![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Ben milli sporculara verilen bu kadroları sonuna kadar savunuyorum. Bu sözümden sakın bu kadrodan yararlandıgımı düşünmeyin evet bende milli sporcuyum ama kpss ye girerek öğretmen oldum.Unutmayınki o milli sporcular daha lise dönemlerinde siz okullarda dersleri işlerken kamplarda ve maclarda ülkesini temsil etmek için bulunuyorlardı . KABUL ETMEK LAZIMKi KPSS ÇIKTIKTAN SONRA SPOR ALTYAPISI OLAN BEDEN EğiTiMi MEZUNLARI DEğiL BiR BÖLÜM KAZANAMAYIPiyi BiR ÖSS PUANI VE 3-4 AYLIK ÇALISMAYLA BEDEN EğiTiMi BÖLÜMÜNE GiRENLER BU LiSE BiRiKiMiYLE SINAVI KAZANMAKTADIR O ZAMAN MiLLi SPORCU OLMAK iÇin ÇABALAYAN SPOR BiLGiSi YÜKSEK BU ARKADAşLARIN SUÇU NE..........? ÜLKESiNi EN iYi şEKiLDE TEMSiL EDiP SONUNDA BiR işsiz OLARAK ORTADA GEZMEK Mi ? |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
milli, sporcular |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
sorunlu sporcular | guti | İstek Bölümü | 1 | 13-11-2010 19:31 |
2008'DE HAFIZALARA KAZINAN SPORCULAR | hat64 | Spor Haberleri ve Güncel Olaylar | 1 | 30-12-2008 23:12 |
Sporcular nasıl beslenmeli | binali | Sporcu Beslenmesi | 2 | 02-12-2008 22:46 |
Süper sporcular okulda yetişsin | binali | Spor Haberleri ve Güncel Olaylar | 0 | 15-11-2008 21:45 |
Biyonik Sporcular İzmir'de Yaşayacak | binali | Spor Haberleri ve Güncel Olaylar | 0 | 12-07-2008 19:07 |
Reklam Alanı |