02-05-2009, 12:44 | #1 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 7
16 Mesajına 19 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
="part_3_1"> ="title">Öğretmen Akademisi ilk Mezunlarını ="part_3_2"> ="part_3_2_1"> ="part_3_2_2"> ="part_3_3">Hüseyin Çelik, Milli Eğitim Bakanlığı'ndaki son gününde Öğretmen Akademisi'nin mezuniyet törenine katıldı. ="news_detail_"> ="advert"> ="outer"> =" _12">Öğretmenlerin <NOBR>iletişim<OBR> becerileri ve sınıf yönetimi konusunda daha etkin olmasını amaçlayan program, <OBR> =" _12"><NOBR>5 yılda 100 bin mezun hedefliyor. Garanti Bankası Öğretmen Akademisi Vakfı ile Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) işbirliği ile başlayan 'Öğretmenin Sınırı Yok' projesinin <OBR> =" _12"><NOBR>pilot uygulamasına İstanbul, Bursa, Karabük, Çankırı ve Bolu'da bin 227 öğretmen katıldı. <OBR> =" _12"><NOBR>Öğretmenlerin kişisel ve meslekî <OBR> =" _12"><NOBR>gelişimlerini sürekli kılacak metotların verildiği eğitimler, 'e-kampüs <NOBR>üniversite<OBR> projesi'yle genişleyerek devam edecek. Gelinen nokta Hüseyin Çelik ve Garanti <OBR> =" _12"><NOBR>Bankası Yönetim Kurulu Başkanı <OBR> =" _12"><NOBR>Ferit Şahenk'in katıldığı toplantıyla değerlendirildi. Öğretmenlerin sürekli gelişimine <OBR> =" _12"><NOBR>yarayacak araçlar ve yöntemlerle <OBR> =" _12"><NOBR>tanıştırılmasını planlayan 'Öğretmenin Sınırı Yok' programını tanıtan Şahenk,<OBR> =" _12"><NOBR>"Bu bizim Garanti Bankası'ndaki tecrübelerimizin bir sonucu olarak üstlenmeye talip <OBR> =" _12"><NOBR>olduğumuz bir sorumluluk." dedi. "Milli Eğitim, MEB'e bırakılamayacak kadar önemlidir.<OBR> =" _12"><NOBR>" ifadesini kullanan Hüseyin Çelik ise projenin tüm özel firmalara örnek olması gerektiğini <OBR> =" _12"><NOBR>vurguladı. Öğretmenlerle yüz yüze görüşülerek başlatılan<OBR> =" _12"><NOBR>proje, sanal olarak dizayn edilen e-kampüs portalı ile sürekli hale getirilecek.<OBR> =" _12"><NOBR>Öğretmen Akademisi, 'orav.org.tr' adresinde öğretmenlerin ihtiyaçlarını karşılayacak. <OBR><OBR>
Etiketler |
akademisi'nin, bakanlığı'ndaki, Çelik, eğitim, gününde, hüseyin, mezuniyet, milli, son, öğretmen |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|