![]() |
![]() |
#1 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 0
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Herkese merhaba ben Ank. Üni. besyoda 3. sınıf öğrencisiyim çok acil yardımınıza ihtiyacım var halkalı ip ile 40 dk ders işlemem gerekiyo ve katılım yöntemini kullanmam gerekiyo lütfen bana yardımcı olun |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
![]()
sayın hocam öncelıkle derse gir selamlaşma yanı rahat hazırol iyi dersler komutundan sonra yoklamayı al ondan sonra 15 dakıka ısınmaya ayır ısınma bittikten sonra cocuklara konu ıle ılgılı sorular sor.sonra hareketı ne yaptıracaksan göster sonra herkese sıra ile yaptır en son bır tekrar edın konuyu sonra tekrar rahat hazır ol paydos komutuyla dersı sonlandır
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Girişken Üye
![]() Alıntı:
Yardımınız için teşekkür ederim ama benim surunum bu değil benim sorunum halkalı iple öğrencilerene gibietkinlikler yaptırabilirim yer değiştirme, kas kuvveti, kas dayanıklılığı vedengeleme falan gibi ama bunların içinde olacağı hareketleri kafamda oluşturamıyorum belkide stresten çünkü final ödevim ve iyi bi not almam gerekiyor üstelik 1 hafta sürem var. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
![]()
sımdı halkaı ip dedıgın ne ben onu anlamadım bana onu tarıf edersen veya halkalı ıp dedıgının baska bı adı var mı sen bana onu sölersne sana dah ıı yardımcı olabılrıım
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Girişken Üye
![]()
İki ucunda dahortumdan yapılmış,yuvarlak çember şeklinde halka olan yaklaşık 1 mt uzunluğunda bi ip başka bir adı yok.
Bu halkalı iple yapılacak hareketler bulupsınıfa uygulatacağım |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Teşekkürleriniz: 13
32 Mesajına 54 teşekkür edildi.
![]()
sayın hocam senin anlattığına göre yapacağın çalışma çok kolay anladığım kadarıyla yapacağın geçmiş yıllarda görmüş olduğun ritim dans dersinden yada izlemiş olsuğun törenlerde çıkan korografilerden esinlenerek bir etkinlik çıkarabilirsin müzik eşliğinde yaparsan daha rahat çıkarırısn hareketler örneğin ponlarla yapılan hareketler veya halkalar çemberlerle yapılan hareketlered denge kuvvet kas gerginliğini korumaya çalışmlardır onun için onlardan esinlenerek sende halkalı iple çalışma yapabilirisn çok fazla kasma kendini dediğim şekilde konuna yaklaşırsan çok güzel bir ürün çıkar ortaya...
![]() |
#7 |
Girişken Üye
![]()
Peki ben müzik kullandım ve bu hareketleri uygulattım diyelim yönlendirilmiş buluşu bunun neresinde kullanıp hangi soruları nasıl ve neşekilde soracağım
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Teşekkürleriniz: 13
32 Mesajına 54 teşekkür edildi.
![]()
bu dersi senmi uygulayacaksın yoksa uygulatacakmısın sen uyguluyorsan zaten tamamen kendi geliştirmiş olduğun hareket serisi olacak başka yapacaksada ritme uygun hareketleri seçmesi önemli buna göre yönlendirilmiş buluş yöntemi olacaktır veya hangi hareket ne zman hangi ritimde uygulanacak ve ve sisteme ağırlık verilmiştir gibi sorular sorulabilir
![]() |
#9 |
Girişken Üye
![]()
Anladım peki son bişey daha varsa eğer bana bi kaç tane sözü olmayan müzik yollayabilir misiniz [img]smileys/smiley1.gif[/img]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Girişken Üye
![]()
Hayır aslında bu materyal geliştirme dersi ve halkalı ip yaptık şimdide günlük planla birlikte yönlendirilmiş buluşu kullanarak çocuklara etkinlikler yaptıracağım.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
Ödev |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||