09-11-2014, 23:35 | #1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Nasıl bir eğitim sistemi?
Reklam Alanı
Çocuklarımız… Yavrularımız… Gözümüz, göz bebeğimiz… Geleceğimiz… Türkiye’nin geleceği çocuklarımız, gençlerimiz ve onların eli öpülesi öğretmenleri. Türkiye’nin geleceği olan çocuklarımıza neler yapıyoruz? Öğretmenleri ne durumda? Bir öğrencinin 1 günü, 1 haftası, 1 ayı, bir eğitim – öğretim dönemi nasıl geçiyor? Pazartesi sabahı okuluna gidiyor. Okuldan çıkarak evine, evinden dershanenin etütlerine katılıyor. Dershaneden tekrar evine geliyor. Biraz dinlendikten sonra ertesi günün derslerine çalışıyor. Salı sabahı okuluna gidiyor. Okuldan çıkarak evine, evinden dershanenin etütlerine katılıyor. Dershaneden tekrar evine geliyor. Biraz dinlendikten sonra ertesi günün derslerine çalışıyor. Çarşamba sabahı okuluna gidiyor. Okuldan çıkarak evine, evinden dershanenin etütlerine katılıyor. Dershaneden tekrar evine geliyor. Biraz dinlendikten sonra ertesi günün derslerine çalışıyor. Perşembe, Cuma günleri de aynı tempoda yoğun bir çalışma…
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
binali adlı üyenin yazısını beğenenler: | muffler (12-11-2014) |
Reklam Alanı |
12-11-2014, 11:52 | #2 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 2
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum. ama maalesef hükümet olsun ya da muhalefet olsun bir eğitim politikaları olmadığı aşikar. ben daha ziyade sosyla aktivitelerin olduğu bir eğitim sistemi ile daha başarılı olacağımızı savunan biriyim. herkes biliyor ki bu sistemi kullanan finlandiya dünya eğitim birincisi. ülkemizde herşeyin kopyası mümkünken maalesef bu veya benzeri kaliteli şeyler kopya edilmiyor.
Beden Eğitimi Öğretmeni Emre |
muffler adlı üyenin yazısını beğenenler: | binali (03-12-2014) |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
bir, eğitim, nasıl, sistemi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|