08-11-2010, 16:29 | #1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
eşofmansız öğrenciyi yok yazmak suçmu
Reklam Alanı
|
Reklam Alanı |
08-11-2010, 21:01 | #2 |
Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
öğrencinin derse eşofmansız gelmesi kılık-kıyafet kurallarına aykırı.yok yazabilirsin Hocam.Matematikte cetvel,defter kalem,kitap geitmesin bakalım ne oluyor?veya başka dersler içinde geçerli....asıl öğrencinin yaptığı aykırı ..M.yardımcısına söyleyin okul kıyafetiyle yerde yuvarlanma hareketleri yaptırcam deyin ne dio bakalım !!!
08-11-2010, 22:57 | #3 |
Yeni Üye
yazamazsınız hocam kalem kitap getirmeyeni de yazamazlar eşofman kontrol çizelgemiz var getirmeyen öğrenciyi tespit edip not verirken kullanabilirsiniz bir de illada derse katılmasını engellemek istiyosanız ders alanında tutup derse katmazsınız bence..
|
09-11-2010, 00:23 | #4 |
Yeni Üye
ilahi sema kendin sorup kendin cvplamışın:D
|
09-11-2010, 01:41 | #5 |
Yeni Üye
yalnız hocam yönetmelikte falan bu durum yazıyomu onu biliyomusun veya nerden bakabilirim yazıp yazmadığına cevap için sağol
|
13-12-2010, 22:18 | #6 |
Yeni Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
hocam kesinlikle yok yazılmaz.bunun yerine farklı alternatifler geliştirmek daha doğru olur bence. Naçizane ben şunları yapıyorum.
bir değerlendirme listesi oluşturdum.kıyafet,etkinliklere katılma vs bir sürü başlıktan eksi (5 puan) düşüyorum.sorun devam ediyorsa velisiyle görüşüyorum.şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. saygılar |
21-12-2010, 04:22 | #7 |
Yeni Üye
selamlar öncelikle meslektaşlarım, eşoftman getirmeyen öğrenciyi yok yazamayız,Rize ilinde Beden Eğitimi alanında uzman olan bakanlık müfetişine bu soru soruldu .Müfettiş derse almak zorunda olduğumuzu fakat o çocukları derste kenarda oturtmak yerine onlara görev vermenin onları daha çok derse katılımlarını sağlayacağını belirtti.Örnek olarak voleybolda manşet ve parmak pas çalışması yaptırlıyorsa istasyonlara çocukları bölün ve siz istasyonları gezerken bu eşoftman getirmeyen çocukları istasyonların başına koyun ve o sorumlulara gruptaki hataların neler olduğunu,nasıl düzeltebileceğimizi gibi sorular sorarak derse katılımlarını sağlayabileceğimizi söyledi.Bence çok mantıklı ve yaptırımı olacağını düşünüyorum.Ayrıca da derse katılım olarak da ayrıca bir not verebileceğimizi belirtti.Burada derse karşı ilgisi,eşoftman getirip getirmemesi gibi konulardan not verebileceğimizi söyledi.
|
20-01-2011, 18:34 | #8 |
Yeni Üye
istasyona koyun sru sorun sonraki hafta istasyon yapanlarda getirmesim :)))
|
10-09-2011, 15:05 | #9 |
Yeni Üye
6 Mesajına 16 teşekkür edildi.
aynen önümüzdeki hafta istasyonun başında durmak istedikleri için kimse eşofman geirmeyecektir. bende genelde çöp toplatmaktayım veya soyunma odalarını temizleme cezası falan veriyorum
|
15-09-2011, 18:04 | #10 |
Yeni Üye
3 Mesajına 3 teşekkür edildi.
yazamazsınız hocam öğrenci ne olursa olsun derse almak zorundasınız ders ve etkinliklere katılım çizelgesi var orda kılık kıyafet bölümüne notunu düşük verirsiniz ancak o öğrenci kenarda oturur yok ben durmam derse ders alanını terk ederse o zaman yazabilirsiniz bu size kalmış bir durum ,mesela ben bir dönem boyunca 3 kere eşofman getirmeyen öğrenciye 4 veriyorum kenarda oturup arkadaşlarını seyrediyor ordan giderse yok yazarım
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
eşofmansız, suçmu, yazmak, yok, Öğrenciyi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|