Ülkemizn şirin illerinden herkese selamlar...Ne güzel bi kampanya yapmışsınız KARDEŞ OKUL düşünenlerden allah razı olsun gerçekten...Yazılanları okudum,gördüğüm kadarıyla ihtiyaç sahibi okul pek yok,olcay bey,in yazdıkları dikkatimi çekti,gerçekten çok etkileyici ,anlamlı yazmış benim öğretmen arkadaşlarımdan biri de hınısta görev yapıyordu,gerçekten oralardaki okulların şartlarını zor olduğunu söylerdi ,bir de erzuruma uzak olduğunu...Olcay Hocam iiii ki devlet sizi oraya asker olarak göndermiş isabetli karar alınmış bence ,burda bende velilerle ,öğrencilerle konuşup sizin bulunduğunuz okullardan herhangi birine ihtiyacı olanı siz ayarlarsınız bizlerde katkıda bulunacağız..BURDAN HER MESLEKTAŞ ARKADAŞIMA ÇAĞRI YAPMAK İSTİYORUM,BUĞÜN KAYIT OLDUM BU SİTEYE İİİ Kİ OLMUŞUM HEPBERABER KAMUOYU OLUŞTURALIM ,ÖNÜMÜZE GELENE SÖYLEYELİM İHTİYAÇ EKSİKLİĞİ YAŞAYAN OKULUMUZA ,GÖNÜLDEN NE KOPARSA,ARKADAŞIMIZ AYAKKABI ,MONT YAZMIŞ ÖZELLİKLE NEDEN YAZDIĞINI BEN İİİİ ANLIYORUMM ,ERZURUMUN KIŞI MALUM NASIL GEÇTİĞİNİ GİTMEYEN DE ÇOK İİİİ BİLİR..GELİN BİRLİK OLALIM ÜŞÜTMEYELİM ÇOÇUKLARIMIZI YARDIMCI OLALIM DEĞERLİ ASKERİMİZE