11-07-2008, 23:56 | #1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Reklam Alanı
[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Local%20Settings/Temporary%20Internet%20Files/Content.IE5/WZEL89AT/bisiklet_genel%5B1%5D.jpg[/img] Bisiklet Federasyonu, Shimano ve Bianchi firmalarıyla sponsorluk sözleşmesi imzalayarak, büyük bir desteği arkasına aldı. =haber_detay_yazi> Swissotel'de gerçekleştirilen törenle Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Bianchi Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Önder Şenkon ve Shimano Uluslararası Satış Direktörü Toyozo Shimano, 4 yıllık sponsorluk sözleşmesini imzaladılar. Yapılan sözleşme gereği Bianchi ve Shimano, milli takımlara 4 yıl boyunca teknik ve ekipman desteği sağlayacak. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, bisiklet ailesinin yıllardır kanayan yarası olan malzeme meselesinin bu anlaşmayla sona ereceğini söyledi. Müftüoğlu, bisiklet sporunun geride kalmasının ana meselesinin malzemeden kaynaklandığını belirterek, "Bu imzayla tüm sıkıntıları gidermiş oluyoruz. Sponsorlarımız 50 civarında bisikleti yıl sonuna kadar verecekler. Bugüne kadar milli sporcularımız hep alt sınıf malzemeyle yarıştı. Bu anlaşmanın ömür boyu sürmesini umut ediyorum. Son teknolojiyi bize sunacaklar" diye konuştu Sponsorlarla 4 yıllık anlaşma imzaladıklarını ifade eden başkan Müftüoğlu, "Halkımızın okula, işe bisikletle gitmesi için çalışmalarımız var" dedi. Bianchi Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Önder Şenkon, bisiklet sporunda uluslararası camiada en üst noktada yer almak istediklerini ifade ederken, Shimano Uluslararası Satış Direktörü Toyozo Shimano ise Türkiye'nin bisiklet ülkesi olduğunu vurgulayarak, "Türkiye Bisiklet Federasyonu'na sponsor olmaktan dolayı onur duyuyoruz. Türkiye futbolda ve diğer alanlarda başarılara imza attı. Bisiklet sporunda da başarılara hazır olun" şeklinde konuştu. Törene katılan İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar ise, güzel bir ana tanık olduklarını, bisiklet sporunun çok daha iyi yerlere geleceğini söyledi. Toplantıya genç milli sporcular Gökhan Hasta, Secaattin Daskırlı ve Ali Rıza Tanrıverdi de katıldı. Olimpiyatlara 1 Sporcu Daha Gönderme Umudu Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, 2008 Pekin Olimpiyat Oyunları'na bir Türk sporcu daha gönderme umudunun doğduğunu açıkladı. Oyunlara gidecek diğer ülke sporcularında yaşanabilecek sakatlık sonrası kendilerinin sporcuları hazırlaması yönünde yazının gönderildiğini dile getiren Müftüoğlu, "Yaşanacak sakatlık nedeniyle biz bir sporcu daha gönderebiliriz. Bu nedenle 2 sporcumuz Semra Yetiş ve Senem Güler'i hazır tutuyoruz. Bunun gerçekleşmesi halinde olimpiyat tarihinde ilk kez bir bayan sporcumuzu göndereceğiz" dedi. Kaynak: AA
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
Reklam Alanı |
12-07-2008, 01:07 | #2 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 0
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
umarım hayırlı olur. sponsorların her bransa katkı saglayacagına inanıyorum...
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
bisiklet, desteği, federasyonu'na, sponsor |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|