02-08-2013, 11:26 | #1 |
Administrator
Teşekkürleriniz: 325
1.137 Mesajına 2.464 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 |
2013 Kırıkkale Üniversitesi Besyo Sınav Kılavuzu
Reklam Alanı
BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ NORMAL ÖĞRETİM PROGRAMI ÖZEL YETENEK SINAVI İLAN METNİ KIRIKKALE ÜN İVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında Üniversitemizin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Antrenörlük Eğitimi Bölümü, Normal Öğretim Programına Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alınacaktır. A-KONTENJAN 30 erkek 15 kız, toplam 45 öğrenci alınacaktır. B-BAŞVURU ŞARTLARI 1-T.C. vatandaşı olmak, 2-2013 YGS sınavına girmiş olmak, 3. Tüm lise mezunları için 2013-YGS Sınavı puan türlerinin en az birinden, en az 170.000 YGS puanı almış olmak, 4-Merkezi yerleştirme sistemiyle herhangi bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanmış veya üniversitede okuyan adaylar da sınava başvurabilirler. Sınavlarla ilgili genel kurallar ve puanlama işlemleri 2013 Yerleştirme Kılavuzundaki esaslara göre yapılacaktır. C-BAŞVURU TARİHİ VE YERİ Başvurular, 21-22-23 Ağustos 2013 tarihleri arasında mesai saatleri (08:30-17:30) içerisinde Kırıkkale Üniversitesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu binasında (Kırıkkale Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Yahşihan–Kırıkkale) şahsen yapılacaktır. Posta ya da faks yoluyla yapılan müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecektir. Aday sınava gelirken, ön kayıt başvurusu sırasında kendisine verilen Geçici Sınav Giriş Belgesi’ni yanında bulundurmak zorundadırlar. Ç-ÖZEL YETENEK SINAV TARİHİ VE YERİ Özel Yetenek Sınavı 26-27-28-29 Ağustos 2013 tarihleri arasında, Kırıkkale Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Salonu’nda (Kırıkkale Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Yahşihan–Kırıkkale) yapılacaktır. Kız adayların Özel Yetenek Sınavları 26 Ağustos 2013 günü saat 08:30 da, Erkek adayların sınavları ise 27 Ağustos 2013 günü saat 08:30’da başlatılacaktır. Sınavlar ile ilgili detaylı açıklamalar, Üniversitemizin WEB sayfasında (www.kku.edu.tr), Sınav Kılavuz Kitapçığında ve Merkez Yerleşkesindeki İlan Panolarında duyurulacaktır. D-ÖN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER 1-Başvuru ücreti olarak, Vakıf Bank Kırıkkale Şubesi TR 180001500158007301086992 nolu hesaba 100 TL yatırdıklarını belgeleyen banka dekontunun aslı (Dekontta, hangi bölüme başvuru yapıldığı belirtilmesi zorunludur). [Aday aynı zamanda Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliğine de başvuracaksa her iki program için toplam 125 TL yatırdıklarını belgeleyen banka dekontunun aslı (Dekontta, hangi bölümlere başvuru yapıldığı belirtilmesi zorunludur)]. 2-Kayıt-Kabul formu (Ön kayıt esnasında verilecek ve aday tarafından doldurularak imzalanacaktır). 3-Nüfus cüzdanının aslı ve 1 adet fotokopisi, 4-2013–YGS Sınav Sonuç Belgesi ve 1 adet fotokopisi (Mevcut olmadığında ön kayıt sırasında ÖSYM internet sayfasından çıktı alınarak onaylanacaktır). 5-Lise diplomasının veya mezuniyet belgesinin aslı ve 1 adet fotokopisi. 6-“Spor yapmasında sakınca yoktur” ibareli Sağlık Raporu. (Herhangi bir Sağlık Kuruluşundan onaylı). 7-2 adet 4 x 6,5 cm ebadında (son 6 ay içerisinde çekilmiş) vesikalık fotoğraf. 8-Milli Sporcular için İlgili Federasyondan alınmış Millilik Belgesinin aslı ve fotokopisi (Geçerli Belgeler, Sınav Kılavuz Kitapçığında belirtilecektir). 9-Adayın Sportif Özgeçmişini belirtir belge ya da belgelerin aslı ve fotokopisi (Geçerli Belgeler, Sınav Kılavuz Kitapçığında belirtilecektir). İlan edilen kayıt süresi dışında ve eksik belge ile kayıt kabul edilmeyecektir. Kayıt sırasında adayların vereceği bilgiler ÖSYM veri tabanı ile ve ilgili spor kuruluşları verileri ile karşılaştırılacaktır. Adayların girdiği bilgileri doğru ve eksiksiz şekilde bildirmeleri gerekmektedir. Yanlış beyan durumunda, kayıt iptali, sınava alınmama, ücretin iade edilmemesi ve gerekli tüm yasal işlem hakkının kullanılabileceği göz önüne bulundurulmalıdır. ÖSYM’den alınan bilgiler ve spor kurumlarından alınan belgeler, adayın beyan ettiği bilgilerle karşılaştırıldıktan sonra eksik veya hatalı bilgileri tespit edilen adaylara durumları hakkında elektronik mektup gönderilecektir. Bilgilerin örtüşmemesi durumunda aday için itiraz etme süresi tanınacak (web sayfasından duyurulacak). Adayın itirazını belgeleyememesi durumunda ÖSYM ve ilgili spor kurumlarının bilgileri dikkate alınacaktır. E-ADAYLARIN SINAV GÜNÜ YANLARINDA BULUNDURMALARI GEREKEN EVRAKLAR 1-Nüfus Cüzdanı ya da Pasaport. 2-Geçici Sınav Giriş Belgesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Normal Öğretim Programı Özel Yetenek Sınavı İlan MetniAntrenörlük Eğitimi Bölümü Normal Öğretim Programı Özel Yetenek Sınav KılavuzuAntrenörlük Eğitimi Bölümü Normal Öğretim Programı Özel Yetenek Sınavı Koordinasyon ve Labirent Koşu Testi (Video) |
webkerem adlı üyenin yazısını beğenenler: | Adem Tırpancı (02-08-2013) |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
2013, besyo, kılavuzu, kırıkkale, sınav, üniversitesi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|