|
10-06-2008, 23:06 | #1 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
Reklam Alanı
2000 Okul Projesinin İmzaları Atıldı 2000 Okulda Voleybol Lig sponsorumuz Aroma Firması ile gerçekleştirdiğimiz proje ile 2000 okula, voleybol antrenman ve müsabaka seti armağan ediyoruz. Proje ile her gün 96 bin çocuğun voleybol oynaması sağlanacak. Ankara Hilton Oteli’nde düzenlenen proje tanıtımına, Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Aroma Yönetim Kurulu Başkanı Metin Duruk, Aroma Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Mahmut Atom Duruk ve Federasyon Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Proje kapsamındayurt genelinde ihtiyacı olan 2000 okula, boyu ayarlanabilir 2 direk, fişeklik, koruma, çelik telli file ve 3 toptan oluşan setler hediye edilecek. AA’nın Haberi Üzerine Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, projenin fikrinin, Anadolu Ajansı Antalya muhabiri Mehmet Çakmak’ın bir haberi üzerine ortaya çıktığını belirterek, şöyle konuştu: “Bundan yaklaşık iki ay önce AA’dan yayınlanan bir fotoğraflı haberde ki, haber bir kaç gazetede yer aldı Antalya’nın Kumluca ilçesindeki Ziya Gökalp Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nun öğrencileri, inşaat tahtalarından yaptıkları derme çatma bir fileyle voleybol oynuyorlardı. Bu fotoğrafı görünce çok etkilendik ve ‘Bu çocuklar için ne yapabiliriz?’ diye düşündük. Onlara bir voleybol seti gönderilebilirdi. Sonra ‘Acaba böyle kaç okul daha var’ diye bir soru geldi aklımıza. Biz de daha çok çocuğa voleybol oynatabilmek, spor yaptırabilmek için böyle bir proje hazırladık.” Projenin fikrini bir sohbet toplantısında Metin Duruk’a söylediğini ifade eden Karabıyık, “Birkaç gün içinde bu projede Aroma’yı yanımızda bulduk. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu bize en güzel 50. yıl hatırası oldu” dedi. Duruk: Desteğimiz Sürecek Aroma Yönetim Kurulu Başkanı Metin Duruk ise Aroma olarak sosyal sorumluluk projelerine çok büyük önem verdiklerini ve bu projeleri, toplumdan alınanı topluma geri vermek olarak düşündüklerini belirterek, “Aroma bu projeyi de gururla sahiplenmiştir. Bu değerli ve tarihi yatırımla Türkiye’de genelinde yaklaşık 96 bin Çocuk voleybol oynayacak. Gençlerimize Çok yakışan ve çok centilmen bir spor olan voleybol bu ülkede yükselen bir spordur. Aroma olarak voleybola desteğimizi devam ettireceğiz’’ diye konuştu. Türkiye Voleybol Federasyonu
11-06-2008, 09:57 | #2 |
Moderator
Teşekkürleriniz: 13
32 Mesajına 54 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
tşkler
11-06-2008, 11:12 | #3 |
Moderator
Teşekkürleriniz: 0
8 Mesajına 9 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Süper bir haber bu, valla ne diyeyim hatice hocam, maşallah TV-Gazete gibisiniz..) hepsi için ayrı ayrı kocaman teşekkürler...
11-06-2008, 20:27 | #4 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
ben teşekkür ederim. Okullar adına çok sevindirici.
11-06-2008, 20:58 | #5 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Hocam okul sporları için çok iyi bir haber.Teşekkür ederim.
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
2000, atıldıvoleybol, okul, projesinin, İmzaları |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|