20-01-2010, 18:35 | #1 |
Üye
Teşekkürleriniz: 2
3 Mesajına 4 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
matrak...sporu antrenör kursu acil.
Reklam Alanı
Türkiyede 500 yıllık bilinen tarihi olan spor kültürü MATRAK , binlerce yıllık mazisi olan TOMAK ve güreşe dayalı CENK OYUNU eğitim formatlarımız. Spordan Sorumlu Devlet Bakanımız Sayın Faruk Nafiz ÖZAK Beyefendi ve GSGSM Genel Müdürümüz Sayın Yunus AKGÜL Beyefendi tarafından onaylanmıştır. GELİŞMEKTE OLAN SPOR BRANŞLARI FEDERASYONU na bağlanma talebimiz kabul edilmiştir. Genel müdürlüğe sunacağımız Türk mücadele sporu MATRAK dosyası içinde sizinde bilgilerinizi görmek isteriz. 1- Ekte ve aşağıda yazılı olan karar örnekleri ile yönetim kurulunda karar çıkarılması. 2- Alınan kararın fotokopisi çekilerek aşağıda belirtilen adrese gönderilmesi yada scaner de taranarak mail olarak gönderilmesi 3- Matrak sporunda kaç sporcu olduğunu ayrıca belirtmeyi unutmayın. 4-Ayrıca antrenörde kulübü olmayan antrenör gibi şahsi bir dilekçe yazacakdır. Saygılarımla Türk Mücadele Sporu Matrak İletişim Bilgileri: Kulüp karar örneği CENK SANATI DÜNYA MERKEZİ DERNEĞİ BAŞKANLIĞINA ANKARA Spor kulübü yönetimimiz toplanarak Türk mücadele sporu Matrak branşının kulübümüz bünyesinde faaliyetlere başlamasına ve Matrak eğitimi vermek Üzere …………… in görevlendirilmesine , Matrak branşında Cenk sanatı Dünya Merkezi Derneğine bağlı hareket edilmesine ve Matrak branşında antrenörümüzün gerekli işlemlerinin yapılmasına oy çokluğu ile karar verilmiştir. kulübe bağlı olmayan hocalar için dilekçe CENK SANATI DÜNYA MERKEZİ DERNEĞİ BAŞKANLIĞINA ANKARA ………….. branşlarında ………..tarih ve ………numaralı belgeye sahibim .Türk mücadele sporu Matrak branşını öğrenmek, temsilcisi olmak ve Cenk sanatı Dünya Merkezi derneğine bağlı faaliyetlere katılmak istiyorum. Dernek üyelik işlemlerimin yapılması; Gereğini arz ederim. Yurt içi Kargo - Kolej / ANKARA Şubesi Kurucu Başkan "Atalay Matrakçı " Efkan ÇALIŞ Cenk Sanatı Dünya Merkezi Derneği Ziya Gökalp Cad. 41 -22 Kolej / ANKARA 0312 433 49 99 0532 451 53 72 www.cenksanati.com cenksanati@hotmail.com.ilğili arkadaşlar mail yolu ile sizi ilğilendiren dilekçeyi doldurup göndere bilirsiniz. benim numaram 0506 650 42 50 |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
acil, antrenör, kursu, matrakçıların dikkatine, matraksporu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|