![]() |
![]() |
#31 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
|
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#32 |
Yeni Üye
![]()
kurslar basladı suan... arkadslar genel bı bılgı vereyım herkese kzlarda 100 800 koordınasyon asamaları bttkten sonra sporda ılk 100e gırenler bransa kalıyor erkeklerde ılk 200egirenler bransa kalıyor daha sonra brans oss araya gırınce yerlestırme yapılıyor son sınav sıstemı buu herkese basarılar...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Yeni Üye
![]() naz ayrıca bu sene kampuste bu kurs acılmıcak dıe duyumlar aldık sen merkze gel ok gazı lısesının kursuna ıstersen bana msn adresını yolla daha cok yrdımcı olrum sana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Yeni Üye
![]()
MERHABA ARKADAŞLAR BEN BU SENE MEZUN OLDUM ÖSS PUANIM 182 HAM PUAN OKUL PUANIYLA 247 SİZDE GİREBİLİRMİYİM CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Yeni Üye
![]()
BİDE KURSA İHTİYACIM VAR KONYADA KURS NE ZAMAN AÇILIYOR BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞSIN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Yeni Üye
![]()
s.a arkadaslar su anda CELAL BAYARDA antrenörlük bölümü öğrencisiyim..
konyada 3 sene üst üste sınava girdim hepsinde direkten döndüm..isterseniz size biraz sınav şeklinden bahsedeyim... sınavda ilk gün koordinasyon var benim ordaki derecem 27 saniye idi..parkur çok deişik hiçbir okulunkine benzemiyor... 1.çıkışta öne takla ile başlıyorsunuz 2.karşınıza yere sabitlenmiş direkler geliyor ve onların etrafında slalom yaparak onları geçiyorsunuz. 3.bu kadar baş dönmesinden sonra karşınıza denge tahtası geliyor ve onu aşıyorsunuz. 4.ordan indikten sonra basket topunu 5 kere duvara atıyorsunuz ama belli bir hedef var ona gelmezse cihaz attığınızı saymıyor. 5.sonra çift ayak sıcrama (10 kere) 6.ve en sonda da beygirden atlama(EN ZOR) 7.fotoselden geçiş . . . şeklinde bir parkur var bu parkuru 24 yada 25 yapan cok az var bunu grceksınız 26 27 yada 28 yaparsanız ılk gun sızın ıcın ıyı gecmıs demktır... 2.gün sadece 100 metre kosusu var ve 2 şerli cıkıyorsunuz(hıcbır okulda olmayan bir sistem)burda da kum pistte kosuyorsunuz..benım ıdmandakı derecelerim 12.30 12.50 arası deısırken orda 3 senede hep 13.üstü kostum bende hıc anlam veremedım. 3.gün ise 1500 kosunuz var onuda atlattıktan sonra antrenorluk secen arkdslar ıcın ıse brans sınavı var hepsi bu...butun bunlardan sonra EN İYİ İLK 200 E gıren arkdslar ıcınse ÖSS devreye gırıyor ve en ıyıden en kotuye dgru sıralama yapılıyor.... BENIM ANLATABILCEGIM BU KADAR ŞİMDİDEN SINAVA GRCEK OLANLARA ALLAHTAN SANS VE SABIR DILIORUM::ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
selçuk, sınavı, yeni, yetenek, üniversitesi, özel |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
2011-2012 Konya Selçuk Üniversitesi Besyo Özel Yetenek Sınavı | webkerem | 2011 Beden Eğitimi Özel Yetenek Sınavları | 0 | 18-07-2011 10:59 |
Selçuk Üniversitesi 2010-2011 Beden Eğitimi Özel Yetenek Sınavı | webkerem | 2010 Beden Eğitimi Özel Yetenek Sınavları | 3 | 09-06-2011 20:18 |
Selçuk Üniversitesi 2009-2010 BESYO özel yetenek sınavı | webmaster | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 13 | 17-07-2010 01:59 |
Ege Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı (yeni) | webmaster | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 98 | 06-10-2008 09:05 |
100. Yıl Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı (yeni) | webmaster | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 8 | 27-07-2008 11:00 |
Reklam Alanı |