![]() |
![]() |
#11 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Reklam Alanı |
![]() |
#12 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 0
4 Mesajına 4 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
teşekkürler....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Administrators
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]() Hocam öncelikle sorunu geç cevap yazdığımiçin özür dilerim. Bugün baya yoğundum. Herhalde fikstür sorunu çözülmüş gibi görünüyor. Birde Lig heyeti ile olan sorunlarınızda yapılan yazışmalar lig heyeti ile olması lazımdır. Diğer sorununuz ise, eğer ilçenizde lig heyeti yok ise siz doğrudan il lig heyetine bağlı olursunuz, Yani çevrenizdeki ilçelerin okullarla maç yaparsınız, yada iledekilerle. ama bu genellikle çevreye yakın olan ilçeler seçilir fikstrüde. Lig heyetindeki arkadaşlarla bir görüşün ama yinede bir sonuç çıkacağını tahmin etmiyorum sadece sizi yarışmalardan alabilirler. Yarışmalara katılmaz iseniz lig heyetinin belirlediği bir miktar vardır, oda yaklaşık 250 YTL para cezasıdır. Hocam maçlarda derece almanız önemli değil bence, önemli olan öğrencilerinize sporu sevdirmeniz,müsabaka heyecanını,kazanma kaybetme gibiduyguları tatmaları için müsabakaya katılmaları önemlidir. Bu arada bende 4 yıllık öğretmenim. Bütün arkadaşlarımızın özellikle bu işte tecrübesi olan arkadaşlarımızın bizlere destek olacağına emin. Bende elimden geldiği kadarıyla arkdaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Zatan siteyi açmamızdaki amacımızda bu. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Çalışkan Üye
![]()
Hocam siz farklı ben farklı yanıtlar verdik arkadaşa. ben de şaşırdim şimdi. illerde benim dediğim gibi oluyor ama ilçedeki durum sizin söylediginiz gibi mi? rica ederim.
![]() |
#15 |
Administrators
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]()
Evet hocam benim başıma geldide o yüzden yazdım. İlçelerde lig heyeti yokse aynen değim gibi oluyor hocam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Girişken Üye
4 Mesajına 4 teşekkür edildi.
![]()
hocam greçekten teşekkür ediyorum ben istanbulun en ücra köşesinde ögretmenlik yapıyorum ve sizinde söylemiş oldugunuz gibi önemli olan şey çocuklara sporu sevdirmek ama sevdirirken bazı gerçekleri göstermek sizin belirtmiş oldugunuuz gibi yakın okullarla degil istanbulun en gözde okulları ile eşleştirilmiş bulunmaktayız.çocukların maddi durumlarını düşünüp özel okulların spor salonlarına gidince ögrencilerimin çok ezilecegini düşünmekteyim.Onlara sporu sevdirirken duygusal bir çöküntüde yaşatmak istememekteyim o yüzden bu yanlışlıgın birazda peşine düştüm.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Çalışkan Üye
![]()
Yine de tüm netlik Burçak arkadaşimizda. evvet. arkadaşımız sonuçta 2. küme yerine 1. kümeye katılmış.
![]() |
#18 |
Moderator
Teşekkürleriniz: 13
32 Mesajına 54 teşekkür edildi.
![]()
sayın hocam amaç ilk öncelikli çocuklara iyiyi kötüy aşılamak zorlukların üstesinden gelmenin nasıl bir duygu ile ortaya çıktığını göstermektir onun için şartları imkanları hiç düşünmeyin bence maçlarınıza çıkın çocuklarınızın ellerinden gelenin en iyisini yapacağından emin olan yarıca grup eşleştirmelrindede tüm lig heyetleri seri başı takımları seçerler ve ona göre grup oluştururlar o konuda sizi sçerek zor bir gruba verildiğini sanmıyorum duygusal çöküntü boyutunda ise siz maçlar öncesi ve maçlar sonrası verceğiniz moral herşeyden daha önemli
saygılarımla...
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
görevleri, heyetinin, kurulması, lig |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Okul spor kulübü derneğinin kurulması için gerekli evraklar | webkerem | Spor Kulübü | 4 | 01-10-2013 18:25 |
badmintonda hakemler ve görevleri | elabela_4978 | Badminton | 6 | 05-01-2012 18:04 |
spor kulübü derneği kurulması | uzman61 | Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Sorunları ve Soru Cevap Bölümü | 3 | 12-02-2010 19:55 |
6.7. Sınıf Performans Görevleri | webmaster | Beden Eğitimi Performans Görevleri | 12 | 24-03-2008 19:41 |
Çadırların doğru kurulması | tunat | Doğa Sporları | 2 | 22-01-2008 01:53 |
Reklam Alanı |