13-09-2009, 17:36 | #1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Reklam Alanı
Engelli kişiler için ise spor, öncelikle topluma adaptasyonlarını gerçekleştirmek ve kendi kendine yetebilme duygusunu ortaya çıkarmak için uygulanan rehabilitasyon programları içinde yer almış. Engellilere yönelik özel ve resmi müsabakalar ve olimpiyatlar düzenli aralıklarla yapılmaya başlanmıştır. Bu gelişmelerin etkisi altında çocuk temel eğitiminde önemli bir yeri olan Beden Eğitimi dersleri özel ihtiyaçları olan çocukların eğitiminde de daha önemli bir düzeyde yer almaya başlamıştır. Beden Eğitimi derslerinde yer alacak olan uygulamaların normal çocukların eğitim programlarında olduğu gibi engelli çocukların eğitim programlarındaki spor faaliyetlerinin engelli bireyin topluma kabul görmesini kolaylaştırarak sosyal uyumlarına olumlu etki ettiğini göstermektedir.
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. Konu binali tarafından (26-12-2010 Saat 12:11 ) değiştirilmiştir. |
Reklam Alanı |
10-10-2009, 14:14 | #2 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 0
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Sevgili Binali hocam görüşmeyeli neler yapmışsınız böyle tşkler bu güzel bilgiler için
10-10-2009, 18:02 | #3 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Teşekkürler sueda..
Hele senin uzun biradan sonra tekrar aramızda olman bölüme renk katacak.Tekrar hoşgeldin.
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
25-12-2010, 23:18 | #4 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
hocam yazdıklarınızı okudum gerçekten yararlı bilgiler...sizden bir isteğim olacaktı...bende beden eğitimi öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim...engellilerle gönüllü olarak çalışmaktayım...onlara yaptırabileceğim egzersizler konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim...
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
Çocuklarda, olan, spor, İhtİyaÇlari, özel |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|