29-08-2008, 23:48 | #11 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
|
Reklam Alanı |
02-09-2008, 15:37 | #12 |
Yeni Üye
hocam sizce o çocuklar kızgın güneşin altında bayramı dahamı çok seviyorlar,önce çocuklar perişan oluyor bayramlar mutlaka kutlanmalı adı üstünde Atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramı bence spor faaliyetleri yapılarak bir haftaya yayılabilir bence çocuklar o sıcağın alnında Türkiye cumhuriyetinin kurucusu Atatürk'ü anlayamazlar bizde kalıplaşmış o kalıbın dışına çıkılamıyor bayramlar hepimiz için çok önemlidir burada size katılmamak mümkün değil.adına uygun bir kutlama yapılabilir spor faaliyetleri eminim çocuklar 10 dk bir gösteri yapmak yerine bunları daha çok sevecek ve bayramları dört gözle bekleyecektir teşekkür ederim.
02-09-2008, 21:51 | #13 |
Girişken Üye
sarper arkadaş,size şu konuda katılıyorum:sportif faaliyetleri o hafta içerisine yayarak ve katılımı sağlayarak bayramı kutlamak..buna hiç itirazım yok,hatta bende bunu hep savunmuşumdur.ama bayram kutlamalarıyla beraber..bizlerde o sıcağın ortasında ve o yaşlarda bunları yaşadık değil mi zamanında..şimdi koca koca indsanlar olduk..ama çektiğimiz o sıcak bayram provaları yüzünden ne bayradan illallah ettik ne de Atatürk'ü bu nedenle sevmemezlik ettik..korkmayın,bu nedenden dolayı öğrencilerimiz bayramlarımızdan nefret etmez..ben o sıcakda canından bezmiş öğrencilerimin o 10 dakikalık gösteri bitimindeki sevincini,gururunu ve gözlerindeki ışığı da görüyorum..daha öncede söyledim.bu çok emek isteyen bir iş..sportif faaliyetlerle başlayan haftanın sonunda bu coşkuyla taçlandırılacak bir bayrama ne derdiniz?? [img]smileys/smiley2.gif[/img]
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
başarısızlığın, gerçek, olimpiyatlardaki, sebebi |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|