09-12-2012, 16:50 | #1 | |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Manga “Düşümdeki Okul” için geliyor...
Reklam Alanı
*# Bu proje kapsamında BedenEgitimi.Gen.Tr ailesini de desteğe davet ediyoruz... - #DüşümdekiOkul ! ( nevartorganizasyon@gmail.com ) #* Bir sosyal sorumluluk projesi olan Düşümdeki Okul yararına düzenlenen bir organizasyonda ülkemizin nu-metal temsilcisi maNga sahne alıyor... Peki Düşümdeki Okul nedir? Türkiye nin ücra köşelerinde eğitim, öğretim için uygun koşullarda olmayan okulların bakım ve onarımlarının yapıldığı ve bu okullarda öğrenim gören öğrencilerin kitap, kırtasiye ve kıyafet ihtiyaçlarının karşılandığı bir sosyal sorumluluk projesidir. Düşümdeki Okulun Hedefleri Öğrencilerimizin *Sıkıntılarını gidermek, *Eğitim kalitesini artırmak, *Eğitim teknolojilerini kullanmalarını sağlamak, *Bilgi ve becerilerini keşfedip, doğru şekilde yönlendirmek, *Araştırma yapmaya teşvik etmek, *Eğitim öğretime adapte olmalarını sağlamak, *Projeye katılan gönüllülerimizle arkadaşlıklar kurup, onları rol model almalarını sağlamak. Okulumuzun *Fiziksel durumunun iyileştirilmesini sağlamak, *Daha sağlıklı alanların oluşturulmasını sağlamak, *Aktivite alanlarının kullanılabilir duruma getirilmesini sağlamak, *Yapılan çalışmalardaki estetik görünümlerle öğrencilerin ruh hallerini pozitif yönde etkilemek. Organizasyon Detayları: YER: Ankara / Anadolu Gösteri ve Kongre Merkez TARİH: 21 Aralık 2012 SAAT: 19.00 Program: MANGA Konseri + Ön Gruplar + SineVizyon Gösterisi + Onur Töreni Alt Guruplar: KLİŞE + BELEN Girişler: Bilet + 1 Kitap (kitaplar ilkokul ve ortaokul seviyesi öncelikli) Biletler biletix'te.. : " http://www.biletix.com/etkinlik/NEART/TURKIYE/tr " Alıntı:
Konser'in Hürriyet Haberi: http://www.hurriyet.com.tr/ankara/22075784.asp
|
|
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
geliyor, için, manga, okul”, “düşümdeki |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|