![]() |
![]() |
#31 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
|
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#32 |
Yeni Üye
![]() slm.2000 mezunu olupta okuldan uzmanlık belgesi alan var mı?1999 yılında değişen yönetmeliği bize zorla uygulatıyorlar.mağdur olan her zaman biz oluyoruz.neden diğer üniversiteler uzmanlık verirken bizdeki seçmeli özel alan saçmalığı nedir?ders saati içeriği her şeyi aynı ama uzmanlık veremeyiz seçmeli özel alan verebiliriz diyor kıymetli selçuk üniversitesi.ben elimden geldiğince birşeyler yapıyorum.yasal yola başvuracağım.iilgilenelerin dikkatine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Yeni Üye
![]()
ozlicem be senin ne demek istediğini anlamayamadım.uzmanlık belgesi alanlar falan mı var.çünkü uzmanlık konusunda bir ara benimde başım biraz ağrıdı.futbol antrenörlük belgesi almama mani omuştu.senin rahatsız olduğun konu ne acaba açar mısın?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Yeni Üye
![]() selam.problem şu.2000 yılına kadar her besyo mezunu bir branştan uzmanlık belgesi alabiliyordu.fakat selçuk üniversitesi 2000 yılından itibaren vermemeye başladı.ben 96 yılında girerken uzmanlık yardımcı uzmanlık vardı.bende mezun olacağım yıl böyle bir karar alıp hakkımı elden alınmasına karşı çıkıyorum.çünkü verecekleri futbol uzmanlık belgesi ile b lisans antrenörlük alabiliyorum.ama dışardan kendim alırsam önce 750 ytl verip c lisans sonra 4000 ytl verip b lisans almam gerekiyor.ve tabiki zaman kaybı çabası. bunun yanında bende neden her üniversitye verirken selçuk üniversitesi keyfi olarak vermiyor.bu durum sadece futbbol için değil her branş için geçerli.umarım anlatabildim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Yeni Üye
![]()
tamam teşekkürler anladım.benim başıma bundan yaklaşık 6-7 sene önce geldi ve bişey yapamadım.uzmanlığım olmadığı için belge alamadım.bunun keyfi bir şey olduğunu nerden biliyorsun?böyle bişey bişey varsa gerçektende o dönemden mezun olan arkadaşlar ve ben mağdur edilmiş sayılırız.haklısın
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Yeni Üye
![]()
Merhaba arkadaşlar,ben 1995 yılı mezunu Semih ÖZ.Tüm selçuk besyo mezunlarına işlerinde başarılar temenni ederim.Ben eskişehirdeyim artık görüşmek üzere. semihoz222@hotmai.com
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Yeni Üye
![]()
Merhaba arkadaşlar,ben 1995 yılı mezunu Semih ÖZ.Tüm selçuk besyo mezunlarına işlerinde başarılar temenni ederim.Ben eskişehirdeyim artık görüşmek üzere. semihoz222@hotmail.com
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Yeni Üye
![]()
1996 mezunu Erol KELEŞ Kazım, İdris neredesiniz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Yeni Üye
![]()
slm çako ben ismail kardeşim neler yapıyorsın
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
2006 mezunu yokmu.....
|
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
mezunları, selçuk, üniversitesi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
2011-2012 Konya Selçuk Üniversitesi Besyo Özel Yetenek Sınavı | webkerem | 2011 Beden Eğitimi Özel Yetenek Sınavları | 0 | 18-07-2011 10:59 |
Selçuk Üniversitesi 2010-2011 Beden Eğitimi Özel Yetenek Sınavı | webkerem | 2010 Beden Eğitimi Özel Yetenek Sınavları | 3 | 09-06-2011 20:18 |
Selçuk Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı (yeni) | webmaster | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 35 | 17-07-2010 02:08 |
Selçuk Üniversitesi 2009-2010 BESYO özel yetenek sınavı | webmaster | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 13 | 17-07-2010 01:59 |
Sakarya üniversitesi mezunları | odyn1271 | BESYO ve Antrenörlük Mezunları | 10 | 10-05-2009 11:38 |
Reklam Alanı |