06-05-2008, 18:45 | #1 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
Reklam Alanı
medium none; medium none; medium none; medium none" colSpan=2 height=30> GSGM'DEN ŞAMPİYONLARA DESTEK medium none; medium none; medium none; medium none" colSpan=2 height=63> Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü şampiyon sporculardan bu yıl 20 Sportif Eğitim Uzmanı ve 50 antrenör atayacak. medium none; MARGIN-TOP: 10px; MARGIN-BOTTOM: 20px; #c0c0c0 1px dotted" colSpan=2 height=16> Başarılı milli sporcuların kamu personeli olarak atanmalarında aranacak kriterler belli oldu. 20’si Sportif Eğitim Uzmanı, 50’si antrenör olmak üzere bu yıl içerisinde 70 kadro kullanılacak. Bu konuda daha önce yapılan başvurular geçersiz kabul edileceğinden ilgilenen başarılı milli sporcuların yeni başvurularını 05-16 Mayıs 2008 tarihleri arasında yapmaları gerekmekte. İlk defa ataması yapılacak sporcularda memur olmaya engel bir özürlerinin olmaması gerekirken, yapılacak atamalarda esas alınacak uluslar arası müsabakalar şöyle: - Olimpiyat Oyunları, Paralimpik Oyunları - Dünya Şampiyonası - Avrupa Şampiyonası - Dünya Askeri Oyunları - Üniversiad Oyunları - Askeri Dünya Şampiyonası - Akdeniz Oyunları - Askeri Avrupa Şampiyonalarında ilk üç dereceyi elde edenlerle - Şampiyonalarda, takım sporlarında en az on kez ülkemizi temsil ederek Milli Sporcu Belgesi almış olanlar. Ferdi ve takım sporlarında yukarıdaki sıralama esas alınacak ve Olimpik, paralimpik spor dallarına öncelik verilecek. medium none" colSpan=2 height=76> GSGM
Etiketler |
destek, gsgm'den, Şampİyonlara |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|