Arkadaşlar kusura bakmayın ama öğrencilerimize araştırmıyorlar hemen hazıra konmak istiyorlar diyen bizleriz ama yazılan yazıları okuyurumda bir çok arkadaşımız Kerem hocamız defalarca msn adresini telefon numarasını ve hesap numaralarını vermesini rağmen hala cdleri nasıl temin ederiz fiyatı ne gibi sorular yöneltmişler lütfen arkadaşlar forumda yazılanları 1. sayfadan itibaren okuyarak başlarsak bütün sorularınız cevabını teker teker bulacaksınız. Şahsen yazılanları okurken ben sinirlendim ama helal olsun Kerem hocamız sabırlı insanmış herdefasında msn adresini yazmış .
Ayrıca arkadaşlar sizden bir arkadaşınız bana bir müzik cd si yapalım dese binbir naz ile yapmıyormusunuz Kerem hocamız bu kadar cd leri almak isteyen arkadaşımıza bıkmadan çoğaltıp göndermesi bile onun insanlığını gösterirken hem hizmet deyip hemde para istiyorsun diyen arkadaşların yazdıklarını bir talihsizlik olarak değerlendiriyorum. DVD lerin ücreti gökten düşmüyor. Ayrıca sanayide nasıl ustalık parasına bişey demeden ödeme yapıyorsak burdada hocamın bizlere sağladığı böyle bir siteyi ayakta tutmak için ne gerekiyorsa 2007 yılında yaptığımız gibi yine yapmamız gerekirken karalamalarda bulunmayıp desteklerimize devam etmeliyiz. Biraz uzun oldu ama inşallah dağıtmamışımdır.
|