![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
|
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ben de yardım istiyorum. Hocam siz bu çalışmayı tamamladınız mı? Tamamladıysanız paylaşımda bulunabilir misiniz? Teşekkürler...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
Hocam Öz değerlendirme çalışmasını Görsel sanatlar, Müzik ve Beden eğitimi zümreleri birlikte yapmalıdır. Kurum tarafından bu 3 zümreye 1 adet kullanıcı adı ve şifre verilir. Sayfayı açtığınızda önce kurum bilgileri girilmelidir. Daha sonra karşınıza çıkan soruların üzerine mauseyi getirdiğinizde size, soruya istinaden verilebilecek cevaplar ve sunulması zorunlu olan kanıtlar için ipuçları veriyor. Sorulara karşı cevabınız ne olursa olsun (olumlu veya olumsuz) kanıt sunmak zorundasınız. Kanıtlayıcı bilgileri girerken de kanıt olarak sunduğunuz dosya/klasör neredeyse (Müdür Yardımcısı odası Şube Öğretmenler Kurulu Klasörü gibi.) tam olarak belirtmelisiniz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
degerlendirme |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
çeşitli branşlarda degerlendirme ölçekleri | fcyunus | Ölçme ve Değerlendirme Araçları | 1 | 17-11-2013 21:55 |
sosyal etkinlikler ögrenci degerlendirme formu | burçak | Beden Eğitimi ve Spor Kütüphanesi | 2 | 25-09-2008 22:28 |
degerlendirme | Beden Eğitimi ve Spor Kütüphanesi | 5 | 04-06-2008 21:04 |
Reklam Alanı |