18-02-2009, 20:05 | #1 |
Administrators
Teşekkürleriniz: 0
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 |
Reklam Alanı
Online destek hattı için msn aşağıdaki adresi ekleyiniz: group23855@groupsim.com Online destek hakkında: 1- Herkes faydanalabilir. 2- Online destek hatını site kapalı olduğunda yada yardım isteğinde bulunmak için kullanabilrisiniz. Online destek alına bilmesi için yapılması gerekenler: Eskiden kullanılan irc chat sistemine benzer mantıkta olan bu servis de kişileri davet çok basit. Kullanıcı group23855@groupsim.com adresini eklediğinde, “Activity Panel uygulamasını başlamak için davet ediyor” diye bir uyarı alıyor. Kabul edildiğine ise <ACRONYM title="The Microsoft Network">msn</ACRONYM> penceresinin sağ kısmında bir panel açılıyor. Burda gruptakilerin tümünü görebiliyorsunuz. Servis henüz beta aşamasından. Bizde kurcalamaya başladık diyebiliriz. Sizdegroup23855@groupsim.comadresini ekleyerek, özellikleri deneyebilirsiniz. > Yardım (/help veya /h)Aktivite Panelinin Açılması (/open, /o veya titreşim gönderin) * Şimdilik sadece Windows Live Messengerda Son gönderilen 100 iletiyi görüntülemek (/view) Grup oluşturmak (/create <grup ismi> Gruplar arası arama yapmak (/search) Tüm üyeleri görüntülemek (/whois) Çevrimiçi üyeleri görüntüleme (/names) Üst Yönetici & Yöneticileri görüntüleme (/admin) Takma isminizi görüntüleme (/me) Grup kurallarını görüntüleme (/rule) Takma isminizi değiştirme (/nick veya /n <yeni isim> Tanımınızı değiştirme (/description <yeni tanım> 120 dakikalığına engelleme (/block veya /b) Geçici olarak engelleme (/block veya /b <engel süresi>, /b 200 yazarsanız mesela 200 dk engellersiniz) Üye ekleme (/invite veya /i <Messenger Hesabı> Gruptan çıkmak (/quit) Görüntüleme dilini değiştirmek (/lang) Sizlere daha iyi sizmet verebilmek için elimizden geleni yapıyoruz sizlerde bizlerden desteklerinizi esrgemeyiniz. |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
açılmıştır, destek, hattı, online |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|