24-01-2013, 20:03 | #1 |
Administrator
Teşekkürleriniz: 603
190 Mesajına 344 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 |
Yeni Millî Eğitim Bakanı Nabi Avcı!
Reklam Alanı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar Kurulu’nda revizyona gitti. Bugün öğleden sonra Köşk’e çıkan Erdoğan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüştü. Görüşmenin ardından yapılan yazılı açıklamada kabinedeki değişiklik duyuruldu. Açıklamaya göre kabinede 4 bakan değişti. İçişleri Bakanlığına Mardin milletvekili Muammer Güler, Kültür ve Turizm Bakanlığına Adan Milletvekili Ömer Çelik, Milli Eğitim Bakanlığı’na Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Sağlık Bakanlığına Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu getirildi. Muammer Güler İçişleri Bakanlığı na, Kültür ve Turizm Bakanlığına Ömer Çelik, Milli Eğitim Bakanlığı na Nabi Avcı, Sağlık Bakanlığı na Mehmet Müezzinoğlu getirildi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel i kabul etti. Görüşme sonrası Başbakanlık tan yapılan yazılı açıklamada ise, hükümette revizyon olduğu bildirildi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel i kabul etti. Çankaya Köşkü nde gerçekleşen görüşmeden Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel ayrıldıktan sonra da Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan bir süre daha başbaşa görüştü. Görüşme sonrasında yapılan yazılı açıklamada, hükûmette değişiklik yapıldığı belirtildi. Yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı: "Mevcut hükûmette bugün yapılan kabine değişikliğiyle İçişleri Bakanlığı görevine Mardin Milletvekili Muammer Güler, Kültür ve Turizm Bakanlığı görevine Adana Milletvekili Ömer Çelik, Milli Eğitim Bakanlığı görevine Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı, Sağlık Bakanlığı görevine ise Edirne Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinlioğlu atanmış bulunmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." Nabi AVCI kimdir? 1953 yılında Bilecik te doğdu. ODTÜ Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bölümü nden 1978 yılında mezun oldu. Üniversite sonrası yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli memuriyetlerde bulundu. Dış politika yazarlığı yaptı. Anadolu Üniversitesi nde iletişim bilimleri dalında doktorasını 1986 da tamamladı ve öğretim üyeliği görevinde bulundu. 1987-88 arasında Zaman Gazetesi Genel Yayın Danışmanlığı ve yazarlığı yaptı. Kanal 7 televizyonunda program yaptı ve Yeni Şafak gazetesinde yazarlık, yöneticilik görevlerinde bulundu. “Abdullah Karaca ve Enes Harman” takma adlarıyla yazılar kaleme aldı. “Molla Kasım” takma adıyla mizah yazıları yazdı. Ayrıca çevirileri de vardır. 1994’te belediye başkanlığını kazandığı seçimde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın iletişim politikasını yürüttü. Başbakanlık Müşavirliği nde çalıştı. ESERLERİ: Uzaktan Eğitimde Yazılı Malzeme Düşünce ve Uygarlık Tarihi (S.Hayri Bolay ile birlikte) İletişim Düşüncesinin Gelişimi Bombacı Parmanides Enformatik Cehalet |
Adem Tırpancı adlı üyenin yazısını 2 kişi beğendi: | nauma64 (24-01-2013), TuncaySonmez (26-01-2013) |
Reklam Alanı |
24-01-2013, 20:51 | #2 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 13
9 Mesajına 11 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
bu da hakaret etmez umarım..
|
hiçbirşey adlı üyenin yazısını 2 kişi beğendi: | Adem Tırpancı (24-01-2013), TuncaySonmez (26-01-2013) |
24-01-2013, 21:56 | #3 |
Üye
Teşekkürleriniz: 43
47 Mesajına 76 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 15 |
Hayırlı olur inşaallah
25-01-2013, 00:22 | #4 |
Administrator
Teşekkürleriniz: 325
1.137 Mesajına 2.464 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 |
Hepimiz için hayırlı olur inşallah