![]() |
![]() |
#17 |
Üye
Teşekkürleriniz: 0
3 Mesajına 15 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
benim görüşüm ve gidişata bakarak söylüyorum
genel yetenek derslerinde notu kaldıracaklar performans ve proje konusunda yoğunlaşma olacak gibime geliyor öğrencileri bırakma konusuna gelince gecen dönem okulun en haylaz öğrencisi karnesinde birtek beden eğitimini 5 görünce boynuma sarıldı yapmacık değil ama. takidir sizin ama bence bırakmak yerine kırık not verin derim 55-60 gibi bunu yaparkende dikkat etmek lazım müzik öğretmenimiz performansı getirmeyen öğrenciyi bırakınca 45 den başına iş aldı getirmeyen öğrenciye neden not verdiniz diye bide tenkit yedi öğrenci bırakamk prosedürü cok zahmetli ve titiz bir iş gözden birseyi kacırmamamk lazım...
Etiketler |
beden, bırakmıyoruz, bırakmıyoruzs, eğitiminden, neden, Öğrenciyi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
eşofmansız öğrenciyi yok yazmak suçmu | i.celik | Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Sorunları ve Soru Cevap Bölümü | 10 | 17-10-2011 09:45 |
Lisanslarda neden beden eğitimi öğretmenin adı yok | ilhan9 | Sohbet ve Tartışma | 4 | 28-04-2010 12:58 |
Öğrenciyi tuzağa düşürmek ya da "yüreklendirmek" | proksi | Sohbet ve Tartışma | 0 | 10-12-2008 15:56 |
Beden Eğitimi dersi neden 1 saate düştü? | dark_leobar | Sohbet ve Tartışma | 31 | 03-12-2008 18:43 |
Neden Ben? | binali | Kişisel Gelişim ve Spor | 0 | 24-08-2008 18:19 |
Reklam Alanı |