Öncelikle merhabalar. Siteye yeni üye oldum ve hemen böyle bir beden eğitimi sitesi bulmuşken sorumu sormak istedim. Lise 3.sınıfa gidiyorum. Hedefim antrenör olmak. Profesyonel biçimde takım çalıştırmak istiyorum. Ama bu tabi hemen olabilecek birşey değil. Üniversitede BESYO'dan futbol antrenörlüğünü kazanabilirsem futbol dalında antrenörlük okumak istiyorum. Futbol antrenörlüğü için yetenek sınavında neler soruluyor uygulamalı olarak neler yaptırılıyor hiç bilmiyorum. Araştırıyorum da birde burada sormak istedim. Yetenek sınavınıda geçersem eğer üniversiteden futbol antrenörü bölümünden mezun olduktan sonra takım çalıştırabiliyormuyum profesyonel anlamda yoksa ne bilim kriterler nedir hangi statülerde çalışılınabilir.
Özetle ben futbol antrenörü olmak istiyorum ve inanıyorum başarılıda olacağıma. Sadece bana bilen birinin yol göstermesi lazım yani tam olarak ne yapmam gerek şuan lise 3 teyim. Sanırım mezun olamadan antrenörlük için yapabileceğim birşey yok gibi. Umarım bu sorularıma yanıt verip yardımcı olabilirsiniz