![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
![]()
Okul müdüründen öğrenci olduğuna dair belge alarak veli olarak kendini göster ve iki fotoğrafla nüfus müdürüğüne başvur değişimi yapıyorlar ama tüm okulun sporcuları için nasıl yaparsın bilemem. benim okulumdada bu sorunlar vardı. ama yatılıydı.yazıyı aldım nüfus müdürlüğüne izah ettim fotoğraf eklettim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]()
Valla hocam müdür laf anlamaz adamın teki.Anlatıyorum bir türlü anlamıyor ben illa takım istiyorum diyor başka bir sey demiyor.Olmazsa ben de sizin dediğinizi bir denerim.Nüfüstakinin insafına kalmış.Beceremzsem müdür isterse soruşturma açtırsın.yardımlarınız için teşekkür ederim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Üye
Teşekkürleriniz: 19
8 Mesajına 13 teşekkür edildi.
![]()
Hocam ALLAH yardımcınız olsun.Ben aynı durumda olsam hiç ilgilenmem.İster soruşturma açtırsın isterse ne yaprsa yapsın.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
![]()
sayın hocam ister egzersiz yap ister yapma okulda takım çıkartmak zorunda değilsin bildiğim kadarı ile sadece akullarda atletizm ve masa tenisi yarışmalarına katılmak zorunlu onuda uygulayan yok müdür senin çalışmalarına karışamaz çok istiyorsa kendisi çıkarsın nüfüs cüzdanlarını sende müsabakalara götür taviz verme bence....sen dersini işliyorsan egzersizini yapıyorsan korkma o senden koksun gerisi sana kalmış....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
Çıkarmak, için, ihtiyacım, lisans, var, yardıma |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Lisans çıkarmak için gerekli belge | webkerem | Spor Kulübü | 0 | 17-12-2011 00:28 |
Okul spor faaliyetleri için lisans çıkarma programı | webkerem | Spor Kulübü | 0 | 14-12-2011 10:33 |
Yüksek Lisans için kafama takılan bazı sorular var. Yardımcı olur musunuz.. | AlemCash | Yüksek Lisans ve Doktora Yapanlar | 1 | 19-02-2011 22:36 |
Beden Eğitimi Öğretmeni Bando Takımı Çıkarmak zorundamıdır? | alpc2006 | İstek Bölümü | 1 | 21-09-2009 03:17 |
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var!!! | eleni_20 | İstek Bölümü | 3 | 21-07-2008 18:15 |
Reklam Alanı |