![]() |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
|
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
![]()
liğ heyetinde çalışan arkadaşlar kimin için çalışıyo anlıyamıyorum öğretmen arkadaşlarda derste öğrencileriçin uğraşıyor dier arkadaşlarda lig heyetinde ögrenci lere fadalı olmaya çalışıyor .b olacak mı sorun burdaurdaa önemli olan gençlik spora devredilnce okul sporları daha iyi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]()
açıkta bekleyen onca beden eğitimi mezunu lig heyetlerinde istihtam edilemezler mi?Yeni bir oluşumla bunlar görevlendirilir ve her şey sorunsuz yürür.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
![]()
arkadaşlar sorunu sadece lig heyeti olarak görmek basittir esasen top yekün eğitim sisteminin saçmalıkları, dersanecilik,bomboş bir gençlik,spor yapmayan sanattan müzikten anlamayan sorgulamayan ,tartışamayan bir toplum yetiştirmek için kurulmuş bir düzenek.düşününki çocukların boş zamanı dahi yok fırsatları yok ayrıca küçük yaştan başlayarak veliler üzerinde ders baskısı kuran öğretmen müsvetteleri,kurslar ek dersler vs.bir defa derhal hafta içi dersanelerinin kapatılması lazım derhal her okula müzik resim derslerinin konması ders saatlerinin düşmesi lazım..37 saat okulda kalan devamında dersaneye giden çocuğa hanği ara etinlik yapacaksınız.ayrıca sporun gelişmesini istiyorsanız çok ciddi proğlamlama yapmanız lazım,gençlik sporlara bakın ilğisiz hayatında yol dahi yürümemiş adamlar amatör kulüplere bakın mahallenin kuşbazları takım çalıştırıyor..hakem bulamıyosunuz belediyeler semt sahalarını parselleyip satmış bırakın sahayı topraga razıyım...eğitim üzerinde bu kadar kurt gibi aç gözlü varken çocuklar kimin umurunda avrupa spor yapma oranı %60 ken bizde %1-2 biliyomusunuz..çagdaş yaşamın gereğidir spor, sanat ama herkes aya biz yaya...Hepinize sayğılarımı sunarım..
KENAN BENLİ Susurluk Anadolu Lisesi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
![]()
Bu İŞİ federasyonlara birakalim onlar yapsin daha profesyonel olur kİmsenİn kafasi yorulmaz herkes İŞİnİ yapmiŞ oluuuur bencee
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 2
![]()
sevgili arkadaşlar ! Herşey den önce çocukların eğitimi gelmelidir neme lazımcılık yapan bir çok öğretmen arkadaş var. istisnalar bunun dışında tabii milli eğitim bu lig heyetinde arkadaşları merkeze alıyor .peki okullarında dersleri ne olacak .tabiki ücretli yada norm kadro dan dolayı ücreti dolduramayan diğer arkadaşları getirecek . güya fikstürler yapılacak maçları takip edecekler. ben eski bir meslekdaşınız ve öğretim elemanı olarak soruyorum.eskiden ne vardı söyleyeyim milli eğitim yazısını yazar beden terbiyesine onlar hakem ve maçları hazırlar.sonuçlar bildirilir ve onları kontrol bizden bir gözlemci .peki zaman gitti tahsis edilen ücret oda gitti ya okulundaki öğrenciler o çoktan tükendi vesselam....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
![]()
İlçelerde lig heyetleri kurulmalı ve milli eğitim müdürlüklerine, görevi sadece spor organizasyonları ile ilgilenmek olan Beden Eğitimi Öğretmenleri alınmalıdır.Bu öğretmenler bir okulda görevli olmamakla birlikte, ilçedeki bütün b.e. öğrt. arkadaşlarla diyalog içinde olmalıdır.Böylece il lig heyetlerinin herkesden uzak ve soğuk duruşu da değiştirilmiş olur.İlçeler kendi bütçelerinden sorumlu olur.İletişim ve ulaşımın da daha kolay olacağı düşünülürse işler daha kolay yürür.Bütün B.E Öğrt. arkadaşlara saygılar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
![]()
arkadaşlar bizim işimiz eğitim eğitim açın gözünüzü bizim işimiz salonlarda görev yapmak yada organizatörlük değil milli eğitim çatısı altında spor yöneticiliği bölümleri mezunları var onlar bu işlere el atsın adamlar ekmek sahibi olsun yazık il ilçe liğ heyetindeyim diye bir sürü insan kişiliklerini satmiş hükmenler verip duruyorlar yeniliyoruz bari hak ederek yenilelim masa oyunları ile değil lütfen her işi biz yapmak zorunda değilizzzzzzzzzzzz
yorumları okuyorummmmmmmm üzülüyorum arkadaşlar bizler öğretmenizzzzzzzzzzzzzz öğretmende okulda olmalı yarışmalarda değil yarışmalar için antrönör tutsunlar maçlara onlarla gidilsinnnnnnnnnnnnnnnnn ben ders işlamak okulumda nefes almak istiyorummmmmmmmmmmm |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Girişken Üye
4 Mesajına 13 teşekkür edildi.
![]()
Yorumsuz....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
![]()
lig heyetinde öğrenci nüfusuna orantılı sadece lig heyetinde görevli derse girmeyen görevliler olmalıdır.
ayrıca lig heyetine katılım ,lisans parası ödenmemelidir. bu konularda her ligin ödeneği Bakanlığımız tarafından göderilmeli veya kupalar ve hakem giderleri milli eğitim hesabından ödenmelidir okullardan katılım ücreti lisans üreti gibi ücretler alınmamalıdır. hatta her öğrenci sayısına göre spor malzemesi okullarımıza ücretsiz gelmesi sporu geliştirir |
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
edilsin, heyetleri, lağvedilsin, lav, lavğedilsin, lig |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Lig Heyetleri tekrardan faaliyete geçsin mi? | webkerem | Anketler | 9 | 19-09-2011 00:51 |
Lig Heyetleri Devre Dışı( Peki Şimdi Ne Olacak)...!!!!!! | webceren | Sohbet ve Tartışma | 8 | 20-03-2011 21:13 |
Lig Heyetleri kaldırıldı, yerini Tertip Komitesi aldı! | webkerem | Eğitim Haberleri | 0 | 09-11-2010 00:29 |
ilçe lig heyetleri hakem görevlendirmeleri | gorecem | Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Sorunları ve Soru Cevap Bölümü | 1 | 18-01-2010 11:22 |
Reklam Alanı |