![]() |
![]() |
#1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Uludağda kaybolan cocuktan sonra böyle bir servis geliştirmişler. Denedim, 10 saniye sonra falan cevap geliyor. Umarım ihtiyaç olmaz... Turkcell abonelerine bir servis yapıldı. Şu an aktif. ACIL yada NEREDEYIM yazıp 7777 veya 2222 numarasına mesaj gönderirlerse, kendilerine aşağıdaki mesaj gönderiliyor. Normalde 2sms/4 kontör. Fakat kontörü olmasada mesaj gönderiliyor. Turkcell'lilerin bilmesinde fayda var. NEREDEYIM? (16:08): BULUNDUGUNUZ BOLGE Istanbul, Besiktas, Etiler, Nispetiye Caddesi... COGRAFI KONUMUNUZ (41derece 04dk 49sn Kuzey, 29derece 02dk 01sn Dogu) SIZE EN YAKIN NOKTALAR Asayiş Büro amirligi 125m (telefonu), Bana en yakın hastaneler Polis imdat 155, Alo Jandarma 156, Hızır Acil 112, İtfaiye 110
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
çok teşekkür ederim...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]()
Sağolun ahmet hocam faydalı bir bilgi.
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
bildiriyor, neredeyİm, yerinizi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
Reklam Alanı |