15-09-2009, 23:21 | #1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
Arkadaşlar talim terbiye kurulu aşağıda link'ini verdiğim sitesinde bizlerle ilgili 15.09.2009 tarihi itibarıyla ders çizelgesinde bir değişiklik yapmış bu değişiklik te aynı sütuna müzik Beden Eğtm.ve resimi yerleştirmiş buna göre her ders aynı sınıfa farklı öğretmenlerin gireceğimi yoksa içlerinden birimi olacak bunu bir inceleyelim zira idare kendine göre yorumlar doğrusunu öğrenip paylaşalım. saygılar lütfen ilgisiz kalmayın http://ttkb.meb.gov.tr/ogretmen/modules.php?name=downloads&d_op=viewdownload&a mp;cid=72 </A> |
Reklam Alanı |
17-09-2009, 22:49 | #2 |
Yeni Üye
her okul farklı yorumlamak istesede ortada bir gerçek var.Bakanlığımız bizleri fena halde kandırmış, çünkü resim- müzik -Beden Eğitimi dersleri zorunlu dersler arasında ve tek satırda görünüyor.Bu durumda üç dersten biri idare tarafından seçilecek demektir.Yani bir dersi alan sınıf diğer ikisini alamaz . Sınıfı bölmeye kalkarsanız bölünecek iki tarafında en az 20-20 olması gerekir. 2 hafta önce okulumda seçmeli derslerle 64 saat olan derslerimiz yeni duruma göre 20 saate düştü. Bu konuda duyarlı davranıp her Beden Eğitimi öğretmeninin Bakanlığımıza ileti gönderip sorunlarımızı anlatmamaız gerekir.
|
17-09-2009, 23:51 | #3 |
Yeni Üye
Arkadaşlar, Okullarınızdaki resim ve müzik öğretmenlerinizede haber verin büyük olasılıkla bakanımız değiştiğinden işin ciddiyeti şuan için görünmüyor bu durum kesinlikle değişmeli onca aldığımız eğitim, harcadığımız çaba, başarılarımız, okul içindeki disipline katkımız, öğrencileri spora teşvik etmedeki gayretimiz bir kalemde silinip kendi mesai arkadaşlarımıda gerek aynı okulda görev yapan beden eğt. öğrtleri ile gerekse müzik ve resim öğretmen arkadaşlarımızla anlamsız ve gerksiz bir çatışma içine gireceğiz. Arkadaşlar ben talim terbiye kuruluna telefon açtım ve anlatığım sorunları ilgi ile dinlediler ve şaşırdılar, bana söylenen bu durumu orta öğretim genel müdürlüğüne bildirin, onlar bizi arasın şeklinde bir cevap aldım, şimdi bu olumsuz durumun mağdurları olarak müzik,resim, beden eğitimi öğretmenleri ile öğrenci velileri orta öğretim genel müdürlüğüne sorunları yazılı sözlü ve maillerle anlatıp çözüme katkıda bulunabiliriz. Aldığımız eğitim sporadaki mücadeleci ruhumuz yerimizde oturup sesiz kalmamıza engel olmalı hadi arkadaşlar maç başladı. başarılar, top bizde... |
18-09-2009, 00:01 | #4 |
Yeni Üye
bu arada ortaöğretim genel müdürlüğü proğramlar dairesi ne sorunlar bildirilmeli
|
18-09-2009, 01:13 | #5 |
Yeni Üye
bu arada ortaöğretim genel müdürlüğü proğramlar dairesine, sorunlar bildirilmeli
|
18-09-2009, 18:25 | #6 |
Girişken Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
oldu olacak tamamen kaldirsinlar bu dersleri. GSGM yle sporun gelistirilmesi icin bi ara protokoller hazirlanmisti. 1 saatle ne hedefliyorlar bilen yazsin. Benim Aklim almiyor...
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
Çizelgeleri, ders, haftalık, kurumları, orta, Öğretim |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|