10-12-2007, 12:00 | #1 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 0
4 Mesajına 5 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
e-okulda gözüken sınavlar kısmı yazılı sınav olarak verilmiştir. ders içi performans notu ise uygulama sınavı olarak girilmektedir. performans görevi 1 adet not giriliyor proje ödevi ise bir kere bilen varsa acil yazsın notları e-okula giricem |
Reklam Alanı |
10-12-2007, 13:45 | #2 |
Girişken Üye
4 Mesajına 5 teşekkür edildi.
ya arkadaşlar bilen yokmu
|
10-12-2007, 13:48 | #3 |
Moderator
8 Mesajına 9 teşekkür edildi.
Selçuk hocam, vallahi ben daha şu e-okul a hiç bakamadım, şifremi 2 gün önce aldım, bu konuyla pek de ilgilenemedim , bakamadım, ama bir göz atıp umarım yardım edebilirim....
sevgiler.........
10-12-2007, 13:52 | #4 |
Yeni Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
sorunuzu daha acık yazarsanız yardım edebilirim
|
10-12-2007, 17:52 | #5 |
Moderator
Teşekkürleriniz: 13
32 Mesajına 54 teşekkür edildi.
sevgili hocam uygulama sınavı tarihini sınav tarihi olarak belirten yere yazacaksın bizde uygulama(yazılı) diğer performans ders içi performans ve proje bölümleri var gerekli yerelere notunu yazabilrisin proje ödvei alan varsa senin dersten onlarında teslim tarihlerini gireceksin orada performanlarla ilgili bir çok bölüm siz kaç not vereceseniz onları girin yeterli hepsine not vermenize gerek yok
10-12-2007, 19:16 | #6 |
Yeni Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
ARKADAŞLAR 2 NOT SINAV BÖLÜMÜNE YAZILI OLARAK DEĞERLENDİRMEYİN UYGULAMALI OLARAK DÜŞÜNÜN BİRDE DERS İÇİ KATILIMA BUARAD BEDEN MÜZİK RESİM GÖRSEL SANATLAR VB.BECERİ DERSLERİNE PERFORMANS GÖREVİ VERİLMESİ ZORUNLU DEĞİL OKULLARA YAZI GELMİŞTİ ÖLÇME VE DEĞERLENDİRMEDE TERETTÜDE GİRİLEN HUSUSLAR ADINDA MÜDÜRÜNÜZDEN İSTEYİN ONU YAKLAŞIK 1-1,5 AY ÇNCE PERFORMANS GÖREVİNİ ÇOCUK İSTERSE ALIR BECERİLERDE .2 SINAV2 DERSİÇİ VERİN YETER
|
10-12-2007, 19:27 | #7 |
Moderator
sayın hocamders içi pertormans ve performans görve isetğe bağlı değil her öğrenci birreysel yada grup halinde yapmak almak zorunda
10-12-2007, 19:28 | #8 |
Moderator
İKİNCİ BÖLÜM
Sınavlar Sınavlar Ölçme ve Değerlendirmenin Niteliği ve Sayısı Madde 35 – 1, 2 ve 3 üncü sınıflarda öğrencilerin gelişimi, ilerleme ve çabaları, sınavlar yapılmaksızın proje, performans ödevi ve ders içi performanslarını temel alan öğretmen gözlemlerine dayalı olarak değerlendirilir. 4, 5, 6, 7 ve 8 inci sınıflarda bir yarıyılda haftalık ders saati üçten az olan derslerde en az iki, üç ve üçten fazla olan derslerde ise en az üç sınav yapılır. Öğrencilerin başarıları sınavlarla birlikte proje, performans ödevi, ders içi performanslarına dayalı olarak değerlendirilir. Öğrenciler, bir ders yılında istedikleri ders veya derslerden bireysel ya da grup çalışması şeklinde en az bir proje; her yarıyılda derslerden bireysel ya da grup çalışması şeklinde en az bir performans ödevi hazırlar. Projeler ve performans ödevleri, öğretmence belirlenen ölçütlere göre hazırlanan değerlendirme ölçeği veya dereceli puanlama anahtarına göre değerlendirilir. Öğretmenler, değerlendirme ölçütlerini belirlerken, öğrencilerin görüşlerinden de yararlanabilir. Öğrencilere performans ödevi ve proje verilirken kullanılacak değerlendirme ölçütleri önceden verilir. Öğrenciler, çalışmalarında yararlandıkları kaynak veya kişileri de belirterek öğretmenin belirleyeceği süre içinde çalışmalarını teslim ederler. Projeler teslim edildikleri yarıyılda değerlendirilir. Öğrencilerin ders içi performansları, bütün derslerden bir yarıyılda en az bir derse katılım puanı verilerek değerlendirilir.
acil, yardım |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|