![]() |
|
![]() |
#15 |
Administrators
Teşekkürleriniz: 0
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]()
Arkadaşlar güzel bir organizasyon için iyi hazırlanmak lazım biliyorsunuz, şöyle yapabiliriz, öncelikle bu konuyu burada enine boyuna tartışırız, herkesin fikri alınır,arkadaşlıklar muhabbetler gelişir, arkdaşlar birbirlerini daha iyi tanır, ondan sonra konaklama yeri, gidilecek yerler vs. gibi bir gezi planı yapılır. Siteden duyurulur, böylelikle güzel bir organizasyon hazırlanmış olur ama öncelikle kaç kişilik olacağı kesin belirlenmelidir, Bu arda benim gelmem biraz zor gibi bu yüzden bu konuya hiç yazı yazmak istemedim, tuna arkadaşımız bu işlerden daha iyi anlar hatice hocam ve ayla hocamında tecrübeleri size güzel bir organizasyon sunabilir. ama kardeşimi benim vekilim (webkenan) olarak gönderebilirm.
|
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
1doĞa'da, 1kamp, bİr, gün, organİzasyonumuz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Orta dereceli yüksek rakımda yapılan yedi günlük kamp süreci | binali | Doğa Sporları | 0 | 27-03-2011 13:20 |
ORTA DERECELİ YÜKSEK RAKIMDA YAPILAN YEDİ GÜNLÜK KAMP | binali | Doğa Sporları | 0 | 04-12-2009 21:40 |
FUTBOLDA KAMP ANTRENMANI - 1 | webmaster | Futbol | 3 | 22-04-2009 01:12 |
Dağcılar, Zigana'da kamp kuracak | proksi | Spor Haberleri ve Güncel Olaylar | 0 | 06-01-2009 13:56 |
FUTBOLDA KAMP ANTRENMANI - 2 | webmaster | Futbol | 0 | 04-11-2008 16:18 |
Reklam Alanı |