27-08-2010, 13:56 | #1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
MEB’den KPSS incelemesi
Reklam Alanı
MEB, KPSS kurslarında görev alan eğitim personelini araştırıyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın da bazı il milli eğitim müdürlüklerinden KPSS kurslarında görev alan eğitim personeli ile eğitim alan öğrenci/kursiyer bilgilerini istediği öğrenildi. YÖK Genel Kurulu dün kopya ve şaibe iddialarına yol açan 2010 Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın (KPSS) gölgesinde toplandı. Toplantı yaklaşık 9 saat sürdü. Denetleme Kurulu’nun “KPSS’de kopya olabilir” şeklindeki ilk kanaati genel kurulda ele alındı. Özcan, Denetleme Kurulu’nun çalışmaları hakkında YÖK üyelerine bilgi verdi. YÖK üyelerinin incelemenin derinleştirilmesi konusunda hem fikir oldukları öğrenildi. Toplantının ardından yapılan açıklamada ise Denetleme Kurulu’nun yaptığı inceleme sonucunda alınacak kararın kamuoyuyla ivedilikle paylaşılacağı ifade edildi. MEB’den KPSS incelemesi Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı da bazı illerden Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü’nün yürüttüğü bir çalışma kapsamında 2009-2010 öğretim yılında açılan KPSS kurslarında görev alan eğitim personeli ile eğitim alan öğrenci/kursiyer bilgilerini istedi. İl milli eğitim müdürlüklerinin de bu bilgileri Milli Eğitim Bakanlığı’na gönderdiği bildirildi.Milliyet
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
incelemesi, kpss, meb’den |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|