17-11-2007, 01:32 | #21 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
Bu yazının üstüne daha ne denir ki .Sanki karşımdaki düşüncelerimi okuyor da bunları kaleme alıyormuş gibi hissettim.Ağzına sağlık öğretmenim ne de güzel dile getirmişsin bizleri. |
Reklam Alanı |
17-11-2007, 01:35 | #22 |
Yeni Üye
|
26-11-2007, 01:08 | #23 |
Yeni Üye
hocama tamamen katılıyorum böyle düşündüğüm için bu sene ezersiz yapmıyorum.bakalım ne olacak...
|
26-11-2007, 04:44 | #24 |
Üye
İlçe meb den başka bir ders öğretmeninin hatası yüzünden geri dönen egzersiz planımı yırttım attım.Sevgili müdürüm üzüldü hatta kızdı biraz ama yeter yav yeter artık.Bu eğitim sisteminde artık spor karşılaşmaalrı nasıl yapılacak bilemiyorum.
öyle bir nesil gelecekki hiç bir sosyal-sportif etkinlikte bulunmayan sürekli dersanelerde evlerde tatillerde ders çalışan test manyağı bir nesil. yazık olacak çocuklara memleketimin geleceğine yazık. bir yandan sistemin sorunları bir yandan tepedeki idareciler. Allah hepimize sabır versin.Bizleri yanmaz kokmaz etliye sütlüye karışmayan öğretmenler yapmak istiyorlar ya ona yanıyorum. Ama 23 nisan da gelip hocam etkinlikler yapalım gösteriler yapalım demeyi bilirler bu sefer bende söyleyeceğim şeyleri şimdiden ezberledim gel bakam 23 nisan gel.... |
26-11-2007, 17:49 | #25 |
Yeni Üye
ÇOK HAKLISINIZ HOCAM TAMAMEN KATILIYORUM BİZİ HEP YATARAK PARA KAZANIYOLAR DİYE DÜŞÜNÜYOLAR ÇEKİLEN SIKINTININ KİMSE FARKINDA DEĞİL
|
11-12-2007, 09:27 | #26 |
Yeni Üye
kardeş tam beden egitimi ögretmenlerini tarif etmişsin bizi bizden başkası anlayamaz hep fedakarlık hep fedakarlık ne olacak bu bizim çilemeiz birileri bizi ne zman anlayacak dersiniz sesimizi nasıl duyuracagız
|
11-12-2007, 11:33 | #27 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
Hay kalemine sağlıkZafer Arkadaş. .......... Gene de imrenilen zümreyiz biz. Çalışalım, daima çalışalım. Karşılıgını manevi olarak almamız yeter benimiçin. Her sene sonunda da geriye doner şöööyle bir bakarım ve derin bir huzur ile tatilime başlarım.. Kim ne derse desin. Saygılarımla.
11-12-2007, 18:16 | #28 |
Girişken Üye
çoook haklısın Zafer arkadaş..çektiğimizi bir bizler biliyoruz..geçen gün öğretmenler odasında bir arkadaş 'ay ne kadar rahatsınız,işiniz ne rahat sizin 'DEME GAFLETİNDE BULUNDU..dediğine de pişman oldu haliyle..yazın sıcakda dışarıda,kışın soğukda dışarıda,kapalı mekanın yok..daha neler neler işte..ve üstüne üstlük şu 6 saat de hep laf olur..heralde tüm beden eğitimciler hiç bunu almayıp hiçbirşeye de karışmadan sadece derslerine girdiklerinde değerimiz anlaşılacak gibi görünüyor..bende isterim sıcacık sınıfda ders yapmayı..yinede bu vicdan işi arkadaşlar..her seferinde hiçbirşeye karışmayım der yinede tutamayız kendimizi..çocukları hiçbirşeyden mahrum bırakmamak uğruna..işte öğrenci merkezli eğitim bu bence..onların anladığı gibi,yeni müfredattaki abuk sabukluklar gibi değil,öğrenciyi düşünüyormuş gibi yapıp ona hiçbirşey vermemek gibi değil..tüm engellemelere karşı,tüm negetif ve içi boş eleştirilere karşı tüm arkadaşlarımın daima dik durmaları dileği ile...
|
11-12-2007, 18:22 | #29 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
Senin derdin benim derdim, hepimizin derdi arkadaşım. Osözleri söyleyenleri bir futbol maçınıza görevli olarak götürün, bakın düşünceleri nasıl değişecektir. Kros da olabilir. Dikkat edin ama hava yağışlı vesoğuk olsun. Ben öyle yapıyorum. Saygıları sonsuz ve yatmadığımı gösteriyorum. Güzel günlere.
11-12-2007, 21:44 | #30 |
Yeni Üye
Hocam öyle güzel yazmışsınız ki elinize dilinize sağlık
lütfen, oku |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|