![]() |
![]() |
#1 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 7
16 Mesajına 19 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Aktürk, "Devletin verilerini sağlıklı hale getirdik. E-okul bir devrimdir" dedi. Proje kapsamında öğrencilerin yaş, cinsiyet, boy, kilo hatta ayakkabı numarası bilgilerinin bile sistemde kayıtlı olduğunu belirten Aktürk, "Bu proje ile çocukların bedensel ve ruhsal gelişimlerini daha yakından takip edebilir hale geleceğiz. Bu sayede gelecekteki eğitim yaklaşımları belirlenebilecek" diye konuştu. BİLGİLERİ HERKES GÖREMEYECEK Aktürk, E-okul sistemine kayıtlı olan bilgilerin tamamının yalnızca Milli Eğitim Bakanı ve üst düzey bürokratlar tarafından görülebildiğini kaydetti. Çocuklarla ilgili bu bilgileri şu an için kimseyle paylaşmadıklarını belirten Aktürk bu verilerin MERNİS ve TÜİK tarafından derlendiğini, verilerin birkaç yıl içerisinde sadece eğitim alanında değil başka alanlarda da gelişmelere öncü olacağını söyledi.
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
[img]smileys/smiley20.gif[/img]
|
![]() |
![]() |
#4 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 7
16 Mesajına 19 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
bir ara bilgiler çaılınmıştı hale bir ses çıkmadı . güzel bir proje ama önlemlerininde alınması lazım.
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
izlenecek, tÜm, öğrenciler, öğretmen |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Öğrenciler kazandı öğretmenler gezdi | webmaster | Spor Haberleri ve Güncel Olaylar | 1 | 01-05-2009 15:24 |
Hazırcı öğrenciler yandı | webmaster | Spor Haberleri ve Güncel Olaylar | 0 | 30-11-2008 01:47 |
En Başarısız Öğrenciler Düz Liseden | Cem | Eğitim Haberleri | 2 | 17-01-2008 21:29 |
sağlık sorunu olan öğrenciler | stilparadoks | Kanun ve Mevzuatlar | 5 | 26-12-2007 16:12 |
öğrenciler perişan | selçuk | Eğitim Haberleri | 0 | 22-09-2007 12:43 |
Reklam Alanı |