21-12-2015, 16:07 | #1 |
Üye
Teşekkürleriniz: 0
9 Mesajına 15 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Kaç Defa Atarsam Kaç Defa Kaç Gelir?
Reklam Alanı
Aynı grafikleri tekrar çizsem % kaç sapma gösterir? Bu sapmaları nasıl belirlerim? Heizenberg belirsizlik ilkesi bu sapmaları açıklar mı? Oyun teorisi bu sapmaları açıklamak için yeterli mi? Quantum teorisi sapmaların % kaçını açıklar? Quantum Teorisi + Heizenberg Belirsizlik İlkesi + Oyun Teorisi = Sapmaların %100'ünü açıklayabilir mi? Açıklarsa her zaman mı açıklar yoksa bazen mi açıklar? Yoksa görece bir kavram mıdır? Quantum Teorisi + Heizenberg Belirsizlik İlkesi + Oyun Teorisi + Einstein Görecelik Teorisi = Sapmaların % kaçını açıklar? Sabit bir sapma değeri belirlersem, zamana bağlı olarak bu değer Evrim geçirir mi? Quantum Teorisi + Heizenberg Belirsizlik İlkesi + Oyun Teorisi + Einstein Görecelik Teorisi + Evrim Kanunu = Şimdi Sapmalar Açıklanabilir mi? Yoksa Sapmayı farklı bir MEMBRANE'de açıklarken bir diğer Membrane'de açıklayamaz mısınız? Açıklamak için sabit evrensel kanunlara ihtiyaç mı var? Evrenin her yerinde aynı kanunlar mı geçerli? Yoksa farklı MEMBRANE'lerde farklı kanunlar mı var? Amaaaaan uzadıkça uzadı bu, en iyisi ver kendini https://www.ted.com/talks/stuart_bro...fun_it_s_vital.... Saygılar )) |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
atarsam, defa, gelir, kaç |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|