burak31 komiksin güldüm sana cidden bukadar cahilinide görmediydim.hiç bir bilgin olmadığı için bizim bildiğimiz şeylerin ne olduğundan haberin bile yok

)komik şey o minik çocukların gibi olmuşsun yıllardır zaten hep bakarım sınıfçılarda bi ego bi ego,acaip bi dedikodu kazanı aaaa bide kim kimden önce okumaya geçirmiş sınıfı böle aptalca yarışlarınız var kendi aranızda.işte aynen o zavallı zihniyetinle şuan buradasın ne yazıkki.üzülüyorum senin eğitim vereceğin öğrencilere üzülüyorum senin gibi egoist kompleksli insanlrın yetiştirecegi nesle.kendini aşamamişin ki bu yaşa kadar bu olayın yanlışlığinı dogrulugunu kabul edesin.sen top verme tamam mı canım sen uzun atlama atlat,sen teknik basketbol öğret,sen ilk yardım yapmayı öğret(yara bandı yapiştırırsın sadece eminim

)sen korfbollu tanıt aaa pardon böle bir çok spor branşina sen bizden daha hakimsindir zaten pardon bizde tw açıp senin yaptığin gibi futbol izleyelim(!)çokkkk gülüyorum sizee ve siz rezil oldukça o öğrencilerin içinde daha çok güleceğim

))ii akşamlar