![]() |
![]() |
#1 |
Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
2- Hafta sonu yapılırsa 6 saatin tamamı yapılabilirmi? 3- Hafta sonu yapılacak egzerisiz planda hafta içimi yoksa hafta sonumu gösterilir? 4- İlçelerde genelde egzersiz planlarını geç onaylıyorlar son yönetmeliğe göre plan onaylandığı günden itibaren geçerli bu durumda ne yapmamız gerektiğini bilen birileri varmı? 5- Egzersizin olduğu gün sevk alan kişinin ek dersi kesilirmi? |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
![]()
1- egzersiz hafta sonu yapılır,
2- c.tesi 3 saat , pazar 3 saat olmak üzere yapılır, 3- hafta sonu gösterilir, 4- bir an önce ( okullar açılıraçılmaz ) onaya göndermek gerek, 5- derslere girmedi ise ek dersi de kesilir, ancak derslerini aksatmadı ise, egzersizi ni de yaparsa kesilmez.
![]() |
#3 |
Üye
![]()
hocam teşekkür ederim ama son yönetmeliğe göre sevk aldığında ücret kesilmiyor bu durumda o gün egzersiz çalışması varsa onunda kesilmemesi lazım değilmi?
benim çalıştığım ilçe milli eğitim hafta sonu planını kabul etmedi.plan hafta içi ama çalışmayı hafta sonu yapıyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Çalışkan Üye
![]()
sevk alabilirsiniz dersinizi aksatmadıktan sonra,kesilmez hocam ücret.
hafta sonu kabul etmek zorunda hocam, neden ki, size hafta sonu yapmayın, yada yazmayın diye yazı geldi mi?? hafta içi yazıp hafta sonu yapmak kadar tehlikeli bir iş olamaz. resmii bir iş yapıyoruz , bu nedenle tehlikeli hocam... allah korusun, çocuklardan biri antrenmanda ciddi bir kaza geçirse, sizi kim kurtaracak????* sizi o zaman kurtaracak kimse olmaz biliyormusunuz!!! egzersiz saatinde o, çocuk sizin sorumluluğunuzda,, o saatte ne olursa olsun siz kurtulursunuz ama sizde görülen saatte çocuk başka bir yerde gözüküyor siz hafta içi yazıp, hafta sonu egzersiz yaparsanızzz. amman dikkat hocammmm.... yazdığınız saatte çocuk yanınızda olsun, ilçe size öyle yaptırıp, 1-0 öne geçiyor. siz cidden tehlikede oluyorsunuz.
![]() |
#5 |
Üye
![]()
haklısınız hocam bende farkındayım ama görev yaptığım yerde salonum yok voleybol takımı çalıştırıyorum mecbur ilçeye gitmek zorunda kalıyorum.hafta içi gidemediğimizden hafta sonuna aldım egzersizi fakat ilçe milli eğitim müdürü onaylamadı egzersizi .hafta sonu olmaz dedi fazla tartışmaya girmemek için böyle bir çözüm yoluna gittik.fakat İlçe milli eğitimi müdürünün bilgisi dahilinde olduğuna dair kendisinden yazı aldım. Çocukların velisindende izin belgesi. Ama önümüzdeki sene bende işin biraz kolayına kaçıp masa tenisinden yapacam.Çalışan adam hep göz önünde oluyor
![]() teşekkür ederim hocam bu saate vaktini ayırdıın için.başarılar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Çalışkan Üye
![]()
rica ederim hocam, iyi çalışmalar. aman siz siz olun yaptığınız işleri imza altına alın. . sorun çıktığında ben bilmiyordum mazeret olarak kabul edilemez. bizim işimiz bilmek maalesef.
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
egzersİz, sorunlari |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Egzersİz ve kas | proksi | Antrenman Bilgisi | 0 | 28-02-2011 00:20 |
EKLEM KIKIRDAĞI SORUNLARI | webmaster | Spor Sakatlıkları ve İlk Yardım | 0 | 05-06-2009 00:39 |
ÇİNKO VE EGZERSİZ | binali | Sporcu Beslenmesi | 2 | 21-11-2008 19:46 |
EGZERSİZ PLANLAMA | böcük06 | Beden Eğitimi Ders Dışı Egzersiz Planları | 2 | 23-09-2008 14:54 |
EGZERSİZ PLANI | ferol74 | Beden Eğitimi Ders Dışı Egzersiz Planları | 1 | 11-09-2008 22:13 |
Reklam Alanı |