![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
Değerli arkadaşım,
Kazanımları iyi incelememişsin sanırım.1 saatte nasıl etkinlik yapabiliyorsun.Öylesine yapıyorsan o başka.Bir çok kazanımı ancak teorik olarak verebilirsin.Ayrıca program tanıtım kursuna katılan arkadaşları bile programı yazanlar aydınlatamamışlar.Hatta sorulan soruların çoğuna cevap vermeden geçiştirilmiş.Çünkü cevap verememişler.Programın eksikliğini bile kendileri itiraf etmiş.Pilot bölgede uygulandı deniliyor.Yok öle bişey.Program ikinci dönemin sonuna doğru hazırlandı.Hatta hazırlanmadı Kanada dan çevrildi.Nasıl oluyorda 1 yıl boyunca pilot bölgelerde uygulanıyor.Mantık dışı.Pilot okullardaki Bed.Eğt.Öğretmenlerinin bile pilot okul olduklarından haberi yok.Biz eski programı uyguladık diyorlar.Daha sonra program sorunsuzmuş gibi raporlar hazırlandı ve sene başında uygulanmaya başlandı. Sportif oyunları (Voleybol,futbol gibi.)sen hangi kazanımlarla işliyorsun merak ediyorum. Diyeceksin ki spor etkinleri dersinin konusu onlar. Ya okul seçmiyorsa.ya da öğretmenin ders saati yeterli değilse.Ne olacak. Uzmanlar bile etkinlikleri doğru düzgün hazırlayamamış öğretmen nasıl hazırlasın. |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
görüşler, hakkındaki, program, yen |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yabancı Bir Yazarın Atatürk Hakkındaki Düşünceleri | binali | Atatürk ve Spor | 0 | 10-11-2011 01:58 |
Atatürk'ün Spor Hakkındaki Sözleri ve Düşünceleri | webmaster | Atatürk ve Spor | 1 | 23-09-2009 03:00 |
Personel Mevzuatına İlişkin 17 Farklı Konuda Görüşler... | webceren | Eğitim Haberleri | 0 | 03-02-2009 00:51 |
Kreatin Hakkındaki Efsane ve Gerçekler | webmaster | Sporcu Beslenmesi | 0 | 25-07-2008 23:03 |
Gülle atma çalışmalarında dayanıklılık, güç, hız konularında görüşler | binali | Atletizm | 0 | 28-04-2008 18:22 |
Reklam Alanı |