17-12-2019, 22:25 | #1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Otizm Yaşam Liderliği Sertifika Programı
Reklam Alanı
- İŞ GARANTİLİ İLERİ DÜZEY UYGULAMALI EĞİTİM - BİR YIL BOYUNCA ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK - ALANDA SPOR EĞİTİMİ VE YAŞAM LİDERLİĞİNİ, ÖZEL EĞİTİM SÜRECİYLE AYNI ÇATI ALTINDA BİRLEŞTİRMİŞ İLK KURUM OLAN ANKA’DA STAJ İMKÂNI AÇIKLAMA: Program 4-5 OCAK Cumartesi ve Pazar günleri, Büyükçekmece deki kampüsümüzde gerçekleştirilecektir. Programa Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okullarının tüm bölümlerinde öğrenci olan ya da bu bölümlerden mezun olan baylar katılabilir. Programın her oturumuna katılım mecburidir. Program sonunda “Anka Yaşam Liderliği Eğitim Programı Sertifikası” verilecektir. Başvuru için 0 212 860 03 13 ve 0506 376 04 07 no’lu telefonları arayabilir ya da sizinle iletişim kurmamız için bilgi@otizmanka.com adresine ad-soyadı ve telefon numaralarınızı mail atabilirsiniz. Katılım ücreti 25 Aralık tarihine kadar erken kayıt avantajıyla öğrencilere 500 TL, mezunlara 700 TL, 25 Aralık tarihinden sonra ise öğrencilere 600 TL, mezunlara 800 TL Eğitimlerimiz sonunda, Anka da istihdam edilecek olan tüm katılımcılardan ücret alınmayacaktır. Ücretin içine iki gün boyunca ikram edilecek olan öğlen yemekleri dahildir. Kontenjan sınırlıdır. EĞİTİMCİLER Uzman Eşe Demir– Anka Rehabilitasyon Merkezi Özel Eğitim Koordinatörü – Özel Eğitim Öğretmeni Kübra ŞAHİNBAY - Özel Eğitim Alan Öğretmeni Yusuf KAPOĞLU - Yaşam Liderliği Kurucu Eğitim Koordinatörü İsmail AVŞAR - Yaşam Liderliği Kurucu İdari Koordinatörü Halil ERKUZU - Yaşam Liderliği Kurucu Eğitim Koordinatörü Berkan ERDOĞAN - Yaşam Liderliği Eğitim Koordinatörü Samet SOYLU - Yaşam Liderliği Eğitim Koordinatörü Uğur AYANA - Yaşam Liderliği Eğitim Koordinatörü Ali YILDIRIM - Yaşam Liderliği Eğitim Koordinatörü Hüseyin HAMZAOĞLU - Yaşam Liderliği Eğitim Koordinatörü 1.GÜN (4 Ocak Cumartesi) 09:00 – 13:00 Tanışma Program İçeriğinin Genel Hatlarıyla Sunumu (İSMAİL AVŞAR) 1.) Erken Çocukluk Dönemi Gelişimi (Kübra ŞAHİNBAY) 2.) Özel Eğitime Gereksinimi Olan Çocuklar ve Eğitimleri (Kübra ŞAHİNBAY) a.) Yaygın Gelişimsel Bozukluğu olan Çocuklar ve Eğitimleri 3.) Davranış ve Öğrenme Sorunlarına Yönelik Müdahaleler (Eşe DEMİR) a.) Davranış ve Öğrenme Sorunları b.) Uygun Davranışların Arttırılması c.) Uygun Olmayan Davranışların Azaltılması d.) Yaşam Liderliğinde Davranış Değiştirme Programları GÜN (4 Ocak Cumartesi) 14:00 – 17:00 4.) Özel Gereksinim Gösteren Bireylere Yönelik Yeni Bir Yaklaşım “Yaşam Liderliği” (Samet SOYLU) a.) Yaşam Lideri Kimdir? b.) Yaşam Liderliği Çalışma Başlıkları ve İlkeleri b1.) Temel Beceri ve Koordinasyon Çalışmaları (Samet SOYLU) b2.) Bireysel Sporlar (Hüseyin HAMZAOĞLU) b3.) Takım Sporları (Hüseyin HAMZAOĞLU) b4.) Bağımsız Yaşam ve Öz bakım Becerileri Çalışmaları (Hüseyin HAMZAOĞLU) b5.) Akademik Destek Etkinlikleri (Hüseyin HAMZAOĞLU) c.) Yaşam liderliği Eğitimini Destekleyen Eğitsel Uygulamalar ve Etkileri c1.) Özel Gereksinim Gösteren Bireylere Spor Eğitimi Programları ve Etkileri (Berkan ERDOĞAN) GÜN DERS İÇERİĞİ (5 Ocak) 09:00 – 13:00 5.) Erken Çocukluk Eğitimi (Eşe DEMİR) a.) Özel Eğitimde Erken Müdahale Çalışmaları b.) Erken Özel Eğitim Programları 6.) Otizmde Gelişim Alanlarının Değerlendirilmesi (Eşe Demir) a.) Dil ve İletişim Becerileri b.) Dil ve İletişim Becerilerinin Spor Uygulamalarıyla Desteklenmesi (Adem Aydoğdu) 7.) Kaynaştırma Eğitimi (Eşe DEMİR) a.) Özel Eğitim ve Kaynaştırma b.) Kaynaştırmanın Yasal Dayanakları c.) Kaynaştırmada Destek Özel Eğitim Hizmetleri d.) Yaşam liderliğinde Kaynaştırma Eğitimi (Ali YILDIRIM) 8.) Özel Eğitimde Aile Katılımı (Eşe DEMİR) a.) Aile Özellikleri b.) Aile Eğitimi c.) Yaşam Liderliğinde Aile Eğitimi ve Etkileşimi (Ali YILDIRIM) GÜN DERS İÇERİĞİ (5 Ocak) 14:00 – 17:00 9.) Özel Gereksinim Gösteren Bireylere Yönelik Yeni Bir Yaklaşım “Yaşam Liderliği 2” c.) Yaşam liderliği Eğitimini Destekleyen Eğitsel Uygulamalar ve Etkileri c2.) Duyu Bütünleme (Uğur AYANA) c3.) Life Kinetik (Berkan ERDOĞAN) 10.) Yaşam Liderliğinde Uygulama Örnekleri (Samet SOYLU - Yaşam Liderliği Eğitim Koordinatörü, Berkan ERDOĞAN - Yaşam Liderliği Eğitim Koordinatörü, İsmail AVŞAR - Yaşam Liderliği Kurucu İdari Koordinatörü) 11.) Soru Cevap Halil ERKUZU, Yusuf KAPOĞLU, İsmail AVŞAR, Berkan ERDOĞAN, Samet SOYLU, Eşe DEMİR, Kübra ŞAHİNBAY, Hüseyin HAMZAOĞLU, Ali YILDIRIM, Uğur AYANA, 12.) Sertifika Dağıtımı ve Kapanış |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
besyo, otizmyaşamlideri, otizmyaşamliderliği |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|