![]() |
Burdan konu ile ilgili sohbetlerimize dewam edebiliriz |
nerde nasıl bir gezi olacak sayın hocam düzenlenme tarihi
|
merhba sayın hocam , bizim kendi aramızda konustuğumuz bir konuydu sitede ki arkadaşalr olarak sosyalleşmemiz açısından.. bunu biz sekillendirebilirz gelebilecekler burdan belirlenebilir.Yani kendin pişir kendin ye sohbet ederek burdan planlayabilir..olmazsa gerekirse bir yerde söyleyebiiliriz yani burda fikirler çok önemli |
Tabii ki aslında çok ii olur ama biraz zor gibi..... çünkü herkesin yeri yurdu farklı, yani bilmiyorum nasıl yapabiliriz... Ama olursa bence çok harika olur.....
|
Örneğin kamp alanına herkes kendi yerinden gelir ve merkezde ( kamp alanında ) toplanılır.Olabilir mi bu sizce
|
arkadaşlar bir öneri herkesle bir gün ve bir saat paylaşalım paylaştıgımız saat ve günde herkes online olsun sitede sohbet edelim aynı anda...
|
olur hocam güzel bir öneriartık bu siteyi dahada büyütelimdaha da bir bütünleşme olsun
|
katılıyorum hocam birlik ve beraberlik eğitime gönül vermiş insanlar için şart.. |
hocam bir çatı altında buluşmakinsanları tanımak yardımlaşmak güzel şeylerr sonuçta hepimizin ortak bir amacı var
|
katılıyorum hocam aynı şeyleri anlatıp aynı şeyleri yaşamak aynı zümreye sahip olmak sahip oldugumuz şeyleri bir an önce paylaşmak...Güzeel olan tarafta bu zaten
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:30. |