınıftaydınız sanırım aramıza hoşgeldiniz bende bu aralar pek uğrayamıyorum siteye çoluk çocuk uğraşıyoruz işte başarılar tüm arkadaşlarıma
hakan1970
29-04-2008, 00:04
evet rüveyda , sinan, orhan ,uğur, ishak ,yusuf, tuba ,erdal ,selami ,nejat, nevzat, ilham,suat sivaslı GARDAŞLARIM bunlardı :=))
teacheresra
29-04-2008, 14:08
merhaba arkadaşlar ben Esra DOĞAN 2004 mezunuyum.yayla,murat,ahmet,celal ve diğer arkadaşlar hepinize selamlar sevgiler.Ben mersin Tarsusta görev yapıyorum.Ablam ilkayın sınıfındanda arkadaşlar var onlarada çok selamlar.SİVAS'A SELAMLAR.ÇOK ÖZLEDİM MEMLEKETİMİ.
merhaba sayın arkadaşlar.forumu ilhan kardeşim kurdu ilk konukları bizler olduk. şimdi görüyorum ki forum hayli ilerlemiş.unuttuğumuz arkadaşları burada görmek mutluluk verici.2004 mezunlarından daha çok aktivasyon bekliyoruz.ayrıca arkadaşlar 19 mayıs için elinde müzik olan varmı.7 karanfil hariç.
arkadaşlar mrb, hiçbirinizi tanımıyorum ama sivastan ve cumhuriyetten birilerini görmek gerçekten mutluluk verici bi durum. görüşmek dileğiyle... sevgiler...
hakan1970
30-04-2008, 00:29
okulun ilk öğrencileri bizdik neler cektik anlatamam arkadaşlar hiç bir şey oturmamıstı bişey yoktu 2000 de toplandık o zaman baya gelişmişti sivas şimdi nasıldır kim bilir vay eskiler vay
esracım aramıza hoşgeldin. evet ben ilköğretimde görev yapıyorum. ama sen de tarsusta görev yapıyormuşsun. tarsus çok güzel bi yer.evet biz 23 nisanı atlattık darısıda sizin başınıza inşallah. evet cankız da bizim cnkız. görüşmek üzere...
arkadaşlar selam nerelerdesiniz? çok ihmal ediyoruz birbirimizi. tabi 23 nisan, 19 mayıs bir de not işleri araya girince fırsat bulamıyoruz... görüşmek üzere...
ah şule ah! kafayı kaldırracak zaman mı bulabiliyoruz... biliyosun 16 sınıf, davranış notu, yöneltme formu, not girişi bide öğrenci bilgileri gir.... hiç zaman kalmıyo.. bundan sonrada tatil, umarım fırsat bbulup gireriz siteye... hepimize kolay gelsin...
israfil_58
22-05-2008, 19:30
arkadaşlar merhaba ben 2003 mezunu israfil. herkese selamlar.....
mrb israfil hoşgeldin aramıza...
hakan1970
22-05-2008, 20:34
evet 23 nisan arkasından 19 mayıs kazasız belasız bitti herkese gecmiş olsun arkadaşlar
israfil_58
22-05-2008, 20:42
merhaba...teşekkürler..
merhaba israfilll. hoşgeldin aramıza arkadaşım. nasılsın? görüşmek üzere...
israfil_58
23-05-2008, 12:13
merhaba teşekkür ederim Şule... Nevar ne yok umarım iyisindir. kendine iyi bak..görüşürüz...
iyiyim çok teşekkür ederim. sen nasılsın arkadaşım? nasıl gidiyor? nerdesin? evlendinmi? görüşürüz inşallah...
israfil_58
24-05-2008, 11:23
Teşekkürler arkadaşım çok iyiyim. Geçen yıl askerliği bitirdim.Bu yılda Koşturmaca devam edip duruyoruz. Yüksek lisans filan uğraşıyoruz işte. 19 mayısın yorgunluğunu atmaya çalışıyoruz.Yozgat Akdağmadeni'ndeyim. Geçen sene ağustosta evlendim. Eşimde Beden Eğitimi öğretmeni aynı okulda çalışıyoruz. Sende ne var ne yok umarım iyisindir. Kendine iyi bak...
çok sevindim arkadaşım Allah bir ömür mutluluk nasip etsin inşallah. tanımıyorum ama eşine de çok selam ve tebrik dileklerimi iletirsen sevinirim.kendine iyi bak. görüşmek üzere...
nikotinx64
26-05-2008, 21:24
SLM ARKADSLAR
SİZDEN Bİ RİCAM VAR....2008 HAZİRANDA VOLEYBOL ADAY HAKEMLİK KURSU NERDE YAPILACAK???????BİLGİSİ OLAN VARSA ACİLLL TARAFINDA BANA MAİL ATABİLİR Mİ RİCA ETSEMMMM:http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley19.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley19.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley19.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley19.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley36.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley36.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley36.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley36.gif
omerakyar@hotmail.com
nikotinx64
26-05-2008, 21:26
SLM ARKDASLAR
SİZDEN ACİLLL Bİ RİCAM VAR..2008 HAZİRANDA VOLEYBOL ADAY HAKAMLİK KURSU NERDE VE NE ZMAN OALCAK BİLİGİSİ OLAN ARKDASLARDAN RİCA EDİYORUMM BANA MAİL ATABİLİRMİSİNİZ??????
omerakyar@hotmail.com
arkadaşım yanlış yerdesin. antrenör hakem kurs ve seminerleri bölümüne bakmalısın....
selam arkadaşlar nasılsınız.aramıza hoş geldin israfil.nikotin voleybol antrenörlük kursu 4-8 haziran sivasta 1.kademe
nikotin sanırım yanlış cevap hakemlik değil benim dediğim.
israfil_58
27-05-2008, 09:48
Amin.Darısı senin başına. Sende ne var ne yok sivasa tayin istedinmi?Onunda selamı var.kendine iyi bak görüşmek üzere.
israfil_58
27-05-2008, 09:50
teşekkürler Tülay ne var ne yok umarım iyisindir.görüşmek üzere.
SLM ARKDASLAR
SİZDEN ACİLLL Bİ RİCAM VAR..2008 HAZİRANDA VOLEYBOL ADAY HAKAMLİK KURSU NERDE VE NE ZMAN OALCAK BİLİGİSİ OLAN ARKDASLARDAN RİCA EDİYORUMM BANA MAİL ATABİLİRMİSİNİZ??????
omerakyar@hotmail.com
tabiiki hocam bilgilendiririz, ancak fırsat bulduğunuzda da
Antrenör ve Hakem Kursları, Seminerler (http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/forum_topics.asp?FID=88) forumunu takip edebilirsiniz.
(tıklayınız)
sağolsun israfilcim. yok ben sivasa tayin istemedim. sen istedinmi? görüşmek üzere...
ne zaman isteyeceksin şule ya da sivası düşünüyo musun? zorunlu hizmet süren dolmuştur değil mi?
israfil_58
28-05-2008, 18:06
yok şule istemedim.seneye inşallah karadeniz taraflarını düşünüyorum...
vallasivası düşünmüyorum. daha zorunlu hizmetimi tamamlamadım özlemcim. hem de eş durumu tayini isteyecem sanırım o yüzden sivas biraz zor...
Selam arkadaşlar yokmu 2000 mezunu bir Ayşegül hocam var burda o da bizi tanımadı neyse arkaşlar herkese selam
azyuksek
02-06-2008, 23:24
hocam vallahi çıkaramadım biz eskidik bayağı son sınıfta hamileydim ve ikinci dönem genelde teorik dersler vardı okulla etkileşim minimum düzeydeydiondan olsa gerek
azyuksek
02-06-2008, 23:25
7780 biraz daha ipucu verebilirsen çıkarabilirim belki
azyuksek
02-06-2008, 23:27
ben aslen orduluyum
arkadaşlar nerelere kayboldunuz yine...
oliveeye
08-06-2008, 01:02
slm arkadaşlar bende 2000 mezunuyum.2tane sınıf arkadaşımı buldum burada birden içim burkuldu çok güzel günlerdi...
azyuksek
08-06-2008, 11:46
2000 mezunu arkadaşlarım nerdesiniz sizden de haber almak güzel oluyor ama isminizi de yazın lütfen ve şu an neler yaptığınızı da kısaca yazarsanız sizi görmüş kadar oluruz
olıveeye hoşgeldiniz aramıza. isminizi yazarsanız belki tanışıyoruzdur. görüşmek üzere...
oliveeye
08-06-2008, 22:10
ben bahar arkadaşlar walla bizim dönem wefasız çıktı ama güzel hatıralarla anıyorum...
azyuksek
08-06-2008, 22:23
demek sensin 2000 mezunu arkadaşım baharcım sende vefa var da sanki kayboldun nerelerdesin ayol arayıp sormuyorsun ben bi kaç kez aradım ama sen cevap dönmedin olsun yinede güzel günler paylaştık canım yaaa
oliveeye
09-06-2008, 10:35
ayşegülcüm seni çok aradım telefonum çalınmıştı numaraları kaybettim evden çok aradım ama ulaşamadım bence sitem etmek yerine anlamak lazım değilmi ben senin hakkını ödeyemem ekmek yedik su içtik sende az çok bilirsin beni namkörlük benim kanımda yok.gönüller bir olsun be güzelim.arkadaşım berki öp:)
azyuksek
09-06-2008, 13:33
ay sitem değil cnm özlem olduğundan dedim .Neler paylaştık seninle ARKADAŞIM ne güzel günlerdi geri gelmez artık, berk te ellerinden öper ablası.Şu an neler yapıyorsun?Cevap dön .
azyuksek
09-06-2008, 13:35
Ayrıca ne hakkı cnm yaa helal olsun benden yana...OLİVEEYE
oliveeye
09-06-2008, 15:04
sağlık sne resimlerimiz var orunlarımla uğraştım epeyce bilmiyorum haberin warmı ağır bir ameliyat geçirdim sürekli kontrollere gittim çok şükür şimdi iyiyim sorun yok siwastayım ewime taşındım hayata dewam...olsun kolaymı 4yıl neler paylaştık neler yapmışız ya:) karavanaya karıştırdığımız musili unuttun mu:)
oliveeye
09-06-2008, 15:06
mesajdaki kelime bozukluğu benden değil pc den:))
arkadaşlar mrb, ben yokken bayaa arkadaş dahil olmuş aramıza, ne güzelde olmuş. hoşgeldiniz....
bahar abla hoşgaeldin. sen beni belki tanımazsın ama sen hentbolcu bahar ablasın sanırım. siz 4. sınıftayken ben 1. sınıftaydım. belki hatırlamazsın sorun değil. nasılsın ? neler yapıyorsun ? çok önemli bir ameliyat geçirdiğini yazmışsın, çok geçmiş olsun. kendine dikkat et. görüşürüz...
oliveeye
09-06-2008, 19:53
evet ben hentbolcu olan bahar:))aslında çok iyi hakeme kafa atıp burun kıran bahar:)hoşbulduk arkadaşlar şulecim güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederim
azyuksek
09-06-2008, 20:39
ccnm sen ne ameliyatı geçirdin hayır olsun!müsil kattık ve dört gözle kim wc ye gidecek diye bakınmamız neydi peki ve ben o kampta berk i bekliyormuşum ne ilginç değil mi türk müziği korosu tiplemeleri nasıldı ama...dido napıyor, önder kimdi hatırlayamadım.
oliveeye
10-06-2008, 01:13
troit bezlerim alındı ameliyattan önce 1 ay kansersin dedi dr mahfolduk acil ameliyata aldılar akciğerlerie inmiş nodüller kaleden döndüm yani.allaha çok şükür şimdi iyiyim.önder konyalıydı hatta handanla takılmaya çalışıyodu resim görsen hatırlarsın didemi facebook ta gördüm gogleden tüm arkadaşların adını yazıp buldum:)sen koroyu diyosun ya benim elyaf yastıktan popom nasıldı:)
evet bahar ablacım biliyorum ben seni hatta bizim üniversitede yapılan şampiyonada çenen çıkmıştı çok iyi hatırlıyorum. ayrıca rahatsızlığın için tekrar çok geçmiş olsun, kendine çok iyi bak bahar abla...
oliveeye
11-06-2008, 00:27
ewet şulecim benim başıma gelmeyen kalmadı:)çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..
azyuksek
13-06-2008, 20:31
7780 hocam seni tanıyacak hiç bi belirti yok ki açıkca isim soyisim yok seni tanıyamam normal değil mi
azyuksek
13-06-2008, 20:37
canım yaa haberim olmadı hiç, tekrar çok geçmiş olsun.elyaf popoda çok ilginçti doğrusu.Önder i hatırlar gibi oldum ben simaları hep unutmuşumya caniko
oliveeye
14-06-2008, 01:32
ayşegülcüm saolasın valla ucuz atlattım.warya arkadaşların hepsinin resimleri war bende ondan unutmadım.canım hatırlamaman normal nerdeyse üniwersite çağında oğlun war:)şaka bir yana simalar unutulsada güzel günler unutulmuyo
azyuksek
14-06-2008, 09:39
yanlış hatırlıyorsun oğlanı evlendirdik bile ama alakaya maydonoz sen de benle doğursaydın seninkide o kadar olurdu bence doğur çünkü çocukların arkadaşları seni çocuğun babaannesi veya anneannesi zannetmesinler dimi ama şaka şaka...
oliveeye
14-06-2008, 11:55
çok sewindim oğlanı ewlendirdiğine:)ben zamanın epey geçtiğini wurgulamak için bu o örneği wermiştim ama sen biraz alınganlık yaptın galiba.kusura bakma canım.şunuda sölemeden geçemicem rahatsızlığımdan dolayı anne olma şansım milyonda bir yoksa bende çocuğumun arkadaşlarının bana babanne veya annane demesini istemem!:(
azyuksek
14-06-2008, 13:00
Ay cnm asıl alınganlığı sen yaptın ama.Ben zaman için söyledim hani yani hatırlayamama sebebini neden Berk e bağladığını anlayamadım. Aynı süreyi sende yaşadın unutmadın diye senin hafızanı övmek için söyledim sen tutup nerelere geldin ve arkasından şaka diye de belirttim üstelik .Yani yanlış anlamana üzüldüm.Diğer dediğin olaya da inan çok üzüldüm afedersin Bahar...
azyuksek
14-06-2008, 13:03
msn aracılığı ile görüşsek daha iyi olur tatlım
oliveeye
14-06-2008, 14:36
yok ben alınmadım canım biyerede çekmedim canım ya hatırlamaman normal hani koccaman delikanlı ewladın war nerdeyse o üniwersite okucak yani aradan çok zaman geçti anlamında yazmıştım galiba iletişim sorunu oldu.
azyuksek
14-06-2008, 18:52
evet tatlım haklısın bunun adı iletişim sorunu bu arada msn i ekledim öptüm canım benim
merhaba arkadaşlar nasılsınız. yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. bizleri gerçekten çok sevindirdiniz. eğitim öğretimi tamamladık çok şükür kazasız belasız. herkese iyi tatiller diliyorum . ALLAHa emanetsiniz KEndinize çok iyi bakın. yeni eğitim öğretim yılında buluşmak temennilerimle.
azyuksek
15-06-2008, 23:56
BU SİTE İÇİN EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TŞK LER
merhaba ilhan hocam. nerelerdesiniz ? evet koskoca bir seneyi daha bitirdik. sizede iyi tatiller, kendinize iyi bakın...
ishk58xyz
17-06-2008, 11:36
hakancım tesadüf siteyi buldum,karıştırırken seni görünce vallahi birden duygulandım gardaşım grşlm.
herkese iyi tatiller diliyorum....
hakan1970
14-09-2008, 01:31
97 mezunu olma ablan özben değilmiydi senin ben 96 mezunuyum hakan ankaralı olan tokatlı olan değil
hakan1970
14-09-2008, 01:32
96 hakan serkan kim acaba bizde serkan yoktu
hakan1970
14-09-2008, 01:34
sakalı osmanmı bende 96 hakan ankaralı olan
Slm yakup ben sınıf arkadaşın derya anadolu lisesine mi geçtin hayırlı olsun. görüşmek dileğiyle......smileys/smiley1.gif
besyo mezunu olmak ayrıcalıktır
slm arkadaşlar ben 2004 c.ü mezunlarından yani en azından 2004 te mezun olmam gerekiyordu :) betül çok sevindim tanıdık isimler görünce
doruk_58
08-11-2008, 02:51
merhaba arkadaşlar.uzun bir aradan sonra sitedeki mesajları okudum.ve yeni arkadaşlar katılmış aramıza.cemal ova(tertippp).orduda çalışmıyorsun sen kandıramazsın benii..sırnakta değilmisin :))) operasyonda.. bende diyabakırda..şafak karanlık bize uzun zaman var.hepiniz hoşgeldiniz..
azyuksek
26-11-2008, 00:44
ya arkadaşlar artık hiç kimse bişi yazmıyor nerelerdesiniz...
azyuksek
26-11-2008, 00:45
http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley19.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley19.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley19.gifnerdesiniz cü mezunlarıhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley9.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley9.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley9.gifartık hiç yazmıyorsunuzhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley3.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley3.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley3.gif
doruk_58
26-11-2008, 19:00
kime yokkk http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley13.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley19.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley13.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley19.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley13.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley19.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley13.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley19.gif
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.